Mamici din Arad...??? (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
Ioana, Raul doarme la ora aia, asa ca fa bine si nu suna, DA????![]()
Ce nora draguta...ptiuuu pe tine![]()
Claudia&Raul (01.04.2004)
DianaR spune:
Scurt, ca e tarziu tare...
Diana Maria, bine ai venit cu minunea ta Glad! Felicitari micului crestin!
Ioana, multa sanatate soacrei tale!
Alina, ei ce figura esti! Sa plangi tu de parca l-ai fi insurat! Zic eu zic dar parca ma vad si pe mine...
Pupici la mamici si pitici!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut un anisor
maggda spune:
'Neata mamici de pitici
,m-am uitat pe net si vine caldura, ce bine
,cica vom avea toamna lunga.Fetelor aseara l-am pacalit pe sotul meu sa mergem in oras dupa haine pt nunta ca deh n-aveam nimic
Ne-am dus direct la Chic si primul lucru pe care am pus mana l-am incercat si a fost perfect:un compleu din ceva catifea sifonata un pic parca in amestecatura de culori(ce explicatii dau
)format din fusta lunga combinata cu un pic de voal orange care mie mi-a placut la nebunie, un corset si o jachetita, toate pefecte pt mine 3.2mil.Sotului i-am gasit tot acolo un costum cu haina aproape pana la genunchi(Danutz a zis ca parca el e Steven Segal
) care ii venea perfect 1.8mil.De acolo hai la Leonardo dupa pantofi pt el, ei am gasit 2.5 mil
.Trecem vis-a-vis la top shos imi gasesc pantofi perfecti cu 1mil.Apoi ne-am dus la Ziri pt Biutza si camasa cu cravata(imi place acolo ca le asorteaza ei).Nu am gasit nimic, primesc marfa in ambele locuri, pe marti.Si uite asa ne scuturaram de bani pe care faceam marginea de le geamul de la primul dormitor(3mil) si jaluzelele verticale(3-4mil) si mai si ramaneam cu bani

Acum va las, am terminat cafeaua si tigarile, merg sa dau a doua tura de lavabil in camera.
pupici la toate
Magda
si
Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Ceau fetele!
Clau las' ca nu sun asa dimineata! Te sun mai tarziu....
Magda bine ca ti-ai gasit haine faine!Si nu te mai gandi la ce puteai face cu banii aia....![]()
Fug sa aspir ca bazucu face tampenii si numai cand aspir sta cuminte....asa ca fug sa-l cumintesc
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
pufymic spune:
Fetelor pe unde sunteti?
Alinush voi va pregatiti de chef?![]()
Pupici!
Ioana
&
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Fetelor pe unde sunteti?
Alinush voi va pregatiti de chef?
Pupici!
Ioana&
cu bazucu'
Ioana,ce chef?

Noi mergem la Cicir la prietenii nostri,asa cum facem sambata de obicei.La asta te-ai referit?
Magda,sa ne pui poze cu costumul tau.

Va mai scriu diseara cand venim ca acum mna grabesc ca s-a sculat Dragos si plecam.Facem pulpe la gratar azi.

Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Alinush sunt otzara batuta in cap.....Ma refeream la ziua lui Dacian, sotul lui Alina33(chiar asa: ce mai stiti de ea?) care e maine
!Habar nu am cum v-am confundat!
Eu azi am fost la catedrala sa aprind o lumanare pentru mami....
ca azi ar fi implinit 53 de ani....daca ar mai fi trait
...
Pupici!
Ioana
&
cu bazucu'
alinamoro spune:
Ioana,nici o problema ca m-ai confundat,se mai intampla!![]()
Imi pare rau de mamica ta,pacat ca nu mai e printre voi.
Dumnezeu hotareste cand sa-i ia pe cei dragi dintre noi,chiar daca e dureros trecem si peste aceste momente triste.Acum il ai pe Alesio care te ajuta sa uiti si sa mergi mai departe.
Am ajuns la 12,30 acasa si acum n-am somn,asa ca mai citesc putin pe forum ca azi nu am avut timp.
Va doresc o duminica placuta! 
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Multumesc Alinush de gandurile bune
!
Deci..... La multi ani Dacian!!!!

Alina33 pe unde umbli de nu mai dai pe la noi?
Pupici!
Ioana
&
cu bazucu'
alinamoro spune:
La multi ani Dacian!
Alina,sa fiti fericiti si sa va bucurati de comoara voastra,Dragos.Ce mai faci? Ma da un semn de viata,mai spune-ne ce face Dragos.
Ioana,vad ca azi doar noi am scris pe-aici.Ce mai face soacra ta,o mai tine in spital?
Ce timp super a fost azi si asa se arata toata saptamana.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici