Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Florinini spune:
Va pup pe toate,
V-am citit cand am avut timp si ma bucur ptr. voi ca sunteti bine si cresteti "rotunde si frumoase".
Frumoase poze Cata si Alina, ce bine ca macar va puteti intalni chiar si din cand in cand. Aveti burticute dragute si difera forma lor, iar eu tot incerc sa ma identific uitandu-ma la forma burtii mele cautand sa-mi dau seama cam ce as avea. Nu semana nici cu una nici cu alta, parca ar aduce cu a ta Alina, dar parca nu, ce mai mai bine astept pana la eco morfologica, care cred ca va fi doar in jur de 1 sept.
Maraki imi pare rau ca starea de rau inca nu ti-a disparut dar poate dupa 4 luni juma scapi de ea asa se zice ca s-ar intampla. Sa sti ca si eu cateodata parca am asa o greata, dar imi trece repede daca mananc ceva
.
De-abia mai sup[ort si eu caldurile astea, curg apele pe mine parca as fi intr-o continua sauna si poate de aceea nici nu ma prea ingras, desi mananc destul de binisor acum dupa ce am scapat de durerile de rinichi.
Dar ce-a mai mare problema a mea este somnul. Fetelor, am in fiecare noapte cam 2 ore in care ma zvarcolesc, nu-mi gasesc pozitia si sunt agitata si nervoasa, ma enerveaza totul, ma dezbrac, ma imbrac, ma intorc de pe dreapta pe stanga incerc sa adorm dar degeaba, dupa doua ore ma linistesc, dar adorm insa nu asa cum as vrea.Mai este cineva care se confrunta cu o asemenea problema, voi cum dormiti ca eu simt ca o iau razna

.
Si am un burtoi... ca sotul zice ca deja am inceput sa umblu ca o adevarata gravida, ma las pe spate ca mi-e mai usor...
Si eu l-am simtit pe bebe asa ca niste framantari prin burtica cam in zona buricului spre dreapta unde cred ca e plasat bebelinu. Si eu stau seara cu el si-l mangai pe doar doar ma buseste dar nimic, tare cumintel si linistit sta cand il mangai![]()
Florinini 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
mexxa spune:
Uf cand stiu ca trebuie sa vina noaptea imi vine sa o iau la fuga..
.Florinini si eu la fel ma foiesc noaptea ma intorc pe toate partile si adorm dupa ora 2...cica insomniile si starile astea sunt ceva obisnuit la gravide, dar nu e prea bine ca nu te simti odihnit dimineatza. Mai urat e ca ziua imi cad ochii de somn mai ales pe caldurile astea si daca ma pun sa dorm 3 ore nu ma mai trezesc
Pana acum nu intelegem eu lumea asta care nu are somn noaptea si umbla din usa in usa..asa sunt si eu acum ca o vizita o fac dupa ora 22.00...Eh asta este.Bine ca si prietenii nostri s-au dat dupa programul meu
Clubul pasarilor de noapte...Dintre voi mai este cineva care se incadreaza in acest club?
10+
me&baby
Maria28 spune:
FELICITARI Bombonica ,sa fiti sanatosi ,sarcina usoara in continuare ...eu zic ,cel putin asa cred ca daca Dna doctor nu a vazut putica de baietel la 17 sapt ,cred ca e fetita nu are cum sa nu se fi dezvoltat pana acum daca ar fi fost baietel 
Florinini si mexxa...intru si eu in clubul vostru ,nu am somn noaptea dar ziua dorm in special dupa-masa pana la 6,7
.Ma foiesc de parca nu ar fi patul meu ,trag toata patura sub si pe mine ,am devenit foarte posesiva cu jumatatea patului meu si mai ales patura mea ,pernele mele ..am inebunit 

10+
Maria
mexxa spune:
Maria28 asta am uitat sa zic ca si eu is zgarcita si daca s-ar putea sotul meu ar dormi cred ca pe alt pat...simt de cele mai multe ori ca nu am stare si ca nu imi ajunge nimic incepand cu patul pana la perna...ufff zgarcite mai suntem noi gravidutele ![]()
![]()
![]()
me&baby

poze