Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Daniela eu nu cred ca sunt motive de ingrijorare....se poate sa fii avut ovulatie mai tarziu decat cele 14 zile.... Exista si posibilitatea ca bebe sa creasca putin mai incet pentru moment dar va recupera. Eu am o prietena care are aceasi data pentru UM ca si mine doar ca al meu bebe la ultima masuroatoare era cu 4 zile mai mare decat imi iesea mie din calcule iar la ei mai mic cu 3 zile!
Medicul mi-a spus sa nu ne ingrijoram pentru ca de-a lungul odiseei bebeii se dezvolta diferit si sa nu ne ghidam dupa ce spun cartile pentru ca acolo sunt date niste date statistice dar fiecare puiut are propriul ritm de dezvoltare (mai conteaza si alti factori ca inaltimea si greutatea parintilor de ex.)
Ma bucur mult ca bebe e bine si ii bate inimioara asa cum trebuie....cel mai important este sa fie sanatos ca de crescut oricum creste cum vrea ...muschiul lui!
Pupici
Ioana si 19+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Adriana mica, subscriu celor spuse de Ioana.
Si eu cred ca nu este cazul sa-ti faci atatea griji, pentru ca fiecare bebe are ritmul propriu de crestere (si in burtica si dupa aceea).
Cel mai important este ca ii bate inimioara bine, ca nu sunt altfel de probleme.

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata burticoaselor!!!

va intrebasem si eu daca mai este cineva care sa nu fi simtit bb-ul pana la varsta de 18 saptamani... ori nu e nici una, ori nu vorbeste nimeni cu mine...

eu am 18 saptamni si 3 zile si nik-nik

ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catalina si Alina ,sunteti superbe ..burticile sunt frumoase Catalina concediu placut ,sa te gandesti la noi ,bucurate de soare si mare .
Maraki sper sa te simti bine
M-am trezit bine dispusa azi chair daca am avut un vis nu tocmai placut ,dar cum la gravide astfel de vise par a fi ceva normal ,nu mai dau atentie
Fetelor ,voi ati facut ecografie intravaginal ,sper ca asa se cheama ...ca am implinit si eu 10 saptamani+ si ma gandeam cum va fi echografia .Ma ajuta cineva ?
Pe la voi ce mai e nou ?
10+

Maria

Mergi la inceput

Ank, sa stii ca eu am avut intentia sa-ti raspund, dar am uitat .
Eu cred ca totusi nu ai constientizat miscarile bebelului, nu se poate sa nu fi miscat.
Stii, la inceput simti miscarea ca si cand ai avea gaze.

Ai incercat metoda de care vorbeau fetele: sa stai seara linistita, intinsa pe canapea, pe partea stanga si sa vezi daca simti ceva?
Sa stii ca eu, insa, simt miscari daca stau intinsa pe spate.
Ia incearca !
-----------------------------------
Am pus si eu cateva poze cu burtica aici.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna! Sunt o graviduta in 11 spt cu UM 22. mai si dpn cred 26.02.06. Sunt la dr Tutunaru la Elias. Peste 3 spt trebuie sa fac eco morfologica la dr Iosup, daca imi puteti spune ce inseamna daca a mai facut cineva.
Merci !
Sarcina usoara la toate burticutele!

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Maria28: si eu am facut eco intravaginala si nu simti nimic este ca la un control normal numai ca nu te urci pe capra ci pe un pat si iti introduce sonda cu prezervativ si se uita la tv. Nu te doare , nu simti nimic.

Roxi

Mergi la inceput

ANK ,tu ai cea mai mare burticutza ..nu stiu ce sa zic ,la prima sarcina asa este ,il simti pe bebe mai tarzior ,dar nu toate gravidutzele pot sa simta la 15 sapt ,stai linistita ,ai rabdare ...cred eu ca din zi in zi ai sa ne anunti ca l-ai simtit si tu Nu i-ai aflat inca sexu lui bebe ?..Mor de curiozitate
10+

Maria

Mergi la inceput

Roxit, bun venit si sarcina usoara !

Sunt fete care au facut eco morfologica, sigur vei primi raspuns.
In privinta trecerii tale pe listutza, probabil ca abia maine o sa se intample, pentru ca trebuie sa o faca Giova, iar ea abia maine vine la birou.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Bine ai venit la noi Roxi ,sarcina usoara si bebe cuminte !Ai data foarte apropiata de a mea ,cum de ai 11 sapt ,esti sigura? La mine UM este pe 20 mai si am 10 sapt si cateva zile ..poate daca bebe al tau s-a dezvoltat mai repede asa fac doctori, spun ca e mai mare .Apropo,prima consultatie a fost intravaginal ,la 5 sapt...dar acum ca e mai mare nu stiu cum se va proceda ,echo normal sau tot intravaginal ,vreau sa merg maine sa vad daca are loc sa ma primeasca in funct de programari ,uuhh..abia astept momentul sa-i vad inimioara si tot ,tot ,la cat ma cunosc or sa imi dea lacrimile de fericire ..data trecuta am uitat sa o intreb pe doctorita de durerile de burtik pe care le aveam ,asa emotionata am fost
10+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

wow! multzam pt raspunsuri!!!
dana_ene, se poate sa ai dreptate. eu am oricum "probleme" cu matzele si d-aia ma gandesc ca-s ele, pt ca nu simt vreo miscare diferita fata de cele de pana acum...
am stat vineri seara cam 1 ora intinsa pe spate cu mana pe burtica dar am simti aceleasi miscari... si nu stiu daca e bb sau nu...
imi spui de partea stanga... o sa incerc si asa...
oricum, bb al meu ar trebui sa topaie serios la varsta lui, nu doar sa miste usor si d-aia incep sa intru la idei...

maria28, inca nu stiu ce sex are bb. pe 10 august am programare la eco morfo si atunci aflu si tot atunci va spun si voua. si eu sunt curioasa... dar cel mai mult imi doresc sa-l simt in burtica...

bun venit roxit! sarcina usoara!!!!

va pup pe toate!

ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput