Copilasi de Mai - Iunie 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
cindy spune:
Laureta, cred ca ti-a dat un tratament f bun, cu Peritol si hidrocortizon. In cateva zile ar trebui sa se estompeze, dar sa nu te sperii daca nu trec de tot; noi am asteptat 4 saptamani pana au trecut.
cius, asta cu pernuta a fost tare de tot. ai grija sa nu o uiti cand plecati undeva!
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Am fost azi la Wonderland, a fost super-nebunie, dar am scapat cu viata.
Nicoleta, la ce revista lucrezi? Scrii articole? Chiar in seara asta ii spuneam la maica-mea de Biancutza voastra, ca ziceai tu ca ai vrea sa fie mai activa; ma gindeam ca poate vrei sa facem schimb pt. vreo 2 zile, ca sa vezi ce o sa-ti placa dupa aceea ca e mai linistita si se joaca singura. Biancutza noastra odata ca nu se joaca singura deloc (asta e in urma celor 6 luni petrecute cu socrii, ca soacra-mea era tot timpul gramada pe ea de nu stiu cum mai respira biata Biancutza; chiar si cind eram noi acasa nu-si lua miinile de pe ea, de ajunsesem in ultima vreme cum ajungeam acasa o luam si plecam in parc sa pot sa am si eu timpul meu cu ea). Si apoi ea nu sta locului un minut, si pe cuvint ca nu exagerez. Atita sta cit doarme de amiaza. Nici cu caruciorul nu mai vrea in ultima vreme la plimbare, numai pe jos; cind vin de la servici maica-mea e terminata, Bianca e bagata in priza si pina sa o punem la culcare ne termina si pe noi. Mie tare mi-ar place de ar mai sta si ea locului citeodata sa se uite prin carti ori sa se joace cu ceva.
Cius, e mortal Victoras cu pernutza lui. Ma bucur ca ati resusit sa o spalati. Dar m-a ingrozit povestea cu pneumonia si cu intepaturile din picior; Doamne ce greu ti-o fi fost...Sa stii ca si Bianca zice "da", iar in loc de "nu" da din cap. Asta ne-a usurat enorm de mult viata.
Irinusha, si mie imi place la nebunie perioada asta. Mai ales cum incearca ei sa imite tot ce facem. Pai sa o vezi cum vorbeste la telefon, formeaza cica si numarul, si apoi incepe, cu intonatii diferite si pauze: "ai...dodo..na..da".
Cit despre faptul ca fetitele sunt mai cuminti, de i-ai vedea genunchii lui Bianca care-s in permanenta juliti, ai avea second thoughts despre asta. Ce baietzel finutz aveti voi, mey, sa nu refuze el nimic ;-)
Distratie faina cu Ady in weekend.
Va pup fetelor, ma duc la nani ca am avut o zi grea ;-)
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
cius22 spune:
Cindy,wow,ar fi tragedie sa uitam pernutza acasa; s-a intamplat o singura data si am jurat sa nu se mai repete!...eram intr-o vizita...si ce crezi? l-a apucat somnul...dar unde-i pernutza?...jale mare...a trebuit sa plece sotzul acasa cu masina sa o aduca...(eram la niste prieteni pe care nu-i vasuseram de mult si nu vroiam sa intrerupem vizita...)
Promit sa-i fac niste poze sa vedeti si voi!
Lili,super fain ca v-ati distrat la wonderland! iar Bianca pare "copilul atomic"( la topicul "poznele copiilor vostri",este o fata din Canada care mereu povesteste perlele baieteluli ei,pe care il numeste "copilul atomic" sau "atomix"-si mie mi-a placut teribil denumirea!)...mey, poate are Canada...ceva,...![]()
Mey fetele,da' unde ati disparut? e din cauza de week-end? Mammy? Irinusha?,Bertha?...Mama Leone?...Madutza? Madisor?...ooof,ca nu va cunosc inca pe toate...hai Nicoleta,mai zi si tu ceva!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!;-)
cius22
Irinusha spune:
La multi ani Alus! Tot ce-ti doresti sa devina realitate! O familie fericita si tie liniste si pace in suflet! 
Cius, dar se pare ca tu ai mult timp liber ;) ... probabil ca o ai ajutor pe fata ta mare! Noi mai trebuie sa facem si pauze de net ;)
Lili, imi mai aduc aminte de ce povesteai de Bianca cand erau puii mai micuti ... cand ai nostri nici macar nu stiua sa se depalaseze facea fata ta prostioare ... ei, e o exceptie! Sincera sa fiu - cu toate ca imi era groaza - imi doream o fetita baietoasa ... sa se catere in copaci, sa joace fotbal, sa se bata cu baietii ... tot ce eu n-am fost. Asta asa ascuns in sufletul meu, ca de fapt mi-era groaza sa nu mi se faca pe plac si pe urma sa am dupa cine sta :) Lasa ca o sa se descurce in viata, n-o sa fie o bobleata, s-o pacalesti repede! Sa va traiasca! :)
Sa stiti ca Aditza al nostru va sta vreo doua saptamani ... deci o sa avem mai mult timp de distrat :) Aseara am fost fuga la cumparaturi sa avem ce-i pune pe masa baiatului si dupa, la un restaurant bavarez ... a fost fain ca am stat la vorbe pana pe la 1. De maine i se termina vacanta, ca vine Cris acasa si-l fac pe Ady dadaca ;) ... sa vada si el cum e cu copil, poate se potoleste odata, isi gaseste o fata buna si face si el unu'
Azi poate ajungem pana la Landshut la un var de-al meu si sa-i aratam orasul lui Ady ... si tot asa. Trece timpul asta oricum prea repede!
Va pupic si va doresc un week-end fain! Aici tot frig e si mor de ciuda ca vreau vara!!!!! :(
Irinusha &
Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta
tnicoleta spune:
Cius mama n-am disparut, da mai avem si noi treburi.
Dupa cum v-am spus aseara a trebuit sa termin revista, n-am avut timp nici macar sa-mi citesc emailurile, netul nici nu l-am deschis. Aseara am terminat pe la ora 22.00 si a trebuit sa ducem si CD-ul la tipografie. Poua aseara cu cada, nu cu galeata. Drumul pe Splaiul Dambavitei era tot inundat, apa de 20-30 cm, in intersectie la mine langa bloc apa pana la genunchi, am ajuns in casa uda toata. Abia am reusit sa mananc ceva si m-ama culcat. Azi m-a trezit Bia pe la 7 si era super maraita. I-am dat niste Panadol, mancarica si am iesit afara cu ea. Acum am intrat in casa cu ea adormita deja.
Lili nu sunt redactor, sunt tehnoredactor. Ma ocup cu partea tehnica, ca sa spun asa, a revistei. Paginez, prelucrez poze, coretura si alte alea. In aparenta usor, da sunt multe detalii de care trebuie sa ti cont. Si nimicurile este iti iau timp.
Irinusha distractie placuta. Si sa sti ca eu mi-am dorit foarte tare un baietel. Cand eram cu burtica si ma intreba lumea ce este zicea: Baiat, ca asa vreau eu. Da acum n-as da-o nici pentru 100 de baietei, chiar su linistiti ca Bia.
Cius e mortal Victoras cu pernuta lui. Da sa sti ca am si eu o prietena, fetita ei tot asa nu pleaca de acasa fara pernuta. Si ea facea la fel cand era mica, chiar pana la 17 ani, imi povestea, ca pleca cu parnuta de acasa.
Lili mey, eu as face schimb de bb-i, da numai sa stea piticii fara mamicile lor.
A, si apropo de maraiala. Am vazut azi un colt de dintisor, cu asta facem 6 per total. Hai ca ma duc sa-l trec in jurnaul Biencutei. Sa stie si ea cand i-au iesit dintisorii.
Va
dulce.
Nicoleta
si
Alexandra Bianca
Nepoteii mei
cius22 spune:
ALUS!

Sa fii fericita! sa te bucuri de Julia scumpa mica! sa ti se implineasca toate dorintele!
Ptiu...noroc cu Irinushaca era cat pe ce sa uit de ziua ta!
Irinusha!,ai dreptate,acum ma ajuta nu numai fata mea,ci si sotul,ca suntem toti acasa!...si unde mai pui ca de 2 zile,sotul nu se simte prea bine si nu umbla la computer...
Ma bucur ca va simtiti bine cu Ady,si el cu voi...iti tinem pumnii sa-i gasiti o fata si sa-l vedem si pe el pe forum cerand sfaturi!![]()
Nu fac nimic ,da'mi ia toata ziua!;-)
cius22
mammy2706 spune:
Salutare fetelor!
multumesc din suflet pt urari si va urez si voua multa sanatate, mai ales copilasilor vostri - ca au mare nevoie.
Noi am trecut printr-o experienta neplacuta,vorba proverbului: de la bal la spital. A doua zi dimineata dupa ziua mea, adica duminica, puiul meu a debutat cu o diaree apoasa, dupa care a varsat lapticul pe care-l bause cu o jumatate de ora in urma. I-am dat repede un ceai cu smecta, l-am scos afara la aer (ca in casa era canicula), dar iarasi a dat afara si ceaiul. L-am dus imediat la urgenta. Acolo aglomeratie mare, vreo zece copilasi cu parintii lor. Am asteptat rabdatori, timp in care puiul a devenit din ce in ce mai moale, pana ne-a venit randul, si ramasesem singurii la rand. Atunci, doctora a iesit din cabinet spunand ca intarzie putin. Dupa douazeci de minute binevoieste sa apara, si cand a luat-o tata mai tare ca de ce a lipsit asa de mult, ei ii sare tandara ca ce, nu mai are voie sa manance? Dupa certuri in care ne zicea ca de ce nu am plecat la Bucuresti daca eu am domiciliul stabil acolo, a binevoit sa se uite si la Andrei si a diagnosticat o enterocolita acuta, cu deshidratare.
Ne-am internat si a fost bagat rapid la perfuzii, ca devenise apatic puiul meu. Au fost zile de cosmar pana miercuri, in care febra crestea pana la 39 grade, scadea putin si iar crestea, varsaturi, perfuzii...parca nu se mai termina.
Doctora a considerat ca mai bine ne trimite la Bucuresti: "ca tot suntem de acolo", si am plecat miercuri dimineata la Colentina. Nu va doresc sa ajungeti: conditii de nedescris, si mare aglomeratie mai ales de "colorati" care prea putin puneau pret pe igiena sau regimul copiilor lor.
Oricum, Andrei si-a revenit miercuri seara, iar vineri am plecat acasa. Acum sunt fericita ca am scapat, cu toate ca mai avem o saptamana de regim iar el este cam slabit - nu prea mai are echilibrul de dinainte. Singura problema e ca nu stiu nici acum ce anume i-a provocat boala - banuiesc ca un compot de caise preparat in ziua respectiva- ca altceva... nici iaurt nu mancase in ziua respectiva.
Asa ca mare atentie - va doresc din suflet sa nu treceti prin aceeasi experienta.
Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare
mammy2706 spune:
si... 'La multi ani ALUS!' sanatate maxima tie si familiei si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare
cius22 spune:
Mammy draga,imi imaginez prin ce ai trecut (am fost si eu internata o data cu Victor),imi pare tare rau ca ati traversat aceste momente dificile,dar ma bucur din tot sufletul ca Andrei si-a revenit...ii doresc sanatate si sa redevina cat mai curand copilasul zglobiu!...Multi
lui Andrei scumpetea mica!
Mey Nicoleta,pai de,ce sa fac coana mare,daca unii au concediu si altii muncesc pe rupte?...Da' sa stii ca totul are un pret!...timpul meu liber (muuuult) inseamna de fapt un salar de mizerie...(invatzamantul romanesc,deh!)...
si pe scumpetea ta!
Mey, io intru la sperietzi...ca de vreo 3 zile,puiul meu nu se mai satura de iaurt cu fructe...manca unul de 400 g (!!!) la o masa...(si pe deasupra ca e mult e si Danone Delicios)...da' n-are nimic dupa el...se simte bine,kk e ok...sper sa fie ceva trecator...ca prea mi se pare mult pentru o burtica asa mica...
Hai,
mamici si pitici si va urez un week-end fain!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!;-)
cius22
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI ! ALUS
LA MULTI ANI ! si sotiorului
multa sanatate, si sa va traiasca Julia, sa va bucurati de ea
PS sa ne spui cum ati petrecut.
Mammy groaznic episodul prin care ati trecut.
lui Andreius sa nu se mai repete.
Cius sa sti ca nu te invidiez pentru timpul liber. Am si eu timp, ca doar daia mi-am aschimbat serviciul. Practic am mult de lucru la servici cand predau revista, in rest cam stau degeaba pe la servicu. Mai mult pe net sau ma joc. Acu nu dati.
De ce nu-i faci tu iaurt cu fructe lui Victoras. Eu asa ii dau: mar, banana, piersica si alte fructe, toate date prin blender si la urma iaurt simplu. si papa bine.
Nicoleta
si
Alexandra Bianca
Nepoteii mei