Oradea (3)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
MERCEDES, mi-e dor de voi, ziceti-mi la ce ora in parcul Magnolia ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
gabibarta spune:
Da, am terminat concediul, lucrez de o sapt., si parca ma simt mai odihnita de atunci
Azi plecam la Cluj daca nu intervine nimic... Pupici!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
AdelaP spune:
Ajutor, Oradea. Sunt disperata. Sotul meu a fost mutat definitiv in Oradea si pana in 6 , adica in 3 zile trebuie sa-mi gasesc chirie in Oradea. Pote reusiti sa ne ajutati in sensul sa ne luminati macar in ce cartier sa cautam, avand in vedere ca avem nevoie de parculete, o cresa prin apropiere si acces facil la mijloacele de transport.Va rog mult.
Adela, mamaica eroina a lui Tudor - bihoreni in devenire
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
Mercedes spune:
mamagiuliei - esti in concediu inca Daca da in cursul saptamanii ne putem intalni de dim in jur de 10.30 in p magnoliei si dupa amiaza dincolo
AdelaP - ti am trimis un pm
IoanaM spune:
Adela, sa ne spui unde va lucra sotul tau, ca sa stim sa venim cu sfaturi.
Mijloace de transport sunt cam prin toate cartierele, la fel si gradi...
Da-ne un indiciu si incercam sa te ajutam!
adi2003 spune:
Daca vreti sa vedeti imagini de la nunta la care am participat ieri, uitati-va aici
Cand ma gandesc ca mai am doar o zi de concediu din prima transa de anul asta!
Simina
album foto1 si album foto2
szivarvany spune:
Vazut pozici, da` tu de ce te imbraci in negru ? (ca si o )
Ioana - daca nu pui poza cu prajitura aia mor
Adela - welcome printre noi
O saptamana frumoasa va dorim tuturor !
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Vazut pozici, da` tu de ce te imbraci in negru ? (ca si o )
Supercopiii iulie/august 2004
Acuma asa s-a nimerit , iar pe de alta parte negrul "subtiaza".
Simina
album foto1 si album foto2
gabibarta spune:
Simina, ai fost foarte eleganta la nunta!
Adela, bine ai venit in Oradea! Sper sa va mutati in Rogerius, ca suntem multi aici!!! Ai 2 crese, multe gradinite, eu iti recomand gradinita 20, ca e buna! Tudor ce varsta are? Ati gasit chirie?
Fetelor, noutati de la mine: a inceput gradinita in sfarsit, Lili e repetenta E din nou la grupa mica, are o educatoare noua si daca am noroc, mai vine inca una care a fost educatoarea lui Robert, si a iubit-o foarte mult.
Sambata am fost la Cluj, duminica la Stana de Vale si la Pestera Ursilor... azi suntem libere cu Lili, poate ajungem in parc, dar nu promit nimic...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
AdelaP spune:
Fetelor va pup pe toate. Sotul meu lucreaza in Ministerul de Interne dar asta nu conteaza prea mult in sensul ca el poate sa strabata tot orasul de acasa pana la serviciu. Eu sunt medic rezident dar nu incep activitatea numai din nov atunci cand Tudor implineste 2 anisori. Eu oricum voi fi pe sistem modular si ma va purta prin toate spitalele. Am gasit un ap cu 2 camere , cu trecere, mobilat modest (numai miercuri il vedem) in cartierul Nufarul la 150 euroi ceea ce mie mi se pare cam mult.Am auzit si noi ca Rogerius e un cartier frumos si curat dar chiriile sunt foarte mari (200 - 250 euro )si in momentul asta nu putem sa dam atata. Imi cer scuze ca am navalit asa peste voi dar e tare greu sa te muti in cateva zile intr-un oras pe care nu-l cunosti deloc si nu ai pe cineva cu care sa te sfatuiesti.Sper ca se vor mai linisti apele si ne vom putea cunoaste la un pahar de vorba.
Adela, mamica eroina a lui Tudor - deja bihoreni
PS: din pacate n-am primit nici un pm
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos