Miresele anului 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaqlinn spune:

Draga viitoare mireasa.....daca doresti sa ai o rochie originala,deosebita,eleganta si in deplina armonie cu personalitatea ta,adreseaza-mi-te cu increderea ca vei fi mireasa care te-ai visat din-todeauna!
designerul tau...
jaqlin25@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele,
scrieti nu gluma,abia am apucat sa va citesc ...nu in totalitate.
Eu is pe fuga fiindca pe 10 decolez cu bebe spre Grecia.Am o groaza d efacut...bagaje,cumparaturi,etc...Si mai sunt si mai mult sola pe-acasa scu bebe de care tre sa am grija tot timpul...

am fost sambata la proba rochie si trebuia tramtata doar in fata.Vitele alea au stramtat-o si-n spate d ema strangea sa mor.Am facut putin scandal si tre sa meg sambata asta iar.Pt ultima oara ca miercuri plec in GrSper sa iasa ok.Ce vroiam sa va intreb:la rochiile pe corset vad ca ies sunculitele si ca esti slaba moarta si ca esti plinuta(eu is acuma si dupa sarcina,inainte eram schiloada...unde-s vremile alea???)Stiti vreun artificiu sa mai mascheze putin?Eu primul la care m-am gandit a fost un sal,pe care il voi purta la biserica pt ca la restaurant nu cred ca am cum.Help!

Pup fug dar mai revin
p.s. noi avem 400 si ceva de invitatin-am vrut dar n-am incotro..nunta de greci...

Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Draga viitoare mireasa.....daca doresti sa ai o rochie originala,deosebita,eleganta si in deplina armonie cu personalitatea ta,adreseaza-mi-te cu increderea ca vei fi mireasa care te-ai visat din-todeauna!
designerul tau...
jaqlin25@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

miresele anului 2005 au rochii dupa ce ca faci reclama, ceea ce este INTERZIS pe forumul DC o postezi si de mai multe ori!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

sorry...nu stiam ca e interzisa reclama...!probabil,nu am citit vre-un regulament al site-ului!asta e!o sa fiu pe faza data viitoare!crede-ma ca am o vasta experienta in ceea ce priveste rochia de mireasa si toate accesorile,asa ca,am loc si eu pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

miresele anului 2005 au rochii dupa ce ca faci reclama, ceea ce este INTERZIS pe forumul DC o postezi si de mai multe ori!

Pisu_Miau

Nota 10.

Steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna miresici!

pisu_miau esti tare!
jaqlinn, n-am nimic cu tine si kiar iti doresc sa ai o afacere reusita. dar kiar nu ai voie safaci reclama...

am aparut pe listuta!
yu-py!

voi cum stati cu confirmarile? noi am imprastiat invitatiile cam la 120 de persoane si ne-au sunat sa ne confirme 4 familii!! (fara cei din familie: parinti, sora si nasi)

am inceput sa-i sunam si... cea mai buna prietena "nu crede ca ajunge"... un prieten f bun al lui marius "nu are bani", si cativa ne-au zis ca ne dau raspunsul in cateva zile - si sunt sigura ca de fapt e refuz...
iti lasa un gust amar sa stii ca-ti vine la nunta un prieten pe care l-ai cunoscut acum cateva luni si de atunci e mereu langa tine desi nu are nici o obligatie si prietenii de-o viata cu care ai impartit totul - de la bani la mancare, de la pat la necazuri sau bucurii - si la care ai ajuns neconditionat la nunta "sunt prea ocupati pt a veni la nunta ta"

anyway, nu vreau sa va plictisesc.... pana acum avem confirmarile de la 50 de persoane si cred ca strangem maxim 70-75 de invitati...
cam urat, tinand cont ca nu am chemat pe nimeni din obligatie ci numai prieteni cu care credeam noi ca ne intelegeam si rude...

ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

mda, exista si regulament si pagina de publicitate...si culmea vizibile

quote:
Originally posted by jaqlinn

sorry...nu stiam ca e interzisa reclama...!probabil,nu am citit vre-un regulament al site-ului!asta e!o sa fiu pe faza data viitoare!crede-ma ca am o vasta experienta in ceea ce priveste rochia de mireasa si toate accesorile,asa ca,am loc si eu pe-aici!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Bibyrox - Bine ai revenit! Cum e maritata??? Sper sa-ti rezolvi problemele de la serviciu, ca stiu ca e tare neplacut...si iti afecteaza toata viata

Apropo de invitati - de surprize neplacute - la noi la nunta n-au venit - unchiu lu` iubi, fata lor care a tinut mortis sa aibe nunta in aceeasi zi cu noi (noi suntem colege de serviciu, ne cunostem dinnainte sa-l cunosc pe varul sau/adica sotu meu/ si ne mai intilnim din cind in cind, si initial mi-a spus ca face nunta in august, iar cind a aflat ca noi vrem pe 4 iunie, s-a dat peste cap si si-a mutat nunta pe 04, numai ca ghinionul ei a fost ca eu am mutat-o pe 05 din cauza de restaurant), bunica lui din partea tatalui, idem a mea tot a lu` tata, niste prieteni buni, etc.
In schimb au venit oameni pe care nici nu ma gindisem sa-i invit, iar un prieten de al lui iubi din copilarie, care nici nu primise invitatie, a sunat ca a auzit de nunta si vrea si el si chiar a si venit.
Asa ca ...mare e gradina.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

cununia civila: 15.08.2005, ora 10

Azi ne-am programat! Asa ca luni de Sf. Maria, ne vom cununa civil .

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput