Miresele anului 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Multumesc mult miresici.Chiar ma bucur ca va place.Am fost superba si eu m-am mirat.Si pozele au iesit super.pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Fetele, stie cineva ceva de Bybyrox, cand se intoarce? Stiu ca a avut nunta sambata la restaurantul unde am sa fac si eu, si vreau sa stiu si eu cum a fost, poze, ceva, vreau sa stiu daca am luat o decizie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Ellamiss, ati fost niste frumosi. FELICITARI si CASA DE PIATRA!!!

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Ellamiss ai fost super frumusica, mi-a placut ca ai avut si d-re imbracate la fel

Vreme super pt maine fetelor ce au nunta!
Casa de piatra si tot ce va doriti!

Am si eu o problema: cele ce ati avut cocarde naturale la nunta, cu ce4 le-ati prins?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Felicitari si CASA DE PIATRA tuturor miresicilor din acest sfarsit de saptamana! Sa va distrati la nunta voastra si sa va bucurati de rezultatele eforturilor voastre! Azi uitati de sacrificii, bucurati-va de toata atentia acestei zile unice in viata voastra!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Pisu pt. florile mari sint niste "T" cu care se prind,iar florile mai mici, eu am avut Mini-Rosa,fiecare e legata cu un fel de scotch verde si stau f. bine prinse cu acul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Am fost ieri la Picasso si mi-am luat niste floricele superbe ptvoal. Sunt cu strasuri.
Vestea proasta este ca rochia mea nu este inca gata. Tot apare cate ceva si nu poate sa mi-o termine. Sper ca luni sa o am, asa cum mi s-a promis.

In rest sunt emotii foarte mari. Mai am fix o saptamana si voi fi mireasa. Peste o saptamana pe vremea asta voi fi extrem de emotionata si probabil foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Loredana 76, zi-mi si mie te rog urgent de unde iau acele "T"-uri de care vorbeai tu pt florile de pus in piept, sau ce sunt ele mai exact. Am nevoie urgent pt ca mai am doar o saptamana pana la ziua cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Au cei de la florarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

anangel_lexi cum a fost la proba...cu rochia de mireasa...astept detalii...ce model ai ales?...

Mergi la inceput