Falling in love with an MS girl

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daniel1152 spune:

Motivul pentru care am venit pe forumul asta este sa intreb despre relatia cu o ersoana care are MS.

Povestea cu istoria copiata de pe un site xxx este foarte aiurea si pentru mine.Am avut o discutie cu ea , dar nu am chef sa fac public aici alte detalii pe tema asta.

Ar fi interesant sa pot discuta in continuare pe subiectul depre relatii cu una din persoane care are MS sau boala similara, dar in ce priveste analiza la toata aiureala aia de poveste , persoana a 3a, daca eu am citit plato sau nu, patologie frudiana si alte ironii , din punctul meu de vedere discutia este incheiata.

Am decis sa modific postul initial , si sa scot povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un raspuns suficient pentru ca acest subiect sa poata fi inchis. Am sa te rog sa reformulezi subiectul unui eventual alt topic in functie de interesul concret pentru acel topic.
Ca si nota personala, imi pare rau ca nu ai gasit ceea ce ai fi dorit, insa te asigur ca aici pe forum sunt extrem de multe persoane cu un nivel personal extrem de fin. Asa incat iti doresc in continuare o sedere cat mai placuta si eficienta pe desprecopii.com

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput