Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
J G spune:
Dar problema e ca triplu test nu e relevant, rezultatul nu e sigur, de asta nu vreau sa-l fac.
Denisam spune:
Giova, bafta al farmacie si cu casa si cu retetele maine!
J G-triplu test aici e relevant peste 90% si te pun sa faci amniocenteza doar dc iese rezultatul prost sau ai peste 35 de ani, asa ca e decizia ta si a medicului. Eu l-am inceput si il termin pe 8 august ca se face in 2 reprize.
Bafta!
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
CATA, asa e, o sa ne recunoastem dupa burtici!!!
GIOVA, bafta cu apartamentul! Gasiti voi pana la urma ceva misto! Si eu iau Materna, mi-a zis dr. ca sunt cele mai bune.
JG, mie nu mi-a zis dr. sa fac nici triplu test, nici amniocenteza. Sincer, nici n-as vrea, ca am la emotii pana iau rezultatele...Si asa trebuie sa fac echo morfologica pe 24 August si am emotii de pe acum.
DENISA, asa e, d-aia avem cosuri! Si eu sunt plina.
Eu nu ma pot abtine de la sucuri, si sa nu credeti ca naturale. Am inlocuit Cola cu Fanta acum. Sper sa nu-mi faca rau.
Va pupic!
16+
bumbita spune:
FETELOR, ce facem cu serviciul? ce facem daca avem un serviciu care ne solicita mult, pentru acre suntem aproape indispensabile si daca mai avem si caracterul unei persoane care se implica foarte mult in activitatile sale? mie una imi place foarte mult ceea ce fac - sunt consilier juridic - tin foarte mult la dosarele mele, la cauzele mele...si nu vreau sa dezamagesc..sa intru in medical sau sa nu ma mai intereseze...din toamna am iar deplasari prin alte judete si chiar nu stiu daca o sa mai fac fata.....acum totul este ok, insa imi fac griji pentru ce o sa fie din toamna....
da, stiu multi imi spun ca este un moment unic, ca prioritate trebuie sa aiba
, dar nu pot sa dezamagesc si sa las balta tot....
voi ce ati face?!![]()

bumbita
17 + si strumfulet puparet
Bee spune:
Ioana felicitari pentru Razvanel! Si Bebelul meu, daca ar fi baiat (dar e Ana Teodora), ar fi tot Razvan. Si stai calma cu masuratorile, ca nici bebelul meu n-a prea fost masurat, dar e ok, dupa ce a spus doctorul. Daca era ceva, ne spuneau. Importanta e eco morfologica de dupa 20 saptamani!
Fetele care nu
, nu e pacat? Pentru bebe pot fi o multime de lucruri mult mai grave decatt prestatul, orgasmul sau valurile marii (Denisa, sunt de partea ta!). Eu asha gandesc, mai ales cand shtiu ca alerg o zi intreaga de simt ca-mi lipsesc mult rotilele, in caldura si abur si apa la picioare si cand apuc sa merg si eu acasa, trebuie sa scot masina mea fara aer conditionat si servo directie, din parcare, ceea ce presupune un efort considerabil la manevre. Asha ca vreau si eu sa-mi faca putzin rau nishte valuri!
Eu materna cred ca am luat-o o saptamana, la inceputul sarcinii, pana sa incep cu
. Dupa care nici n-am mai vrut s-o vad. iar acum, daca tot nu am luat-o cand nu ma puteam alimenta deloc, acum cand mananc bine, chiar ca nu o mai iau!
Cine se plange de doctori? Eu la al meu am fost mai mult pentru medical! M-a consultat pana acum de 2 ori, pe masa, cateva secunde, a zis ca totul e ok si asta a fost! O data l-am sunat ca aveam o problema urgenta si a fost amabil. Iar doctoritza de famile sa ma masoare si sa ma cantareasca? Nici gand! Nici nu vrea sa ma vada, iar daca merg la ea stau cu orele pentru nimic.
Paula, am realizat ca intamplator cand am facut o ecografie la 15 saptamani, am dat peste medicul tau (Esanu, nu?), la un cabinet pe Iancului. Si cand l-am vazut am regretat ca nu sunt pacienta lui! Mi s-a parut un tip super! El mi-a zis ca nu vrea sa ma pacaleasca, dar crede ca am fetitza. Shtiu si eu cum e sa nu pui pe tine! Eu am doar burta si sani, in rest nu m-am schimbat deloc. Iar daca alergatura in care traiesc ar trebui sa-mi garanteze o nashtere ushoara, atunci sunt asigurata! Bafta la amniocenteza (nu are cum sa fie decat bine!).
Bee
17+
si Bebe
maraki spune:
Ioana felicitari pt. baietel![]()

sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!Asa este: legatura dintre baiat cu mama este mai puternica decat daca era fata
Asta numai mamele de baieti pot intelege
Eu am pereche si se confirma.
Giova eu cred ca poti sa pui de pe acum carut albastru si la mine
Pe 16 august vom sti sigur dar nu cred ca m-am inselat la ultima ecografie
Bee esti o fericita ca ai scapat de greturi!!! Ma bucur pt. tine ca stiu ca ai avut zile mai grele decat mine
Fetele care se intalnesc maine: astept cu nerabdare pozele!!!
Catalina daca bebelina este mai dezvoltata trebuia sa treci saptamani mai multe decat ai? Nu ma pricep in cazul asta dar oricum nu ai saptamani mai multe decat mine( calendaristic )Asa cred eu
Oricum DPN-ul ramane acelasi nu? Distractie placuta maine cand va intalniti
Fetelor pe mine si acum ma dor sanii, in special cand ma ridic din pat.De doua zile simt in stomac bule de aer,cred ca in doua sapt. cel mult il simt pe bebelin
pupici si o seara placuta tuturor!
14+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Fetelor am intrat sa va zic minunea...eram cu viitoarea nasa a Biancai..cea mai buna prietena a mea
..si vorbeam cu Bianca si o mingaia pe burtika si vreau sa zic ca la 2 minute dupa ce a luat mina am simitit 2 picioare in burta...nu mai era nici o filfiiala cum mai simteam...pur si simplu au fost 2 batai de picior....Bebelina si-a facut simtita prezenta cu 2 lovituri in burtica..dreapta, linga buric, unde mai demult simteam bolbocii...sunt in extaz
...am inceput sa iau Materna si mi-am cumparat si Magneziu forte cu Vitamina B6...rominesc si ieftin fata de Magne B6..la jumate de pret...apropo de unde am luat Materna pretul era 350.000 lei..si ajung pentru 1 luna
..
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Maraki sa stii ca o sa ramin pe vechea formula...acum nu mai schimb, dar o sa socotesc ca simbata fac 15...si apropo de DPN, Iosup mi-a zis ca voi naste undeva intre 16-21 ianuarie...T mi-a zis in schimb ce stiam si eu..am 14 si jumate...dar ramin cu 15 pina simbata viitoare[;)O sa punem pozele de la intilneala..pupici!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Catalina asa este, in dreapta langa buric sant piciorusele bebelinei
Asa era si la mine la eco.Eu simt din cand in cand intepaturi dar tin minte ca la prima sarcina am simtit falfairi pe la 5 luni( nu mai tin minte saptamana )Oricum stiu ca ce simt si eu este bebe
14+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
CATA FELICITARI PENTRU FETITA!
GIOVA,IOANA,PISOI, BUMBITA SI VOUA FELICITARI PENTRU BAIETEI!
salutari fetelor nou venite!
Nu prea a timp, sunt moarta de oboseala, de cald, abia apuc sa va citesc si nu mai am puterea sa mai scriu!
In plus, in weekendul asta m-au apucat iar starile alea de rau si nici pomeneala sa pot vomita.Am facut greseala sa beau cate o cafea sambata si duminica(am avut mult de lucru cu contabilitatea...) si cred ca mi-a facut acid.Abia azi mi-am mai revenit.
Si mai e si canicula asta...
Ca noutati am reusit sa ajung la 55 de kg!!! Dar numai bust si burtica! In ultima saptamana am pus 1 kg, in penultima 1,5 kg...dar tot slaba sunt, talia a ajuns de la 63 la 67 cm, totusi.
Incep sa am probleme cu hainele, nu mai stiu cu ce sa ma mai echipez!
In rest, v-am vizionat "allienii", ma bucur ca nu numai al meu seamana cu un extraterestru!!!
Vad ca predomina inca baietii, probabil ca si eu tot cu carucior albastru ma voi trezi(daca a zis medicul ca "parca"...) , deocamdata astept pana in septembrie, sa fiu sigura.
Acum va pup, distractie placuta celor ce se intalnesc!
Apropo, merge cineva la mare in august? Ca eu am de gand s-o intind cam de prin 6 august(chiar daca sunt in razboi cu mami pe tema asta - stie ca-mi place apa si se teme sa nu racesc)
molisa