Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IOANA, felicitari!!! Sa fiti sanatosi si sa se obisnuiasca si tati cu gandul!!! Doamne, ce de baietei!!! Si sotul meu vroia fetita , dar, ca si al tau, a reactionat foarte bine!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare fetelor cucuietelor!

Felicitari Cata pentru fetita pe care v-ati dorit-o. Sunt convinsa ca plutiti de fericire.
Felicitari si mai multe lui Pisoi și Giova pentru băieței (stiu ca ati avut o usoara dezamăgire, însă numai preț de o secundă, nu-i așa?). Și noi ne dorim tare mult fetiță, dar se pare că e băiețel (tati încă mai speră). Luni la eco doctorița a spus la un moment dat că parcă parcă ar vedea ceva între piciorușele lui BB, dar că e prematur să ne spună ceva. Data viitoare.

Vreau să vă spun fetelor că am fost de-a dreptul fascinată de imaginea puiului meu . Așa ceva n-am mai văzut în viața mea. Nu stătea o clipă locului; își îndoia tot timpul piciorușele de parcă făcea "bicicleta"; la fel dădea din mânuțe, parcă boxa, le întindea, le băga în guriță, deschidea tot timpul pumnul, răsfirându-și degețelele (de parcă socotea pe degete). Se întorcea, se răsturna, nu stătea o clipă locului. Păi, așa nu mă mir că mi-e atât de rău.
Giova dragă, și al nostru parcă e un marțian. Tati așa îi și spune acuma "marțianu lu tata". Mai nou glumim și îi spunem "Marci" (fetele care sunt din Ardeal știu că e un nume unguresc, de băiat, care se citește cam "Marții").
Paula, mult succes la amniocenteză. O să vezi că o să fie bine. Și eu m-am stresat mult înainte de testul alfafetoproteina și a ieșit bine. Mai avem hopul triplului test genetic, dar sunt tot mai încrezătoare că va bine până la capăt.

Vă pupăcesc pe toate si vă trimit floricele, că le meritați cu toatele .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ioana ,Felicitari sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de baietel si sot .Sarcina usoara in continuare .
9+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Felicitări Ioana ! Postasem deja pe când ne-ai comunicat că ai o minune de băiețel. Mă bucur că e ceea ce ți-ai dorit. Sunt convinsă că și soțul tău îl adoră. Așa cum am spus: Dezamăgirea durează preț de o secundă. Oricum ai parte de un doctor foarte bun la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dragelor va multumesc din suflet pentru urari si va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!
Ioana si Razvan 18+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ioana si Pisoi, felicitari pentru asa vesti frumoase . Sa aveti niste baietei sanatosi si frumosi ca si mamicile lor!

Eu presimt ca voi avea tot fetitza.
Abia astept ecografia de luna viitoare sa aflu si eu ceva... Sper !

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor, felicitari pentru aflarea sexului copliilor! Desigur sunt deja invidioasa pentru atatia baietei, si speriata ca... statistic, trebuie sa mai fie si fete!
Eu sunt tot mai stresata pentru ca am cautat pe net despre acel nodul fibromatos si am citit numai nenorociri. Ma linistesc numai cand ma gandesc ca cele 2 doctorite care au asistat la ecografie nu au parut speriate deloc. am auzit uneori vorbindu-se despre dr.T, adica cineva care raspunde la intrebari. Poate cineva imi spune cine este si cum il pot intreba.

J 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

JG, fii linistita.

Dr. T are site-ul http://reclama/.
Acolo poti gasi si nr. de telefon: 0723 999939 si un alt nr. pentru programari si poti pune si intrebari, exista si un forum.

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Bun venit noilor mamici!Sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi!

Gioava eu am dat pe o cutie de Materna cu seleniu cu 30 de tablete 344.000 lei, dar ce-i drept n-am fost la medicul de familie sa vad daca mi-o poate da compensat! Oricum e bine de incercat

Ma bucur nespus pentru fetele care au aflat deja sexul lui bebe, ...si se pare ca vor fi in majoritate baietei
Eu sper tare mult ca va fi fetita, dar mai e ceva vreme pana voi afla (poate se mai echilibreaza balanta)

In rest...noi va trebui sa ne apucam de zugravit . O luam incetisor si poate reusim sa facem tot ce ne-am propus!

pupici

iulia 12+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

J G, CAtalina e pacienta dr.T.
are si un site www.fertilitate.ro unde se pot pune intrebari si rasupunde acest dr.
Sper ca e bine site-ul, dar se pare ca e in constructie.

Tocmai am venit de la farmacie. se pare ca MATERNA sunt cele mai complexe vitamine.Farmacista mi-a zis ca nu sunt compesate si oricum nu au fonduri.
Numai in Timisoara se intampla asa ceva sau in toate orasele?

Plec la masa.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput