Nunta in Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Nushulica, am uitat sa-ti multumesc pentru complimente, sa te felicit pentru realizare (aranjamentele de la sala) si sa-ti spun ca nu ma supar deloc, nici nu aveam pentru ce. Stiu ca pe un forum, in general, nu prea stii cu cine vorbesti si ce fel de personalitate au cei care scriu, dar eu nu ma supar asa...din nimic.
Iti urez sa fii multumita de organizare si de cum va iesi!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica o sa ai sala forte frumos aranjata din cate descrii
La inceput nu vroiam baloane dar acum parca, parca as vrea si eu

Azi am dat comanda de invitatii + card de multumire(in Moll, la parter) - le voi lua abia pe 4 pt. ca cei care le fac nu desfasoara activitate acum(probabil concediu). Eu sunt gogu ca m-am trezit sa le fac tarziu, dar nu-i nimic, oricum invitatii stiu pe ce data e tambalaul

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oana stiam eu ca esti fata de treaba si nu te superi sincer eu credeam ca ai avut si tiara si chiar ma gandeam cum ai pus-o tu de nu se vedea delocasta e...mai greseste lumea
darria mercic sper si eu sa iasa faina ca stii cum e una intelege omu din povesti si alta e cand vezi pe viu ce-i acolo
si eu tot din mall de la parter mi-am comandat invitatiile si cardurile da masa si am fost multumita sa stii dar acu asa e lumea mai are concedii dar looserii astia acu s-au gasit sa-si ia si ei concediu cand sunt nuntile in toi si au si ei comenzi ???!!!!!ca doar din asta traiesc
dar eu te-am atentionat sa nu lasi totul pe ultima suta de metri si nici nu m-ai bagat in seama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
dar eu te-am atentionat sa nu lasi totul pe ultima suta de metri si nici nu m-ai bagat in seama

Ba da, mi-a intrat in bostanel ce mi-ai spus(si nu numai tu) dar stii cum e: pana nu dai cu capu de prag nu te inveti minte
Nu-s vinovati oamenii ca m-am gasit eu acu sa-mi fac invitatiile. Dar nu-i nimic, se rezolva - oricum majoritatea stiu cand este nunta si ca sunt invitati - invitatiile sunt o formalitate.
P.S. As fi raspuns mai devreme dar am probleme cu internetul

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Buna miresici!

va urmaresc de ceva timp, cu toate ca mie mi-a trecut vremea .......am avut nunta in sept. 2003!
Si avand experienta, indraznesc sa va dau niste sfaturi....Intai de toate, sa aveti grija pe cine numiti domnisoare (cavaleri) de onoare.N-aveti idee cat de lucru au ei la o nunta, odata ce au acceptat acest rol....Ideea ar fi sa le dati mai toate din sarcinile voastre, ca voua la nunta sa va tihneasca! sa fie niste persoane descurcarete, care sa faca una, alta, fara sa li se zica in mod expres.....si eventual, niste persoane, carora, sa va permiteti sa-i puneti la treaba, indiferent pe ce ton si care nu se supara, ca mireasa e cam nervoasa de atata stres si emotii....
O alta chestiune ar fi, sa aveti grija sa informati inainte pe cei pe care trebuie, de cursul nuntii....sa nu va treziti ca ccc cutare s-a ratacit, sau a intarziat, ca n-a stiut unde, ce , cand si cum....
Mi s-a intamplat, deci stiu ce spun....
Sa va pregatiti, daca credeti de cuviinta, speech-ul cu care veti deschide nunta......

Si cam astea.......restul vad ca-l stiti

inca ceva, poate cel mai important: stresati-ca acum, inainte de nunta, cat mai puteti, pentru ca la nunta, singura grija sa fie DISTRACTIA voastra, sa savurati momentul asa cum trebuie, fara sa va pese de NIMENI!!! De ceilalti sa se ocupe parintii, ospatarii, domnisoarele de onoare, etc, dar NU VOI!!!! Nu de alta, dar nunta e scurta! Casnicia e mai lunga!!!

Eu mi-am facut invitatiile si cardurile de masa la Sibiu, comanda prin internet, la www.invitatii.ro
Totul a decurs fara probleme si am fost foarte multumita!

Bafta in continuare la pregatiri si sa aveti o nunta asa cum v-o doriti!!!

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Buna miresici!
Sa va pregatiti, daca credeti de cuviinta, speech-ul cu care veti deschide nunta......
Alina

Multi ani fericiti impreuna
Multumim pentru sfaturi
Eu am vrut sa le comand pe net, ca mi-au placut dar am ezitat.
Trebuie tinut un discurs la inceputul petrecerii? E obligatoriu? Nu e mai simplu sa multumim ca sunt alaturi de noi - adica cateva cuvinte dar spuse din inima.
Asta nu stiam

idei nunta

Mergi la inceput

la noi speechul il va tine nasul asa ca ne-am scos noi si asa avem emotii iti multumim pentru sfaturi mie chiar mi-au fost utile si cred ca trebuie sa-mi repet in fiecare zi pana la nunta ca in ziua aia tre sa uit de toate problemele si sa ma distrez la greu ca nunta e scurta ca eu de obicei ma consum pentru orice dar atunci...

Mergi la inceput

la noi speechul il va tine nasul asa ca ne-am scos noi si asa avem emotii iti multumim pentru sfaturi mie chiar mi-au fost utile si cred ca trebuie sa-mi repet in fiecare zi pana la nunta ca in ziua aia tre sa uit de toate problemele si sa ma distrez la greu ca nunta e scurta ca eu de obicei ma consum pentru orice dar atunci...

Mergi la inceput

Inca un mic pas: am lut trandafirasi micuti roz(din Siraj - erau intr-un singur loc) pt. marturii. Am zis ca nu fac dar pana la urma voi face. Sunt ieftini: un buchetel de 12 trandafirasi la 18.000 lei. Am sa fac cate o marturie pt. fiecare familie - la inceput vroiam pt. fiecare persoana dar m-am razgandit, ma apuca zbenga pana fac pt. fiecare.
Stiu ca acum nu mai cauta nimeni trandafirasi(parca Lorym cauta dar nu mai e cazul) dar poate foloseste cuiva. Se pot face si cocarde din ei.
Acum ma duc sa invat cum se fac marturiile - tot de pe DC

idei nunta

Mergi la inceput

darria da zi-mi si mie unde ai gasit tu in siraj trandafirasi de aia ca parca ma bate si pe mine gandul sa fac marturii...daca faci si tu si restul de materiale de unde le iei ???si cum le faci???

Mergi la inceput