Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hm, nu zice nimeni nimic de ideea mea msreatza? Cu turta dulce???
Eh, eh, eh???

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetelor (si baieti) .........ma marit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat asteptam sa spun asta!!!!!!! Da, sunt si eu una dintre miresicile anului 2006. Nunta e preconizata cam pe 19 sau 26 august 2006, cum ne-o fi norocul, si cum om gasi local.... Asa ca, mai primiti un membru???
Va pup.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Andita

Fetelor (si baieti) .........ma marit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat asteptam sa spun asta!!!!!!! Da, sunt si eu una dintre miresicile anului 2006. Nunta e preconizata cam pe 19 sau 26 august 2006, cum ne-o fi norocul, si cum om gasi local.... Asa ca, mai primiti un membru???
Va pup.

Andita

IUPIIIIII, fata miresica o sa fii "geamana cu Gio (daca te mariti pe 19) sau cu mine (daca te mariti pe 26)
Ce bine-mi pare!
Hai ca te trec pe listutza, vrei vrei vreeeeeiiiii??

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Normal ca vreau!!!!!!!!!!!!
Ce happy sunt!!!!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Bine ai venit printre noi Andita :)
Sa fie intr-un ceas bun!

quote:
Originally posted by Andita

Va pup.

Andita

Mergi la inceput

Sar'na.... !
Da' daca auziti ce nunta (sau nunti) ciudata voi avea.....
Sa-mi spuneti daca atiu mai auzit asa ceva. Deci, eu o sa am 2 nunti: unain provincie, una undeva prin jurul Bucurestiului, gen Cernica, sau ceva de genul asta. Abia am inceput cautarile pentr local. Nunta de asta o sa fie organizata numai d emine si iubitel, o s-o facem pe gustul nostru, numai cu rudele foarte apropiate si prietenii buni. Vrem sa fie ca in povesti......o bisericuta mica in padure (sau manastire0, un local micut si rustic.....
of....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ai venit Andita!!!
si noi tot singuri ne facem nunta, si am vrea tot asa cu putine persoane si cele mai apropiate.....dar avem destule neamuri, asa ca...daca avom avea doar 150 invitati ne consideram fericiti.

Sunt cam ocupata cu cautarea ap. am tot sunat la ag. si sper sa primesc ceva raspuns zilele astea.

Va pupic, plec acasa si pe urma la eco.
Maine vin cu vesti proaspete si bune, sper.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Bine ai venit Andita la
Cand ti-am citit mesajul, parca m-am auzit pe mine in ziua in care am fost ceruta in casatorie " Fetelor (si baieti) .........ma marit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat asteptam sa spun asta!!!!!!! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit noilor mirese de 2006! Ziceati voi ca din toamna ne ingrosam si noi randurile... dar iata ca evenimentul s-a intamplat mult mai repede, ceea ce este super!!!
Azi am muncit de nu mai stiu ce e cu mine... De maine pleaca in concediu o fata de baza de la noi (cea cu nunta de sambata, 30 iulie), asa ca voi avea de lucru incontinuu timp de vreo 2 saptamani... Ma consolez cu gandul ca in ziua cand se intoarce ea, plec eu in concediu!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Nu stiu daca o sa mai apuc sa va scriu f mult, dar cel putin promit sa va citesc, sa fiu la curent!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Vad ca sunt prima pe aici....eh asta e cu cei care incep lucrul matinal!

Krelia....super ideea ta cu casa de turta dulce dar.....cum o mai papi dupa ce strangi banii in ea? Era doar o intrebare, poate dar oricum crede-ma deja !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput