Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 25
krelia spune:
Hm, ce dezmatz e aici!!! Nu-mi vine sa cred!!!
Sol-meito, nu te mai stramba la mine, auzi!!! Ca acu' te "rad" de pe listutza! (eh, cum sa fac asa ceva, scumpa mea!
Apropos de listutza, madutza si cris_papureanu, bine ati venit in randul miresicilor!!! Imediat trecem pe lsituta!
Razuca, vaz io ca tu cam arzi de nerabdare sa ma cunosti! Da fato, hai ca ne vedem....din poncto' meu de vedere, deocamdata, nu cred sa am .... ceva in agenda Sa vedem boboceii, daca vor si ei sa vina!
Eh, io mai am ceva timp pana la mare, pe 15 pleaca fata, da doamne vreme buna, sa ma bronzez si eu, nu ca data trecuta, 2 fasii de bronz pe tot corpu'! Mey, cu rochita, ti-am zis, putin sceptica sa-mi fac modelul asta la o croitoreasa...nu stiu....
Andita, frumoase aniversari...noi, am fost mai rapizi si ne-am luat de manuta in aceeasi zi cand ne-am pupacit
Ah, si ca sa nu uit!!!!!
O rugaminte MARE pentru proaspetele miresici: Inainte de a posta un subiect, va rog frumos cautati subiectul respectiv, caci, aveti toate sansele ca el sa fie discutat deja, ok?? In felul acesta, usuram si noi munca ingerasilor ce ne vegheaza (adica a moderatorilor!)
Pupez la voi!
(ralnied, baga-ti mintile in cap ca ma superi!!! Cum sa-ti ceri scuze pt capitole! Fata di la Iesi, ce esti!!! Pen'ce, ca doar nu am de ce sa ma supar!! )
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Bine ati venit madutza si cris_papureanu!!!
Bine ati venit in randul viitoarelor miserici care isi dispera iubitii cu planurile pentru nunta care urmeaza.....
Raza, sa ai parte de vreme frumoasa....mult soare....mult bronz....si asteptam multe poze!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by alinush2005quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Aniversarile.....Vine logodna , nunta , etc....
Ce de emotzii !!!!
Bine ai venit Madutza!
La multi ani fericiti impreuna Raza de Soare!
Astazi intrebarea mea e legata de cununia religioasa.
Am inteles ca daca faci logodna la biserica inainte de nunta (eventual a doua zi dupa ce primesti inelush...of,of,of, cand o veni si la mine inelushul ca il astept cu nerabdare), atunci slujba de logodna dureaza 20 min, si slujba de nunta 20. Daca nu faci logodna la biserica, ti le face pe amandoua in ziua nuntii, deci durata se dubleaza. (40 min de slujba deodata)
Voi cum faceti???
Ca pe mine ma bate un gand sa fac logodna la biserica anul asta, doar noi ca porumbeii de manutza la biserica, si nunta la data stabilita...
Mie nu-mi raspunde nimeni ce faceti voi cu logodna???
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Mie nu-mi raspunde nimeni ce faceti voi cu logodna???
Hai ca-ti raspund eu!
Si eu stiam asa: daca ai logodna facuta, slujba d ela biserica dureaza mai putin ca de obicei.
Acum, nu stiu care este durata fiecareia in parte...din ce am auzit, slujba la biserica, dureaja in jur de 45 d eminute...dar, nu sunt sigura...
Eu cu iubi inca nu ne-am gandit la a le separa pe cele 2...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Io??? avocat??? al diavolului, poate nu'sh la ce te referi...
era o poza in album...tu incadrata de 2 avocati, sotzu' si nash'tu ...si, prin asociere, am zis ca...
quote:
Si pa chestia asta, aveti consumatzia moka? Ca nu pricep care-i faza cu intrarea... Noi nu stiam pa nimenea si n-am avut absolut nici o problema, ba chiar s-au purtat cu noi de parca eram de-ai casei... Cre'ca n-are legatura, ca sa zic asa...
Consumatia nu e moka, da' in afara de beuturi, putem sa mai aducem si altele...de-ale gurii ...aia 10% "iese" din discutie...deocamdata e in curs de...
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
era o poza in album...tu incadrata de 2 avocati, sotzu' si nash'tu ...si, prin asociere, am zis ca...
Hm....cam neatenta esti, ce sa zic?! cre'ca'i de la caldura...
Nashii mei ie astia:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/detail?.dir=c951&.dnm=e08f.jpg&.src=ph
Si, ca sa te convingi, ete:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/detail?.dir=c951&.dnm=3f19.jpg&.src=ph
si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/detail?.dir=c951&.dnm=e424.jpg&.src=ph
Faza cu avocatzii din poza asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/detail?.dir=c951&.dnm=4d36.jpg&.src=ph
e ca cei care ne incadreaza pe noi doi (mire si mireasa), care ne sunt prieteni buni, sunt avocati de succes!
Eheee....daca era al meu avocat, aveam si foc de artificii la nunta . Bashka un apartament al nostru
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
Cre' k de la caldura!!
Acu, ma ierti si tu, ca d-aia ti pupez io, nuuu?
Eu ma gandeam la tine, incadrata, nu l-am mai pus si pe ginerica la socoteala...
ma duc sa ma racoresc, poate-mi vine mintea-n creier
26 august 2006
olguttza spune:
Acu ti iert, deh... Da sa nu se mai repete, da?!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
Am inteles, duamna!!
Veniti dincolo??
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341
26 august 2006