Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by krelia
ralnied, sa-ti explic: nu-i musai sa treci la un capitol urmator dupa 10-11-12 pagini scrise. Numarul asta este asa, ca o medie, se poate trece la un capitol nou si dupa 15-20 de pagini. Deocamdata, eu zic sa ma asteptam, pana termina moderatorii verificarea si celorlaltor capitole (ramase deschise), si le inchid. Asta, ca sa le usuram si lor munca si sa nu le dam atatea capitole de citit, ok?
Da-i timp sotiorului tau sa se obisnuiasca cu ideea, incepeti incet-incet sa vorbiti mai intai de restaurant, lasa modelele de invitatii pentru mai tarziu!....arunca-i si cate o vorba de la subiectul nuntii in iasi, de ex. cum e cate un restaurant de la tine din oras)

Nu am vrut sa te supar in legatura cu capitolele. Sorry...

Referitor la discutiile despre nunta... ii comunic tot felul de idei si el zice:"Da, bine...", dar eu simt ca nu este convins de ceea ce spune... Ii zic: stai cu mine pe net un pic, sa-ti mai arat o poza, un text, ceva... FFF greu reusesc sa-l prind... Si oricum mi se pare cam nepasator... Oare de ce??? Dupa restaurante am mai umblat... Dar el prefera sa zica: hai sa facem in locul X, pt ca Y a facut nunta acolo (sau a fost la o nunta acolo) si zice ca e frumos... Doar atat... Dar poate eu vreau sa fac undeva unde nu a fost nici X, nici Y, nici Z... Sunt oare eu prea nebuna sau ce e atunci???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu cred ca are emotii si nu-si poate intra in rol. Cred ca nu-si gaseste locul...Dar cand o sa fie tatic in devenire , ce faceti?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Culorile pentru nunta, alb si albastru (bleu, de fapt), asta daca o sa se potriveasca si cu restaurantul, gasi-l-as o data sa-l gasesc....
Rochita o vreau....de printesa!!!!! Aveti mare dreptate cu crinolina, e o torutra adevarata, nici nu se pune problema. La fel nu se pune problema de manusi....nu vreau, si gata! ce atata imbracare, si asa nu mi se vede decat fata si manutele, daca le mai acopar si pe-astea....
Am si eu o intrebare: cum va faceti parul? Stiu, acum e "la moda" clasicul coc, cu voalul pe sub el....toate miresele la fel. Eu ma gandeam daca se poate sa rup rutin asta. am parul cam de lungime medie spre lung. Aveti vreo idee? ceva mai romantic, mai altfel....? Astept sugestii.
Pupici.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

ralnied1,
Vei fi in aceeasi zi cu mine miresica !!
Imi pare tare rau sa aud de certuri pe tema asta!
De asta imi e si mie teama, sa nu ii epuizam pe iubiti cu subiectul asta si sa ii stresam, ca daca exageram o sa se sature si pana la anu' poate nu ne mai vor !
Asa ca GRIJA MAXIMA!!!
Mai bine vorbim noi aici cat vrem despre toate cele, dar acasa e mai sanatos sa nu ii pisam cu toate astea, ci doar din cand in cand, cu cate o problema importanta la care le cerem parerea.
Deschiderea zilnica a subiectului nunta cu ei ii epuizeaza nervos pana la anul !

Scumpa, te inseli daca iti inchipui ca noi dezbatem zilnic subiectul asta... La cat ne vedem intr-o zi, nici nu am avea timp, chiar daca am vrea... Nu sunt tocmai certuri, ci discutii, caci timpul trece si ma trezesc ca nu am vreme sa mai pregatesc nimic...
E mult o data pe saptamana???

Sa-l epuizez??? Saracul... si-asa nu face mare lucru pe tema asta... deci pana la epuizare mai este cale lunga...

Sa se razgandeasca??? Sanse minime, pt ca noi am facut deja cununia civila, deci in acte e al meu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Ce mai face cuconetu' de p-aci? Scuzatzi, don'shoarele? N-ati intrat in vrie cu pregatirile inca?
Kreliutzo, de cand nu te-am mai vaz't...multa vreme...stii tu .
Fuseshi la Calypso?

Ooooohhhooooo, buna ziua, doamna avocat! [:P]
Permiteti-mi sa va spun ca rad de mor uitandu-ma la pozele Dvs., super tari sunt si cred ca atmosfera a fost si mai si!!
Eu inca nu intrai in vrie cu pregatirile, da' fusai la rishtorant, vorbi cu omu' de prinzip...si sa vedem....da' mai mult ca sigur ca ramane...parca am mai zis, avem un soi de oareshce intrare acolo (adica cunoastem ) siiii....

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
Ooooohhhooooo, buna ziua, doamna avocat! [:P]

Io??? avocat??? al diavolului, poate nu'sh la ce te referi...

quote:

Permiteti-mi sa va spun ca rad de mor uitandu-ma la pozele Dvs., super tari sunt si cred ca atmosfera a fost si mai si!!

Exact!

quote:

Eu inca nu intrai in vrie cu pregatirile, da' fusai la rishtorant, vorbi cu omu' de prinzip...si sa vedem....da' mai mult ca sigur ca ramane...parca am mai zis, avem un soi de oareshce intrare acolo (adica cunoastem ) siiii....

Si pa chestia asta, aveti consumatzia moka? Ca nu pricep care-i faza cu intrarea... Noi nu stiam pa nimenea si n-am avut absolut nici o problema, ba chiar s-au purtat cu noi de parca eram de-ai casei... Cre'ca n-are legatura, ca sa zic asa...

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

BrAvo ! Asta da nunta ! Olguta , cat au costat cocardele?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Olguttza, rochita - facuta sau cumparata! esti frumoasa rau de tot! asa vreau si eu sa fiu! manecutele alea imi plac la nebunie!!!!!!

Andita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

BrAvo ! Asta da nunta ! Olguta , cat au costat cocardele?
Ioana-Cristina

Cele artificiale: 4.500 cocarda mica, cu un singur trandafirash, 25.000 cocarda mica-medie, cu 3 trandafirashi (care-au fost pentru copii) si 35.000 cocarda medie, cu 5 trandafirashi (care-au fost pentru don'shoarele si cavalerii de onoare si pentru sora'mea cu sotzu' ei). Cocardele naturale nu tin minte cat m-au costat, pe alea mi le-a facut agentia (Raluca, saru'mana ) laolalta cu buchetele, lumanarile, aranjamentele etc...

Cununia noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita

Olguttza, rochita - facuta sau cumparata! esti frumoasa rau de tot! asa vreau si eu sa fiu! manecutele alea imi plac la nebunie!!!!!!
Andita

Ptiu, sa nu ma deochi!!
Rochitza e facuta pe comanda (adica dupa masurile mele) din catalogul de anul trecut al casei de moda Christian Philippe. Vezi ca au si site si sunt o gramada de modele (nu pot sa-ti dau link, ca e reclama). Rochitza mi-a fost gata in 3 saptamani, fara nici o proba intermediara. Singura si ultima proba a fost cand m-am dus s-o iau. Super-profesionisti! Si fatza de A. Toma, unde sub 10 mil. nu cred ca gasesti ceva, asta a fost 9 mil. cu tot cu crinolina. Eu cred ca am iesit super!!
Bafta, fetelor! Vedea-v-ash miresuci curand!

Cununia noastra

Mergi la inceput