Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Nu ma mai mira... sol-meito... cam 95% e rochita mea ! Ma, Krelia, ma uimesti ! Si eu vreau fara crinolina si cu mult tull pe dedesubt, sa fie mare-mare, pe langa mine...

O sa-ti scada din entuziasm cand o sa-ti spun cat costa, sau cat costa cel putin anul trecut la targul de la sofitel: 1300-1500 de dolari
DAR, este un vis! Si dk tata ar fi si el un pui de shmeker, zau ca mi-as lua 3, nu una - sa ma schimb toata noaptea!!!
- cred ca m-a tampit caldura!!!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raza concediu placut.....vreme bune....si multe poze!!!

Rochita mea o putet vedea printre pozele mele, un singur lucru vreau sa modific la ea , fusta .......... sa aiba multe multe volane pe dedesub, nicidecum cercuri sau crinolina ca strica tot farmecul!

Krelia, rochita e superba, oare daca cauti nu gasesti gata facuta o copie prin magazinele din Bucuresti???.......sau mai vezi si tu la miresicile din 2005 care si-au facut la comanda poate iti recomanda vreo croitoreasa priceputa si o faci exact cum vrei!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Credeam ca sunt singura care uraste crinolinele...Ma bucur ca mai e si altcineva ! Ce faceti fetelor , veti purta manusi la nunta ? Eu nu cred....cu caldura asta....sau in cel mai rau caz voi purta manusi de voal iar la restaurant o sa le dau jos.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Eu am vazut si placut pana acum:
http://www.donnaalba.ro/occo2/colectia_2005.htm
rochia Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ioana, eu am vazut ce se intampla cu crinolinele cand te asezi toata rochia se ridica, nici nu vreau sa aud!

Manusile sunt elegante, frumoase dar.........trebuie date jos sa pui verigheta, la restaurant cand manaci si unde mai pui si caldura! Eventual pentru poze dar nu stiu daca merita doar pentru atat!

Alinush, e draguta rochia!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

...si rochita din vis as fi aici:
http://www.maggiesottero.com/catalog/
modelul Eleganza

dar la care nu cred ca voi avea acces (ca eu una 1000-1500E nu dau ca n-am de unde...asta e)

Mergi la inceput

Alinush , si eu sunt la fel ca tine. L-am capiat pe saracu Adi cu o rochie : Ba o vreau asa , ba n-o vreau asa...O sa fie de belea...
Ooana sa stii ca ai dreptate , cam naspa si cu crinolina(cine-o mai fi inventat-o si pe-asta).Can i-am spus lui Adi ca nu vreau rochie cu crinolina , m-a intrebat de ce . Si i-am spus : "Daca e usa ingusta la biserica si la restaurant , ce fac ? Imi pun poalele-n cap?" Si mi-a dat dreptate. Acum nici el nu suporta ideea asta.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana, sincer, n-as lasa nici o croioreasa, fie ea si maestra emerita sa-mi faca o astfel de rochie! Sunt super sceptica la ideea ca mi-ar reusi-o intocmai.... o copie gata facuta....nu stiu daca gasesc..poate ceva asemanator.....oricum, la trena as renunta, este mult prea greoaie si pretentioasa, deopotriva.
Ioana-Cristina, eu as vrea ceva gen semi-manusi din alea pana la cot, dar, de-alea care se prind de deget, si arata pe palma asa, ca un triunghi. Ai inteles ceva?
alinush, site-ul din care face parte rochita a doua este considerat reclama (este o copie a forumul DC). Dupa ce o vedem toate, sa scoti linkul, ok?
rochitele sunt misto

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Am inteles Krelia , dar la mine ori e alba , ori e neagra...Chestia de manusi fara degete nu ma atrage deloc...Ori iau manusi , ori nu iau. Mie mi se pare ca genul asta de manusi parca ar fi maneci ceea ce mie nu-mi place.
Oricum, gusturile nu se discuta !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Alinush , rochiile sunt de belea da....te duce buzunaru' ? Ca eu nu cred ca o sa ma duca ....poate sa ma sponsorizeze soacra-me cu mai multi bani , desi nu cred ca vad de la ea mai mult de 10 milioane...cred ca restul tre sa-i produc eu...Noroc ca ma ajuta saracu' Adi ! Ca altfel , nu stiu ce m-as face...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput