Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

fetelor, io-s dependenta de concursu' asta! daca va lasa inima, mai votati-ma o data www.vacanteinbucovina.ro/index.php?option=com_akogallery&Itemid=34&func=detail&id=221" target="_blank">Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cum se voteaza?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Votat Elena!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by herra

buna ziua!

cuconiadele sunt intalniri ale cucoanelor, la o vorba si-o bere sau altceva .

nici eu n-am apucat inca sa particip la vreuna, din cauza de copil mic acaparator - a propos: poate ne votati si pe noi, sa ne sustineti in campania contra voturilor frauduloase (este un subiect la Zona Zoster).

de votat se poate zilnic, pana la sfarsitul lunii, aici:
http://www.tiffanyshop.ro/kids/
multumim!

PS: mai sunt si alti copii de forumiste in galerie?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Votat,sa-ti traiasca!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by Elena I.

fetelor, io-s dependenta de concursu' asta! daca va lasa inima, mai votati-ma o data www.vacanteinbucovina.ro/index.php?option=com_akogallery&Itemid=34&func=detail&id=221" target="_blank">Aici

Cum votam? Simpla vizitare e de ajuns?

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra, ai un scumpel de Vladut, sa-ti traiasca...are niste ochisori frumosi...
Votat si noi si multa bafta.
Fetelor de unde fac eu cumparaturi pt un an...adica noi suntem nasii care taiem motzul. Si de calitate si ieftine vreau...stiti voi.
Va pup,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

multumim pentru voturi (zilnice)!

intre timp am descoperit cum se voteaza la vacantein bucovina: trebuie sa-ti faci cont mai intai! bafta!

Mergi la inceput

buna ziua!

ne-ati votat azi?

suntem pe ultima suta de metri!

multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Salutare la fete!Iaca m-am adunat de pe drumuri....a fost frumos dar nici nu-mi pare rau ca m-am intors...e asa bine acasaaaaaaaaaa...Deci cucuietelor,ce mai faceti?Eu m-am luat dupa Herra si mi-am inscris puradelul si eu la concurs,azi,chit ca nu mai are nici o sansa,dar sa fie
herra,trebuie sa te inscrii in fiecare luna sau poza ramane si luna urmatoare?
Deci al meu odor e Andrei Rares Stefan si e cu motz si tricou albastruDaca va aluneca mana pe vot,nu ma supar
Astept si eu o reeditare Pub25.
Va pup pe toate!

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput