Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Io zic prezent pentru orice moment in care e vb de distractie. Si de tigari. Ca sa nu mai vorbesc de gin.
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
Ce ziceai? Marlboro Ultralights? Sper sa mearga, nu de altaa dar am mai fumat de atunci macar una sau doua tigari pe zi.
E muzica misto in "Rosu"? Si unde vine asta...ca nu prea le am cu discotecile...adica zic eu muzica din tineretea mea...ati proceput, nu?
Va pup si o saptamana plina de bucurii.
PS. Acum cateva minute am ajuns de la taierea motului. A fost frumos, finutul grasutul a inceput sa mearga in picioare si e plin de carlionti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
salutic si de la noi...
herra, am incercat sa votez dar imi pare "Requested File Not Found --fisierul cerut nu se poate gasi", ce-o mai fi si asta?
Despre coconiada, cu mine mai greu, dadace nu mai am, dar apelez la barbat, da` asta cu conditia sa fie liber si sa nu fie plecat in vreo delegatie... oricum dupa ce stabiliti locatia si ora, incep tratativele.
veve, io-s deschisa la orice coconiada, mai ales la una la Las Vegassau altfel zis, de mic copil mi-am dorit o coconiada la Las Vegas
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by carmenp
herra, am incercat sa votez dar imi pare "Requested File Not Found --fisierul cerut nu se poate gasi", ce-o mai fi si asta?
habar n-am!
eu am votat aici: http://www.tiffanyshop.ro/kids/
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
![](ilovey.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Herra,nu se poate vota,nu apare butonul la mine.Eu cred ca adminul e in concediu si ar trebui un refresh la serverul ala.Sau poate fac aia anume,ca au fost discutii contradictorii...cine stie..
O locatie lejera ca spatiu si cu muzica suportabila e si Casa Universitarilor si nu mai scumpa ca PUB25 ,preturile sunt...normale.Bine,nu e discoteca si daca se doreste dans...atunci nu e buna,dar am vazut io ce ne-am mai miscat data trecuta...doar cateva au fost mai indraznete si mai odihnite,poate,ca io eram turtita.
Cam slaba prezenta,ca si acum cateva saptamani,cand a propus Veve si eram in concediu,ca multe dintre noi,dar poate ne mai adunam pe acasa.Macar sa incepem cu o lista de persoane,sa stim cate suntem.
Va pup
Nora
Comorile Norei
adi69 spune:
Am slabit sase kg!!!!
Bineinteles ca nu prea se cunoaste la cate kg am ...dar e un inceput..mai trebuie sa mai scap de vre-o sase sa incep sa incap in haine..
Gabriela,bineinteles ca nu plec fara crema de plaja cu factor de protectie 30 pt copil,si fara OFF(ne unti ne punti) ...trusa de prim ajutor e completa, acum ma chinui sa vad ce haine iau cu mine,sa fie destule,dar sa incapa intr-o singura valiza( e destul de mare dar santem trei pe ea)ca n-am de gand sa car si eu si Catalin...
Nu cred ca pot participa la cuconiada...dar va doresc distractie placuta!Tuturor!
Adriana
GabrielaG spune:
Fetelor,
Am racit...Ieri mi-a fost rau si m-a luat cam cu greata...nu va ganditi
la prostii. Deci am racit, dar stiti voi cum e...oamenii destepti racesc vara, asa ca ma consolez cu asta...
Da pana vineri musai ma fac bine...ca tre sa probez Ultralight-ul...hi. hi...
Pupici,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Bine v-am gasit.
NU stiu cum e la voi, insa la mine e mult soare. Parca mi s-au mai inseninat si mie orizonturile...Eu personal sunt undeva in al 9 -lea cer. Incep sa sper ca pana la Craciun ne mutam. Am fost la casuta si deja au terminat parterul si au trecut la interior la etaj. Incep sa visez. Pe de alta parte, ma gandesc ca trebuie sa dau mobila din casa de la noi din apartament si cand stiu ce greu am dat-o pe cea din al mamei - si vorba aia, am dat-o gratis si era aproape noua...- ma gandesc cu groaza unde o voi depozita cand ne mutam. Apropos de mobila, am descoperit magazinul Sortem, la capatul Pacurarului. Are mobila de holuri si canapele bine facuta si f. placuta.
Adriana, si noi plecam la mare pe 9, la greci si avem aceleasi probleme ca si tine. Adica ce pun si ce nu pun in trusa de prim ajutor pt copil... ca pt noi nu iau decat ceva paracetamol sinus si ceva pt bila mea, daca Doamne fereste...
Alta problema mare e ca mergem cu avionul si, daca data trecuta Alex nu a fost prea impresionat si a dormit tot drumul, acum ma bate gandul sa nu imi faca vreo surpriza... De la agentie mi s-a sugerat sa sedez copilul insa nu cred ca am sa fac asta... va spun la intoarcere cum fu'...
La capitolul hainute va fi mai greu... si la cel legat de olita... Ce sa fac sa ii iau olita cu noi? sau sa il las cu pampers?... imi e ca pierd tot ce am castigat pana acum...si daca iau olita in ce o pun?
Nu stiu... Deocamdata avem doar intrebari...
Nu stiu cum va veti descurca voi 3 oameni cu un singur bagaj insa m-ai pus pe ganduri. Eu facusem liste considerand 3 bagaje, insa am sa reconsider totul, ca doar nu facem parada modei... Cred ca vor fi 2 bagaje mari, unul pt Alex si unul pt noi. Si unul mic pe care sa il luam cu noi. Ala cu olita adica si pe care il vom pune deasupra...
Deci, sfaturi, ce sa fac cu olita? o iau sau nu?
Vacanta placuta si sa va gasesc fericite si sanatoase.
Am pus poze noi cu Alex
http://community.webshots.com/user/la_carmen
GabrielaG spune:
Carmen si Adriana, drum bun si vacanta placuta.
Stiu ca citisem ca pt calatoria cu avionul ar trebui ca BB mic sa aiba o suzeta sau sa traga din biberon...la aterizare si decolare...ca sa nu i se infunde urechile.
Carmen, ma bucur din suflet ca a iesit soarele pe strada ta. Sa dea domnul sa tina cat mai mult.
Voiam sa te intreb...cam cat te-au ajuns cheltuielile la ziua lui Alex la Magic Land?
Pupici la toate fetele si la puiuti,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Voiam sa te intreb...cam cat te-au ajuns cheltuielile la ziua lui Alex la Magic Land?
Pupici la toate fetele si la puiuti,
Gabriela si baietii
Gabriela, cheltuielile pt 10 copii: 3.050.000, dar in care au intrat si o parte din cheltuielile de la masa adultilor (inghetata si tortul):
-10 pizza
-suc
-apa
-sampanie pt copii
- tort de 2 kg
-22 de inghetate - pt adulti
-filmat pe suport DVD
- face painting
In total 3 ore. Eu zic ca nu e mult. Noi nu am prea avut copii pt ca au fost cateva probleme de sanatate la doua finute iar un altul era la bunici. Sincer nu am avut decat 10 copii, insa e suficient la varsta lui Alex - 2 ani.
Copiii au facut karake, s-au organizat jocuri, s-au jucat, atat in interior cat si in parc, s-a organizat face painting si au fost permanent supravegheati.
Am pus cateva poze pe http://community.webshots.com/user/la_carmen
insa doar cateva pt ca nu eram convinsa ca pot pune si alti copii fara acordul parintilor...
Deci, zic eu ca a fost o petrecere reusita, Alex s-a simtit f. bine, iar altor parinti deja le-a venit ideea sa faca la fel.
In ce priveste masa adultilor, fiecare a comandat ce a vrut ( e doar pizzerie nu restaurant, de asta am si adus noi sampania iar inghetata si tortul au venit de la MagicLand) si la 22 de adulti am mai platit inca 4.440.000lei. Eu zic ca nu e rau de loc. Sa fi facut acasa asa ceva... era odata mult mai scump si in plus mult mai muuulta munca... Nu va bazati, chiar daca ma mut la casa tot la restaurant fac de casa noua!!! E mai comod si eu m-am mai ingrasat de pe la 30 de ani asa ca nu mai pot sta zile in sir in picioare sa robotesc! Si aproppos am 37 impliniti... In ce priveste ingrasatul, chiar sunt mare... Se mai poarta peste costumul de baie esarfele ale pe coapse?... sa nu arat chiar tot ce pot... si daca da de unde?, caci costumul meu nu are asa ceva...banuiesc ca trebuie sa imi confectionez...
Bun, acum despre olita, ce fac, o iau cu mine sasu cumpar una acolo?
Pa, Carmen