Mamici cu pitici din sectorul 3

Mamici cu pitici din sectorul 3 | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

BUNA MAMICI .locuiesc in sectorul 3 mai exact intre posta Vitan si MALL.Mai sunteti care locuiesc prin zona? In ce parculete plimbati bebeii?.Stiti vreun parculet prin zona??? un parculet cu umbra.

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Noi mergem in parculetul de langa piata Ramnicu Sarat. E putin mai incolo de statia de metrou Dristor 1, langa statia de tramvai Ramnicu Sarat.
Are multa umbra, jocuri haioase si lui Emi ii place acolo. Vin ceva bebei din zona, cand vremea e frumoasa (nu ploua, nu e zapuseala) e mai tot timpul plin.
Alt parculet mai aproape nu stiu.
Poate ne vedem acolo!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Cel mai frumos parc din zona este fara indoiala IOR, dar cred ca e umpic departe pentru tine si daca n-ai masina.....mai greu pe jos. In rest in zona ta nu-mi amintesc nici un parculet, e cam plina de blocuri. Poate in Tineretului.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

eu stau la Salajan. Tot in IOR mergem. Dimineata, cat se poate de devreme. Am ochit un loc cu umbra si e ff bine acolo. Adevarat ca pentru tine Luminita e cam departe. Daca ai masina, insa, nu e deloc departe. Alt parc mai aproape de voi nu stiu.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salve,
Eu, cand vreau ceva rapid merg in 23 August. Cand am timp...parca tot mai rar...IOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Eu stau pe Bucovina langa fab.IOR si merg ori in Stadion ori in IOR dar mai nou s-a facut un parc dragut in spate la fab IOr langa bisericuta si e mult mai curat si liniste acolo.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eu stau pe langa stadionul Olimpia si in imprejurimi nu avem decat un parculet pe care l-au amenajat astia de curand, dar odata cu amenajarea lui este destul de plin de copii mai marisori si de babaute pe banci. Nasol este ca nu prea are umbra.

In rest cand am timp mai mergem in IOR. Am putea sa ajungem cu masina destul de usor si in Tineretului, dar pana acum nu am ajuns cu bebelina pe acolo.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Asa putine suntem din sectorul 3 ? va pup si numai bine

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Mergi la inceput