situatie delicata !!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sunt de acord cu Aprilie
nu are nici un rost sa te framanti acuma. vezi cine e tatal dupa ce se naste copilul si apoi te decizi cu cine ramai. dar decizia sa nu fie doar din cauza lui bebe, ci sa te gandesri si pe cine iubesti cu adevarat.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bine mai va inteleg argumenetele ca sinceritatea poate acum naste o groaza de discutii. Eu asa as face nu neaparat din nu stiu ce cauze nobile ci pt ca asa as avea liniste. ok o zi doua scandal si apoi linistea de dupa furtuna, in orice fel ar fi.Dar cum am zis, ok inteleg cit de cit motivele. Pt o femeie insarcinata ar fi un moment nu tocmai bun. Dupa iar nu va fi bun momentul ca alapteaza si daca ii piere laptele, apoi ca transmite nervii bebelusului si uite asa cine stie pina cind. dar ma rog fiecare cu optiunea lui in viata.Un singur lucru Adriana pe care il gasesc inadmisibil in situatia de fata e legatura inca vie cu prietenul. Aici joci murdar sa stii. Tu vrei sa-i tii pe amindoi asa "online" pt eventualitatea ca e a sotului sau a prietenului copilul.Revin, nu-ti judec greseala, adulterul, cum am zis viata e complexa te pune in atitea situatii. Dar nu te inteleg, zici ca nu vrei sa divortezi sub nici o forma. Pai atunci ce mai cauti cu celalalt ACUM??? gata vrei sotz si copil, ok vezi-ti de viata cu demnitate de acum incolo, ai sa alegi tu momentul de adevar cu sotzul cind crezi de cuviinta. pai ce fel de viitoare mamica esti cind acum insarcinata te intilnesti cu 2 barbati deodata? Pune stop pt Dumnezeu!Acum fii femeie in toata firea si nu te ascunde dupa faptul ca "ai facut o greseala". Uita-te bine in oglinda si ai sa vezi o femeie ce vrea 2 barbati deodata! Il vezi pe prieten mai bun tata decit pe sotz acum. Pai ce va fi mai incolo? Il vei compara si cum ii tine biberonul si ii schimba pampersul? Pina cind asa?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

Vikinga draga ..nu stiu de unde a reiesit ca pastrez legatura " vie" cu prietenul meu. Inca de la primul mesaj pus pe forum am zis ca am oprit rel dupa a 2a intalnire pt ca nu-imi place sa joc pe 2 fronturi. M-am intalnit cu el de atunci de 3 ori(in ultimele 5 luni- si asta conjunctural)...am incercat sa discutam ceva dar nu se poate in 15-20 de minute...mai ales ca ma dadacea ce sa fac,ce sa nu fac,etc.

Ceea ce era in intentia mea ...sa discut ultima data cu prietenul meu, deschis despre prob asta ...si apoi gata .Cu sotul discut clar dupa nastere, alaptatul nu cred ca e asa "sensibil" ca sa nu suport o discutie cu sotul.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

daca mai tin eu minte de la genetica, in conditiile date, copilul poate sa aiba BIII sau grupa 0.

oana

Mergi la inceput

moana draga ....da ... am gasit tabelul si ai dreptate ,poate fi B3 sau 0.

un lucru care m-ar ajuta enorm ar fi daca as afla " viteza mica a spermatozoizilor" ce ar insemna mai exact. Am gasit ceva pe net dar nu mi s-a parut prea explicit ..poate daca eram medic...era altceva.

merci mult
adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
In ce priveste analizele de sange am inteles ca pot fi soar anumite combinatii la copil. De ex eu am B3 rh+iar sotul B3 rh-,stiu ca pot iesi doar anumire combinatii.... asta daca stie cineva m-ar ajuta enorm.

Adriana,
din parinti cu grupele de sange B si B, copilul poate avea doar B (sanse 75%) sau 0 (sanse 25%).

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

variantele sunt astea (sper ca nu am gresit, daca da - sa ma corecteze cineva):

1. tu ai B (BB sau B0), sotul B (BB sau B0), prietenul 0; bebe poate avea:
• B (nu stii cine e tatal)
• 0 (nu stii cine e tatal)
2. tu ai B (BB sau B0), sotul B (BB sau B0), prietenul A (AA sau A0); bebe poate avea:
• B (tatal e sotul)
• A (tatal e prietenul)
• AB (tatal e prietenul)
ultimele 2 cazuri sunt ilegitimitate certa (nu mai e nevoie de nici un test ADN)
3. tu ai B (BB sau B0), sotul B (BB sau B0), prietenul B (BB sau B0); bebe poate avea:
4. tu ai B (BB sau B0), sotul B (BB sau B0), prietenul AB; bebe poate avea:
• 0 (tatal e sotul)
• AB (tatal e prietenul)
• A (tatal e prietenul)
ultimele cazuri sunt, iar, ilegitimitate certa

deci, e important sa stii si ce grupa are prietenul tau; de Rh nu-i nevoie (decit la tine, atentie!); eu am amintit in mesajul meu anterior de Rh doar ca pretext pt a cere in spital o eventuala determinare a grupei la copil; in general, la nastere, parintii nu se reped sa afle ce grupa sangvina are copilasul, daca nu exista ratiuni medicale (si incompatibilitatea de Rh intre mama si copil e una dintre ele)

multa sanatate!

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

multumesc f mult teo si loma ....ma ajuta mult ceea ce mi-ati spus .

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Adriana,
am citit si eu povestea ta si am o intrebare pt tine, caci eu sant cam nedumerita, desi sant impotriva divorturilor... in cazul tau ... si mai ales pt problemele pe care le ai cu sotul.....de ce vrei sa ramai cu sotul? mai ales ca el nu a vrut copil, crezi ca dupa ce nasti el se va schimba???.....eu nu prea cred.
ce te tine langa el.......cum vezi tu viitorul cu el??

Felicitari pt bebelus si iti doresc nastere usoara, ma bucur ca ai ramas insarcinata mai ales ca ti-ai dorit foarte mult acest copil , e cea mai mare implinire pt o femeie, fei fi o mama foarte fericita sant sigura.
de la mine si un
si orce decizie vei lua sa te gandesti foarte bine ce-ti doresti tu in primul rand , nu te lasa influentata de ce vor alti, caci mai tarziu vei regreta.

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

draga Belladona...merci pt raspuns...

As vrea sa ramn cu sotul meu pt ca tin mult la el,desi avem neintelegeri si sunt nemultumita de unele lucruri ...mai sunt multe altele care cantaresc mult.Nu pot spune ca nu vrea copii...a spus clar ca vrea dar se comporta ca si cand nu realizeaza acest lucru.
De ex ma cearta ca nu am fost sa rez si probl aia si cealalta ...si doar cand ii spun ca nu fac fata la caldura de la pranz...atunci isi da seama. Ma asteptam sa-mi zica ..lasa ca fac eu pt ca tu la pranz mai bine stai in casa la racoare.Poate sunt eu prea sensibila...dar ma astept sa gandeasca niste lucruri.
A trebuit sa merg anul trecut la medic la un consult la oncologie la ora 7,stia ca e important..dar mi-a zis ca el merge pe 9 la servici si el isi pune ceasul la 8.Sicer mi-a picat f rau...
Cam asta ma deranjeaza ... ca nu e atent, nu-si da seama cand am mai mare nevoie de el.Prietenii nostri cand au vazut reactia lui la asta s-au enervat si au luat analizele le=au aratat la mai multi medici care sa confirme acelasi lucru...de ce nu s-a gandir sotul meu la asta?
eu nu mai gandeam ...eram terminata ca o desteapta ma speriase rau de tot.
Stiu ca e ...insensibil..dar stiu si ca tine la mine...si eu tin la el. Nimeni nu e perfect...nici char eu.
Copilul mu l-am dorit f mult si Dzeu mu l-a dat repede...cum ne-am hotarat ca asta vrem...in 2 luni...a venit.
Poate unii se socheaza la ce voi spune .... dar atat de tare ma bucur ca voi avea bb, cand il simt ca misca ...nu ma mai intereseaza nimik..nici stresul intregii situatii.
Iar ce imi doresc eu..este o fam stabila pt bb...sa treaca momentul asta ..si sa-i ofer tot ce e mai bun la bb atunci cand vine pe lume si in continuare.

sfatul e bun... sper sa-l urmez

pt time si pt fetita ... sa fie sanatoasa si frumoasa si sa te bucuri de ea.

adriana

Mergi la inceput