situatie delicata !!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
casandra spune:
----------
de ce intr-o rel intre un barbat si o femeie totdeauna femeia e considerata " mai vinovata " decat barbatul ??
--------
Pentru ca femeia poate sa iti aduca acasa un copil care nu e al tau, dar tu habar sa nu ai ca cresti copilul altuia.
Un barbat nu poate face copil cu alta si sa pretinda ca e al tau.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oana C spune:
Ce ai face daca astazi ai primi telefon de la o femeie care iti spune ca este insarcinata cu copilul sotului tau??? Cum ai reactiona? Ce-ar fi sa fii tu in situatia sotiei "prietenului" tau?
Nu esti vinovata ca esti femeie. Daca un barbat ar fi postat subiectul asta as fi raspuns exact la fel. Esti vinovata ca nu te-ai gindit la consecinte atunci cind ai inceput relatia cu un barbat insurat (tu fiind casatorita la rindul tau) si, mai mult, nu iti asumi nici o vina pentru toate cele intimplate.
Spui ca este vina sotului tau pt ca este rece, te-a indepartat de el si te-a facut sa te uiti la "genul de barbat care iti place tie" ... Apoi ca este vina celuilalt ca s-a bagat intr-o relatie cu tine. Este adevarat; este vina lor pentru astea. Dar este si vina ta.
Si tu esti cea care este insarcinata si nu stie cine este tatal copilului. Daca mai incolo, Doamne fereste, copilul va avea nevoie de transfuzie de singe si grupa ta nu i se potriveste; atunci ce tata ii aduci sa il ajute???
Pina nu vei vedea unde ai gresit si tu, si sa iti asumi parte din vina, vei face aceeasi greseala iar si iar si iar ...
Si cealalta sotie "inselata" poate fi sora, verisoara, prietena mea ... a fetelor care te incurajeaza pt ceea ce ai facut ...
Repet, daca un barbat ar fi postat subiectul, as fi spus exact acelasi lucru!
Oana
Oana C spune:
ps: de ce nu te-ai casatorit cu "genul de barbat care iti place tie" ??? daca sotul nu se incadreaza in categoria asta ...
![](images/user_man.png)
alex1971 spune:
CINE ALEARGA DUPA DOI IEPURI NU PRINDE NICIUNUL.Cred ca mai bine e sa nu-i spui sotului ,sa stai in banca ta.Poate avea o reactie de respingere la adresa ta si a copilului mai ales ca spui ca e rece cu tine.Iar de prieten-nu ii strica casnicia.Nu rasuci cutitul in rana.Mai bine traiesteti viata alaturi de sot asa rece cum e,poate dupa nastere se schimba.Copilul are nevoie de TATA.Gindeste pozitv;poate ca nu prietenul e tatal(ai avut doar 2 contacte cu el)ci sotul tau.
n/a spune:
Normal ca bebele este acum foarte important, dar va trece si sarcina, va trece si nasterea, va trece si clipa in care il vei tine in brate, si va veni momentul cand multa lume il va felicita pe proaspatul tatic, adica pe sotul tau, INSA...cum te vei simti sa-l vezi cata bucurie are in ochi si sa stii ca POATE nu e al lui?
La un moment dat trebuie sa lamuresti problema paternitatii, din 2 motive:
1. pentru sanatatea lui bebe (asa cum spunea cineva, poate vreodata...nu se stie...);
2. pentru linistea ta sufleteasca.
Vrei sa ii spui sotului? Inainte de asta pregateste-te pentru ORICE!
Pe cuvant, eu credeam ca asemenea lucruri se intampla numai in "Tanar si nelinistit"... Nici acum, dupa cateva zile de cand am vazut mesajul, nu imi vine sa cred ce s-a intamplat...
In mintea mea nu se leaga ceva:
1. De ce te-ai hotarat sa faci un copil cu sotul tau daca esti atat de nemultumita de el?
2. De ce dupa ce ati hotarat totusi, impreuna, acest lucru, te-ai uitat la altul?
3. De ce totusi te-ai culcat si cu altul, cand stiai ca vrei sa ramai gravida cu sotul tau? Sau iti era indiferent cine va fi tatal? Poate ai sa ma injuri, nu stiu, dar, pe cuvant, pentru mine esti aproape de NO COMMENT!
Oricum, curaj si o viata linistita!
teo1970 spune:
Adriana,
daca cumva stii ce grupe sangvine aveti toti cei trei implicati, ar exista niste posibilitati de a afla cine e tatal dupa nasterea copilasului (dupa ce se determina si grupa lui; poti cere asta in spital, mai ales daca ai cumva Rh negativ).
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
adriana2005 spune:
Stiu ca seamana a "telenovela" dar din pacate e adevarat.
oana : nu dau cu piatra numai in ei 2.... suntem toti 3 vinovati de sit creata...stiu asta.
Nu doresc nimanui sa treca prin asa stress 9 luni...sau mai mult .
ileana : nu te injur pt ce ai spus ..este logic,noi doream sa facem bebe din august anul trecut,casatoriti de atatia ani fiind.
am crezut ca dorinta de a avea bb este la fel la amandoi.Casnicia noastra ,cu micile probleme sexuale, mergea..in orice casnicie cred ca sunt probleme si se fac compromisuri; nici nu mi-am pus problema divortului sau sa ma uit in alta parte...De obicei cand sotul meu imi spunea ca este obosit sau nu are chef....nu insistam...ci il lasam fara sa ma supar. Cand am vorbit cu el sa avem un copil mi-a spus ca e de acord .Dar cand a fost vorba de ceva atat de important...si reactia era de nepasare m-am cam enervat si m-a dezamagit f tare. Vorbisem una ...faceam alta...Vizionarea unui film era mai importanta decat sa avem un copil??? am inceput sa cred ca in ritmul asta voi face un copil la 50 de ani si sincer nu-mi suradea ideea. Atunci am inceput sa simt ceea ce altfel nu m-ar fi deranjat... raceala si dezinteres in cele mai prost alese momente.
Nu vreau sa crezi ca este un monstru..ne intelegem bine, daca il rog gecade obicei face....dar asta m-a durut f tare.
noi dormim in camere separate de mai bine de un an ...acum intr-o zi sesizaseca noi cam de mult nu am dormit impreuna...ce sa mai zic?
draga teo : am Rh +,dar daca se poate afla cate de cat si asa ...ar fi excelent .poti sa mai imi dai detalii.Nici nu stii cat m-a bucurat mesajul tau.
adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca74/anca74.jpg)
anca74 spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Ce ai face daca astazi ai primi telefon de la o femeie care iti spune ca este insarcinata cu copilul sotului tau??? Cum ai reactiona? Ce-ar fi sa fii tu in situatia sotiei "prietenului" tau?
Oana
Mai, Oana, mai… Ce spui tu nu are nici o logica.
![](advocat.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
![](icon_smile_question.gif)
![](radtare.gif)
Cit despre Adriana, io ii acord circumstante atenuante fiindca uneori, cit am fi noi de iertatoare si intelegatoare vis-a-vis de cimpanzeii
![](neanderthal.gif)
Asa ca, in concluziune, barbatul ei este de vina pentru toata tarasenia. As zice io, in proportie de peste 80%. Restul vinei este a Adrianei.
Adriana nu-ti mai face ginduri negre, ci ocupa-te de pruncul pe care-l vei avea. De barbati e plina lumea oricum. Tu sa fii puternica, e tot ce conteaza!
============
What sometimes seems to be the end it's really just a new beginning.
adusca spune:
pana una alta adriana a postat aici ca sa primeasca sfaturi si ajutor, nu sa fie judecata. o s-o judece viata pt ce a facut, fiecare plateste pt greselile sale....vine ea scadenta cand te astepti mai putin.
in rest...eu sau voi nu aveti dreptul s-o judecati, cu ce drept?
.........
Si cealalta sotie "inselata" poate fi sora, verisoara, prietena mea ... a fetelor care te incurajeaza pt ceea ce ai facut ...
..........
m-o spart replica asta, no, hai sa pandesc sotii tuturor neamurilor mele sa vad ce fac, si eventual dac-o iau razna sa le smotocesc amantele...........cand despre incurajare, cine dreaq o incurajat-o sa mai calce stramb ca io n-am vazt? sau cine o felicitat-o?
majoritatea au incercat sa-i dea un sfat........daca se poate asta ar fi super, daca nu....sa arunce cu pietre cel care n-o gresit niciodata.
Fetele de pe DC
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
mariana_1976 spune:
Adriana,
Observ cu stupoare ca la solicitarea unui sfat,ai primit in loc de acesta,destul de multe opinii negative despre gestul tau,nu neaparat un sprijin/o solutie la intrebarile tale.
Nu sunt in masura sa-ti dau o solutie la problema ta,dar sunt convinsa ca rezolvarea o vei gasi tu insati.
Multe fete se pare ca te-au inteles si au incercat sa-si dea cu parerea despre "cazul tau",nu doar reprosindu-ti
Tu esti cea care va hotari ce se va intimpla in viitor cu casnicia ta.
Ma intreb cum va reactiona prietenul (care inteleg si-ar dori f.mult un copil)daca pur si simplu l-ai da afara din viata copilului fara sa fii 100% sigura cine este tatal.
Asadar,am impresia ca inca de pe acum trebuie sa iei o hotarire inteleapta si in primul rind sa discuti despre toate astea cu prietenul.Trebuie sa fiti foarte sinceri unul cu altul, pentru a nu va crea unul altuia o situatie fara iesire.
In locul tau, eu as vorbi cu sotul numai dupa ce as fi reusit sa clarific miezul problemei impreuna cu prietenul.
Toate problemele au intotdeauna o rezolvare si de data aceasta ai o responsabilitate foarte mare.
Iti doresc multa putere si incredere in tine sa treci cu bine peste toate greutatile
Mariana