situatie delicata !!!!!!
![](images/user_woman.png)
am 34 de ani...si la mine este o situatie delicata.
am dorit un copil si am inceput eu si sotul sa ne pregatim pt asta... ne-am facut analize ...si a fost ok ...
ne intelegem bine, nu am avut probleme doar ca e o fire cam rece...si in timp cred ca am inceput sa observ in jururl meu cums e comporta alti soti...si in sufletul meu imi parea rau.
dupa ce am hotarat ce vrem bb eu am calculat perioada optima dupa care ii spuneam si lui ... dar spre dezamagirea mea se uita la tv sau era obosit si amana.
am cunoscut pe cineva intre timp..ne intelegam bine ca prieteni si ne simteam tare bine impreuna (era exact genul de barbat care imi placea mie )... lucru care i l-am spus si sotului meu..dar el a zis ca e normal sa imi placa si alti oameni.
intr-o seara eram negajita ca fusesem expediata cu o zi inainte de sotul meu si pov cu prietenul meu dar din una in alta am ajuns si la probl asta .
Nu a durat mult si am avut rel intime... de cateva ori dupa care i-am spus ca nu mai vreau pt ca nu e ok.
Am aflat insa ca sunt insarcinata !!! lucru care m-a speriat si m-a bucurat ....prietenul meu s-a bucurat pt ca el nu are copii ( el fiind de asemenea casatorit).
Dilema e mare acum deoarece copilul poate fi si al lui si al sotului meu.Sansele sa fie ale lui sunt mai mici deoarece nu a ejaculat in interior....dar..????
acum sunt in dilema si cred ca in afara testului adn nimic nu poate rez problema dpv medical....
Alta problema care a aparut este difreenta cu care ma trateaza fiecare...sotul mau pare sa nu obs ca sunt insarcinata ..pana acum l-a pupat pe bb pe burtica de 4,5 ori...in timp ce prietenul meu cum ma vede cum sa da peste cap sa faca tot ce trebuie sa-mi fie bine.
ma deranjeaza tare mult ..... sunt confuza !
apreciez orice sfat
adriana
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
cam nasol. te-ai casatorit cu omul nepotrivit... si ai avut relatii cu "fat frumos" casatorit... nu poti sa stii comportarea lui (a celui din urma) daca ati fi toata ziua impreuna. E totdeauna mai frumos (si, implicit, mai bun) marul vecinilor.
Sfatul meu e sa stai in banca ta, sa ai grija de sarcina si nu te mai stresa cu intrebari inutile pt care e prea tirziu ca sa gasesti raspuns.
Toulouse, la ville rose
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
n/a spune:
Wow...dar mult curaj ai in tine, fato... Nu iti e inima cat un purice stiind ca poate fi copilul celuilalt? Mamma mia... Fetitza mea seamana leit cu sotul meu. Ce te faci daca bebele seamana numai cu celalalt? Doamne, nici nu imi vine sa ma gandesc...
Nici nu stiu ce sa zic. Vezi-ti de sarcina deocamdata, ai grija de tine, de bebe, si nastere usoara. Dar dupa nastere, fa un test de paternitate (e vreo 15 mil), insa nu cu sotul tau, ci cu celalalt, ca nu stiu cum ii va fi sotului tau sa te auda ca vrei sa faci test de paternitate...
Aiurea rau, zau... Chiar m-ai uimit cu adevarat!
Ana68 spune:
Adriana,wow.............sunt uluita!Mare curaj ai avut!Eu una as fi tremurat ca varga in locul tau!
Cared ca ar fi corect sa iti pui oleaca de ordine in ganduri si sa te intrebi serios ce iti doresti de fapt,in afar de copilasul din burtica....Nu mi se pare corect ceea ce se intampla si cred ca ar trebui sa rezolvi cumva situatia.Eventual sa hotarasti cu cine vrei sa stai alaturi si sa discuti cu prietenul tau toata aceasta situatie...Minciuna are picioare scurte,asa se zice.Gandeste-te ca la aflarea adevarului vor suferi 4 oameni si poate si altii din jurul vostru care tin la voi si va iubesc!
Sa ai sarcina usoara si multa putere sa poti trece cu bine peste acest....obstacol din viata ta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Ca barbat, sunt siderat de situatia in care te-ai bagat singura. Fapta ta este de neiertat; nu pentru ca tanjesti la alt barbat ( si sfintii gresesc) dar pentru ca pui doi oameni intr-o situatie imposibila (fara sa amintesc de nevasta celuilalt). Din pricina acestui gen de comportament se nasc drame, cu rezultate incalculabile.
Cred ca trebuie sa rezolvi (definitiv) situatia intr-un fel care crezi tu ca te avantajeaza si...fii gata ca viata sa se razbune pe tine pentru comportamntul tau duplicitar.
http://community.webshots.com/user/tora97
aissa spune:
Prietenul tau ce zice? El are de gand sa divorteze si sa te ia pe tine si copilul, indiferent daca e al lui sau nu? Macar nu o mai lalaiti si faceti amandoi pasul daca asta va e intentia.
Sa o lungiti asa, amandoi in minciuna si in relatii in afara casniciei, nu va face bine nici unuia dintre cei 5 implicati in aceasta poveste.
Daca relatia cu prietenul tau a fost doar o "criza de 30 de ani" si o poveste trecatoare, rupe orice relatie cu el, naste-ti copilul si creste-l cu sotul tau asa rece cum il ai.....
Oricum, copilul are nevoie de stabilitate, asa ca oferai-o inainte de a se naste, nu lasa pentru "dupa" deciziile.
PS: faza cu semanatul copilului cu unul din parintii nu e un factor in ecuatie (bininteles, doar daca prietenul nu e cumva negru sau asiatic....). Oricum cei din jur sunt super dornici sa iti zica "vai ce seamana copilul cu tine/sotul", asa ca nu din asta isi va da seama cineva al cui e copilul.
![](copilas.gif)
inca o zi spune:
nu vreau sa par dura,dar esti un pic inconstienta in felul cum procedezi.daca tot nu iti place ce fel de relatie ai cu sotul, de ce nu te hotarasti sa divortezi,iar apoi sa cauti pe cineva asa cum iti doresti??si daca tot l-ai intalnit pe prietenul tau, de ce nu luati o hotarare impreuna??? si el e casatorit,te-ai gandit ca poate el nici nu are de gand sa divorteze?? te-ai gandit ca are o sotie care poate nu stie de aventura lui si cum te-ai simti tu in locul ei,adica sa fii tu cea inselata??? si apoi, copilul....poate e al lui...poate e al sotului tau....ce ai de gand in viitor?? adica dupa ce se naste bb`??vei contiuna tot asa,sa ´´dansezi´´ pe 2 scene?? sa nu te superi, dar eu zic ca la cei 34 de ani ar trebui sa stii ce vrei si daca prietnul tau ar vrea sa fie cu tine,adica daca poate nici la el nu merge casnicia si de aceea si-a gasit ´´alinarea´´ la tine,atunci eu zic sa analizezi bine si daca tot nu esti fericita cu actualul sot,lasa-l si casatoreste-te cu prietenul!
multa intelepciune iti doresc!!!
adrienne12 spune:
Wow! Mi-au trebuit citeva minute sa-mi revin dupa povestea asta. Nu te mai chinui singura. Uita cine e tatal etc... (desi eu sint convinsa ca e al amantului din moment ce sotul a iesit afara...). Vei avea un copil care are nevoie de o familie in care sa fie iubit si de o mama fericita.Trebuie sa te lamuresti ce vrei: pe sot, amant, singura sau altul.In functie de asta iei o hotarire ce faci.- daca ramii cu sotul si nu-i spui vei duce minciuna asta pina la batrinete; nu stiu ce fire esti si daca poti. Cit despre cu cine seamana copilul don't worry, asa cum s-a spus. Daca ii spui, s-ar putea sa divorteze el de tine. Tu stii ce si cum.- daca vrei cu amantul vorbeste cu el f. serios caci s-ar putea sa constati ca totul a fost un joc din partea lui si ca nu vrea sa divorteze.- daca vrei singura trebuie sa te gindesti cum supravietuiesti- cu alticneva.... intii trebuie sa treci prin faza singura.Ai grija. Nu vreau sa sune ca o critica dar ai dat dovada de atita iresponsabilitate pina acum incit tare ma tem ca ... nu te-ai adunat cu totul si copilul are nevoie de o mama responsabila.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Teodora D. spune:
quote:
Initial creeata de adriana2005
Alta problema care a aparut este difreenta cu care ma trateaza fiecare...sotul mau pare sa nu obs ca sunt insarcinata ..pana acum l-a pupat pe bb pe burtica de 4,5 ori...in timp ce prietenul meu cum ma vede cum sa da peste cap sa faca tot ce trebuie sa-mi fie bine.
ma deranjeaza tare mult ..... sunt confuza !
adriana, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar ma bucur ca la prima ta postare pe forum ai avut atata incredere in membri DC incat sa le impartasesti problema ta.
![](icon_smile_wink.gif)
altceva mi-a atras atentia- daca sotul tau e rece ca te-a pupat pe burtica doar de 4-5 ori, imi dau seama ca eu traiesc cu un monstru, ca nu m-a pupat pe burtica niciodata in 9 luni! vai,vai,oare cum mai rezist?
![](icon_smile_evil.gif)
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Avalon spune:
Dar prietenul tau a pus vreodata problema casatoriei, ti-a propus vreodata sa divortati si s-o luati de la capat impreuna? Sau doar se bucura ca va avea un copil?
Situatia este intr-adevar delicata, dar e clar ca nu iti mai iubesti sotul daca l-ai inselat atat de usor... Poate ar trebui sa afli sentimentele celuilalt fata de tine (fata de copil inteleg ca nutreste sentimente frumoase)...
andora spune:
Eu iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si cat mai repejor sa te linistesti fiindca asemenea ganduri si atata stres nnu fac bine burticii...
Depinde foarte mult de prieten cred eu.
1 Daca vrea sa fiti impreuna - fiti acum, dar nu mai amanati!
2 Daca vrea sa continuati asa - eu cred ca situatia ar fi ok doar o perioada, dupa care adevarul tot ar iesi la iveala. Deci solutia e cea de la pct1
3 Daca e nehotarat incearca sa te indepartezi de el si vezi-ti de familie, iar sotul incearca sa-l accepti asa cum e, sa-i ceri mereu ce doresti, a schimbi ceva la look-ul tau, la mobila din casa, sa mergeti intr-o vacanta doar voi doi, sa va improspatati viata cumva. Si poate sarcina va va apropia.
Stiu ca e greu sa nu ai sotul ideal, dar adu-ti amine pentru ce v-ati casatorit... Si mai stiu ca e f greu ca te indepartezi acum de prieten... Eu nu cunosc nici relatia voastra nici pe a lui cu sotia, numai voi doi puteti hotari daca atractia corpurilor si sufletelor voastre va mai dura. E in joc un copil acum, trebuie sa va hotarati ca doi oameni maturi inainte de nastere...
Te pup si iti tin pumnii, iar burticii ii doresc numai sanatate si multa multa dragoste!!! Si o mamica linistita si iubita!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii