Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna Timisoara!!!
ce dor mi-a fost de voi ....

facea sora-mea 13 14 cu mine cand ma vedea pe calculatorul ei ... are dial up si se enerva rau cand ma vedea pe forum. Eu imi descarcam paginile si apoi le citeam ore in sir. Timp real pe net era doar 5 -10 minute ... da cine sa inteleaga...
Asadar am citit cam tot ce ati postat.

Bun venit!!! celor noi
Concediu placut! Caldura si mult soare! celor ce pleaca in concedii.
BRAVO TIMISOARA!!! pentru ceea ce ati facut pentru Octavian.
Am urmarit cu interes postarile voastre, ma intrista faptul ca nu am putut si eu participa ... Mihi ... daca mai este nevoie ... dai o strigare pe forum si venim si noi ... eu de doua ori ca al meu a avut hepatita B, deci nu poate dona.
Am vazut intr-o seara la cina reportajul pe TV ... mi-au dat lacrimile ... mi-a ramas si mancarea in gat. Multumiri inca o data Timisoara.
Meritati/meritam acest nume de subiect. Bravo.

Gabi tot pe baricade? Curaj ... ca nu mai e mult. Acu ca am venit ... e cine sa deschida subiecte, hi hi hi ... ar fi cazul sa te lase si Lucas in pace. Ai grija de tine si mult curaj.
Ana mi-e dor de rasu tau.
Doris ... si io vreau o paruiala pe 10. Vino si la baba cu cateva detalii sa vad daca pot participa.
Alinush cum stai? Am o camera libera daca vrei ... te jut pana se rezolva ... doar no sa stai in strada.
Da-mi un semn.

Va pup pe toate , de toate mi-a fost dor ... bagam in curand o intalneala?
Vai ... ce calduri ... mi-ar placea sa spun ca am venit cu racoarea in timi ... dar mai dureaza cateva zile ...

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hehehehehehehehehe.........s-a intors Mirona din vacanta!!!!!
Bey,bine ai venit!Ce mai faci?Cum a fost?Pe unde ai umblat?Puserati de mamaliga?Hehehehehehehehe.....
Bey,ca si la noi era dor de matale,bre..!!!!!
Nu ai sughitat ,ca te-am pomenit la greu,mai ales dupa 11 noaptea....Hehehehehehehehe......sti tu!
Hai baga la povestit aici sa stingi curiozitatea mea de pisica tembela!
Bagam noi intalneala.....Vorbim cu sefa de ceremonii Doris sa fixeze ea una,ok?!
Hai ca te pup si sa ai duminica buna.
Alina,drum bun si vacanta frumoasa!
Mey,gagici,pe unde bantuiti pe caldurile astea?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Miro, bine ai revenit!!!
Mi-e dor de tine...tare rau, am atatea barfe de scos...
Ai bebe la purtator, sau nu??? Ca am invocat toti barzoii,iar Ana saraca si-a pus si titulatura semnificativa pentru tine...
Vii diseara pe terasa?
Daca da, suna-ma sa-mi spui!
Pe la 7-8 e bine?
Cosmina, si tie, bine ai revenit!!!
Sa-mi spui cand ne putem intalni pentru chestia aia, stii tu...
Azi parca mai adie vantul...
Oricum azi noapte a fost un calvar...
Cine mai are chef diseara in Dacia, in parculet, sau pe o terasa, e binevenit...
Dati un telefon la fata pe mobil...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna Timiseara,
NU. Doris. Din pacate nu am bebe la purtator. Sunt in z. 4 de CM si de maine incep cu closti ... stii tu.
Merci de invocarea barzoiului, dar se pare ca nu a fost sa fie nici luna asta.
Stergem mucii ... si mergem inainte.
Trebuie sa facem negresit o intalneala. De ce?

Convoc gravidoasele la o intalnire!!!
Am auzit ca daca bei dupa o fata gravida ... se ia. Asa ca ... fetelor ... am nevoie de voi.

Maestra de ceremonii ... DORIS, asteptam o propunere pentru o noua intalneala si asta inainte de a pleca in concediu, ok?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Fetele, am o intrebare: marti ajungem, cu ajutorul lui Dumnezeu, in TM, urmand sa luam trenul pana la Iasi. Credeti ca avem sanse, ca ccc cu cateva ore de plecare trenului sa putem cumpara bilete la vagon de dormit ? Ma gandesc, ca daca nu din gara, poate de la agentie. Imi puteti spuneti, din gara (TM Nord), cum ajung la agentia CFR?

Merci mult!!!

Alina

Alina(copiloi),noi ne-am intors azi din Timisoara.Doua saptamini ne-am plimbat doar cu taxiul,mi se pare foarte foarte ieftin si confortabil.
Ai grija ca spre Iasi nu merg prea multe trenuri,adica legaturile nu-s chiar prea bune din cauza liniilor facute praf la inundatii.Inainte de plecarea trenului cu vreo 3-4 ore biletele se pot cumpara doar de la gara,cei de la agentie trimit diagramele.

Calatorie placuta si concediu frumos!

Alina

Mergi la inceput

Buna dimineata, Timisoara!
Speram ca azi sa se mai racoreasca, noi am stat in parc in Dacia, azi noapte, a fost super langa apa...
Miro, imi pare rau, dar capul sus, curaj si multa speranta...
Trebuie sa vorbesc urgent cu tine...
Mai am 5 zile de munca, deci incepe numaratoarea inversa...
Maestra de ceremonii, propune:
MARE MARE INTALNEALA, la care sper sa ne strangem cat mai multe...
VINERI, 5 AUGUST, Ora 19 TERASA TEXAS, pe Circumvalatiunii...
E mare, e fain acolo, se pot muta mesele, au de toate, mici, bere, salate, inghetata!
Se poate ajunge usor, din orice zona....
Muzica, ecran tv...atmosfera faina, eu merg aproape in fiecare seara acolo.
Deci, cine poate si doreste, va rog sa confirmati la maestra de ceremonii, vreau sa fie ceva super, sa facem poze, sa ne distram...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Buna dimineata! Ca si voi nu mai pot de caldura Noapte /zi tot cald e! La ultimul etaj e ingrozitor ,iti vine sa vomiti, nu alta. Sper sa nu mai tina mult, nu stiu cit mai rezist . Adorm tirziu, la 5-6 ma trezesc,aproape ca nu mai ajung sa dorm din cauza caldurii. Nici la Codruta nu-i place, toata ziua se fitie,de face burta mea numai valuri
Doresc un pic de racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari!

Faina ideea cu intalnirea la Texas.Au si mici tare buni....
Fetelor incep sa caut bona pentru Paul .Mie imi trebuie de la mijlocul lui septembrie.Asa ca :HELP!!!!!!!!

Doris ziceai tu ca ai nu numar de telefon de la o bona faina?

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Gabi, deschizi tu capitol nou???
Panicata iar are probleme

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fetelor, eu nu mai pot de oboseala. Ma doare spatele si am o senzatie de sfarseala... In plus traiesc cu impresia ca nu am sa reusesc sa recuperez niciodata. Foarte mult de lucru la serviciu, Lori pare sa aiba iar diaree - voi ce ziceti, trei scaune pe zi de consistenta mustarului, e diaree? Plus caldura !!! Vreau ... pe marginea unui bazin cu apa nu foarte rece, sub un copac mare si umbros si cu o citronada rece alaturi... vai, ce bine ar fi...

Mergi la inceput