Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

M-am chinuit aseara sa va scriu, dar dupa vreo ora m-am lasat. Acum vad ca merge bine. Sper sa o tin aasa, ca pierd o groaza de timp pe net, doar incercand sa deschid paginile

Mav multa sanatate lui Sebi si tie!!!!

Loreen, cred ca o sa ma incumet maine, dar de la 9 la 11, ca altfel fierbem. Nu sunt f. sigura, dar cred ca ajungem.

Multumesc pt. sugestii, Sanzi si Loreen. Plaiul Foii arata intr-adevar superb, iar VIla Bran e f. potrivita pt. familion. Am scos d epe net si am pregatiti dosarelul. Dupa cum il stiu pe Doru, nu o sa ne hotaram acasa. Lui nu prea ii place sa rezerve dinainte. ZIce ca imposibil sa nu gasim ceva la fata locului. Mie, in schimp, imi place sa imi fac planuri si sa merg la sigur . Mereu imi reproseaza ca nu sunt spontana...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vin si eu maine in parc!!!!
In ce loc ne intalnim???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Vic, bietul copil! Ce de tratamente pe el, saracutul! dar bine ca se simte mai bine cu Ampicilina. Sanatate amandurora.

Sanzi, ai vazut numarul? ti l-am postat acum vreo 2 zile....

Sofi are iar bubite. Acum vreo 3 zile i-am dat crenwursti de pui si i-au iesit bubite(urticarie, sau cam asa ceva, nu?). Nu i-am mai dat. Azi dimineata am vazut ca iar i-au aparut, asta in conditiile in care a mancat mancare gatita, proaspata... Maine dimineata ma duc cu ea la medicul de familie. Nu mai inteleg nimic!

Roxa, i-ai luat motul lui Patrick? Ce a luat de pe tava?Cum s-a comportat la eveniment?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Vic, chiar ca bietul copil...eu ma ingrozesc ca trebuie sa il intep o data la vaccin!!!!

Mada, am vazut numarul, l-am notat, multumesc mult...deocamdata nu pot sa plec nicaieri cu caldura asta, nu as rezista pe drum nici noaptea!!!
Ce fel de bubite sunt? Nu cumva sunt de la caldura?

Cornelia imi pare rau ca nu am putut sa ne vedem...nu stiu ce a dormit David asa mult si cu burta goala ca aseara nu a mai mancat nimic daca a adomrmit pe drum!!!

Roxa ce a ales banditu la motz???

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

am deschis sub nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54435