Bebelusi de martie - aprilie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

htpp://www.rraluca.photosite.com/nicolaadriana

am gresit...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna! Va deranjez din nou!

Mamacita, Natalia a intrebat in mod special de tine . In parc, vom ajunge, probabil in jur de 9.30 (spun probabil pt. ca eu ma mobilizez mai greu cu amandoi copiii, dar sper sa reusesc de data asta ). Locul nu il stiu sigur, dar cred ca in Tara piticilor sau pe la cofetarie. In cazul in care reusesti sa ajungi, nr-ul meu e 0724 513434.

Pupici bebelusilor si mamicilor!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele,
am pus o si eu pe mami acu sa sune pt sabina si ii voi trimitr si vikingai ceva.Doamne,ajuta sufletelul asta mic si drag!

am fost la vaccin azi dimineatza.cat sunt de dusa:de fapt am avut programare miercxuri dar eu am retinut vineri...oricum a fost ok.a plans putin acolo ,a mai marait si acasa ,a papat si dupa incercari seculare a adormit.
medicul mi a zis sa mai astept 1luna-2 pana la diversificareintr un fel m as lua si dupa el..in alt fel...parca mai mult merg pe ideea de la 4 luni.oricum am facut aprovizionarea cu borcanase de la hipp-morcovei piure si mar piure.-asa mi a zis si dr:sa i dau din borcanel,ca preparatul e la temp.optima,etc etc-aevaru ca eu nu pot ghici temp.exacta si mi se pare si practic cu borcanasul.oricum ii voi prepara si eu acasa nu i voi da numai borcanel.
a,si mi a mai zis sa incep cu morcov."dar pe la 5 luni".
voi ce ziceti?
a,si bubu meu a luat intr o luna doar...600.mie mi se pare putin dar pediatrul a zis sa nu ma ingrijorez ca e ok!of...dupa ce acu doua sapt avea 450 in plus fata de cat avea la 3 luni,trag concluzia ca a luat in 2 sapt doar 150.sa fi fost ritul de crestere mai lent in ultimele 2 sapt?
cam asta e toata povestea de azi de la dr.
in rest toate bune-in afara de plansete si tinut in brate la greu-.
va pup si ma duc sa mai trebaluiesc si eu cat doarme ingerasul.
la mamici si bebici

a,de tv..ce sa zic.uneori mai trage cu ochiul cand stam toti in sufragerie-cum zicea si marox n ai cum altfel-si chiar acu vreo 2 zile ne am uitat amandoi la cow and chicken(preferatele mele).evident ca nu l am lasat mult.oricum,e f concentrat la ce se intampla pe ecranca sa nu mai zic-ati vazut pozele-cat ii place si cu ce interes lectureaza brosuri

Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Salutare! Cam liniste astazi pe aici.

Ana71 ma recunosc in tot ce zici tu despre Eva si Victor Si eu ma gandesc sa incep cu un biberon pentru Ioana din aceleasi motive ca si tine, desi si eu am lapte destul. Sunt totusi maricei acum, si cu Mariuca am facut cam la fel fiindca a trebuit sa revin la serviciu.

Raluk si eu am avut aceeasi senzatie dupa prima cezariana, si acum o mai am, dar mult mai slaba.

Zuzunaki si noi incepem diversificarea tot la 5 luni. Asa mi-a recomandat si pediatra de la Medicover in care am mare incredere.

Ma duc sa sun la teledon. Sper sa se termine cu bine pentru micuta Sabina. Ma intristeaza teribil nenorocirile astea venite pe capul unor mititei abia aparuti pe lume...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzunaki,deci ti-a spus sa incepi cu morcov?Nu tu sucuri,nu tu cereale cu Fe?Ca vreau sa bag si eu la cap cum se face la voi,pana acum am aflat numai pe la americani si in Belgia dela fete;fac media si-mi iese si mie o schemaMie pediatrul(unchiul) mi-a recomandat ce stie el de-o viata,de la 3 luni sucuri si ceaiuri,ceea ce mie nu-mi vine deloc,atata vreme cat americanii zic "nimic inainte de 4luni dar preferabil nu inainte de 6 luni"si incep cu cereale de orez cu fier(cred ca trage bb o constipatie in regimul asta...Mai vedem ce fac atunci(v-am zis eu,media)
raluk,si eu am avut incizia stransa ca o punga,dar dupa ce s-a resorbit firul(60 zile)s-a intins,atata ca e cam suie,dar ma rog,nudismul nu m-a pasionat niciodata,iar sotul nu se plangeSi daca s-ar fi plans,stingeam lumina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Va vine sa credeti ca am intrat si eu pe forum dupa atat amar de vreme?
Va pupitesc pe toate si pe bebeii vostri si mi-a fost tare,tare dor de voi.Nu am apucat sa citesc din urma, dar sper ca sunteti bine si copilasii la fel.
Leti e pe zi ce trece mai frumoasa si cumintica cu o personalitate care ne va da multe batai de cap...
Suplimentam deja cu formula pentru ca Leti a avut o perioada cand i-a scazut apetitul si implicit a scazut productia de lapte.E sanatoasa, a luat bine in greutate in ultima perioada,se incadreaza perfect in grafic, se joaca, e vesela, gangureste toata ziua.Noaptea se mai trezeste pentru masa de la 4, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc, se mai trezeste la 8 si pana la 11 dormim amandoua ca doua bebeluse
Eu sunt pe zi ce trece mai fascinata de minunea mea.Chiar de ziua mea a inceput sa rada cu glas, a fost cel mai frumos cadou.
Saptamana viitoare plecam in vacanta la munte, abia astept.Tocmai a intrat si sotul meu in concediu si vom petrece foarte mult timp impreuna, doar noi trei

Sper sa reusesc sa revin la frecventa de altadata, desi nu ma pot dezlipi de bebelina, ne distram amandoua teribil, cateodata ma port cu ea ca si cand ar avea 3 ani si am senzatia ca pricepe.Am inceput sa ii citesc povesti la pranz si nici nu mai adoarme altfel,ii place atat de mult incat dupa jumatate de pagina ia somn si eu la fel.Cand e treaza e super interesata de tot in jurul ei si de multe ori se joaca singura cu jucariile ei mult timp, nu se plictiseste.Ii cant si cantecele, iar ea gangureste de parca ar canta cu mine.

As vrea sa incep si eu diversificarea,dar nu stiu daca sa incep cu morcov sau cu mar.Mie mi se pare ca Leti e mult prea precoce ca sa o tin numai pe lapte,mai ales ca suplimentez cu formula.De ce sa piarda din "bucuriile gastronomice" ale "zemurilor" de fructe si legume
Hai, ca v-am zapacit!Destul pentru azi.Ma mai laud si maine.Sper sa nu mi-o deocheati prin calculator, via internet

Pupici si noapte buna!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Spuneti-mi si mie va rog, voi ceaiul bebelusilor il pregatiti cu apa plata fiarta sau cu apa de la chiuveta ?. Mie pediatra mi-a spus cu apa de la chiuveta si la 100ml apa sa pun o lingurita rasa de zahar. Pana acum nu prea ma rodea problema asta pentru ca Eva nu prea se dadea in vant dupa ceai, dar a inceput sa-i placa si mi-e sa nu-i faca rau apa de la chiuveta. Si cu ce il indulciti cu zahar sau glucoza?

Va pup,
Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna mai mamicutelor,

in sfarsit mai apar si eu.
acum 2 saptamani cand m-am intors de la socrii nu mi-a mers internetul, apoi am plecat iar, de data asta la Zalau iarasi cu tati si azi ma pregatesc iar de plecare merg la ai mei pentru ca fratele meu are nunta sambata viitoare. asa ca iarasi sunt absenta la catalog.
nu am apucat sa citesc ce ati mai scris si nu stiu cat voi apuca sa o fac.

noi am inceput diversificarea.
acum 3 saptamani am inceput sa ii dau la masa de seara cereale cu lapte, eu ii dau de la milupa cu mar si morcov si dupa vreo 3 zile s-a invatat sa inghita si acum le mananca foarte bine.
dupa vreo saptamana am inceput cu supita care mie doctora mi-a zis sa o fac in felul urmator:
- se pune mereu pastarnac, patrunjel(radacina), ceapa si ardei gras - astea nu se paseaza.
- se pun apoi morcov, dovlecel, rosie, conopida, cartof.
prima zi se da supita doar zeama.
a doua zi se paseaza 1 lingurita de morcov.
a treia zi se pune la fiert rosia si se paseaza 1 lingurita de morcov si una de dovlecel.
si tot asa in continuare.
mie mi-a zis ca la inceput sa ii pun in supita cereale dinj care mananca.
eu ii dau mai mult legumele pasate cu mai putina zeama decat ar trebui pentru ca vad ca mananca mai bine mai gros.
dupa prima saptamana se pune la fiert si o lingurita cu ulei si un praf de sare.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

am zis sa le fac mai multe mesaje ca sunt mai usor de urmarit.
dupa ce accepta bine piureul de legume, ca nu mai e chiar o supa se introduce progresiv branza de vaci de la 1/2 lingurita - 1 lingurita ..... 1 lingura cu varf.

branza se face astfel:
- 1 litru de lapte de vaci din comert sau de la tara ( de la asta a zis sa se ia caimacul) se adauga 100 ml iaurt si se lasa pana a doua zi. Se pune la foc mic, nu sa fiarba si o sa se separe branza de cheag. Se strecoara si se poate folosi 3 zile.

Mergi la inceput

eu ma chinui sa vi le scriu pentru ca la urma plec si am zis sa va spun si voua, sper sa nu va suparati.
eu am inceput sa i le dau pentru ca nu mai lua in greutate, si cu astea ultima saptamana a luat aproape 200 grame.

ma uit intr-una la el pentru ca de vreo 3 zile se ridica cu genunchii sub el ca la de-a busilea si trebuie urmarit tot timpul.

Mergi la inceput