Cat de mult te poti insela?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar daca asta te poate consola putin, sa stii ca am niste prieteni, 2 perechi, una trebuia sa faca nunta in 4 septembrie si aveau tot rezolvat si au anulat tot si s-au despartit...........iar ce-a de a doua pereche au facut logodna iar la anu urma nunta si ....s-au despartit!
Aud din ce in ce mai des povesti din asta..........si tot timpul zic ca e mai bine poate intr-un fel ca nu s-a ajuns mai departe, nunta, casnicie, copii...etc!
Vezi, gandeste-te ca nu esti singura si altii sunt in situatia ta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danna2002 spune:
decat sa tzi consumi celulele nervoase cu asemenea kestii eu zic ca e cazul sa consieri aceasta intamplare un incident si sa tzi vezi de viazta ta.
alessia105 spune:
Imi pare rau pentru cele intamplate ....Pe un om nu il cunosti nici dupa o viata de stat cu el ...Noi avem pe cineva pe care ne-a dezamagit si inca nu pot sa cred ca omul pe care il stiam noi a fost doar o iluzie ...Ne viziteaza si acum ,dar am impresia ca este un alt om un strain si inca traiesc cu speranta ca acel om minunat se va intoarce odata si odata .Nu plage ca s-a terminat , ci bucurate de amintirea clipelor frumoase.
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pedro/pedro.jpg)
pedro spune:
Buna Oana,
Parerea mea e ca e poate mai bine ca s-a intimplat asa. Gindeste-te ce s-ar fi intimplat daca v-ati fi casatorit si el ar fi vrut si poate chiar ar fi avut vreo relatie extraconjugala...Ai fi fost mai mult decit devastata! Sau ti-ar fi placut sa te complaci in asa o situatie, numai de dragul lui? Nu prea cred eu asta. Fruntea sus, ca inseamna ca nu te merita. Tu meriti ceva cu mult mai bun. Incearca sa gindesti pozitiv. Eu imi cresc singura copilul de 2 ani si e de o mie de ori mai bine decit sa stau cu tatal lui, care ii place si lui sa umble din floare in floare. Pupici!
oana80 spune:
Buna tuturor!
Imi pare rau ca raspund atat de greu, dar nu pot intra pe net in timpul zilei si acasa nu am.
In ultimul timp am mai vb cu el, dar ceva s-a rupt. Pacat. Dar viata merge inainte cu sau fara noi impreuna.
Stiu ca o sa fie bine intr-un final si treb sa iau fiecare zi asa cum vine. Nu mai vreau sa fac planuri. Viata e prea parsiva, sau mai bine zis noi, oamenii, suntem. Se poate schimba totul intr-o clipa.
Astept in continuare sfaturile voastre pentru ca nici nu va inchipuiti ce bine mi-au facut! Am inteles ca nu sunt singura in toata povestea asta si pot vedea cum au trecut si alte persoane in situatii similare.
Va pup si numai bine,
Oana
oana
ankalaura spune:
Ohooo, zi merci ca au fost numa' 4 ani! Si bucura-te cat poti!
La mine au fost 7!! Si s-a cam prins el cam dupa 5 ca nu e pregatit, n-a zis nimic, m-a mai lungit 2! Numa' ca nu fixaseram decat luna, nu ajunseseram sa facem invitatiile....
Dupa asta, mi-am zis.. ca au trecut 5.. mai treaca mearga.. da' 7!
Iar azi ma intreb ce Dumnezeu am gasit la el!
Si ma felicit ca s-a intamplat asa.
Cand nu e sa fie, nu e oricum!
Bucura-te, cat poti, iti repet, si ai sa vezi, cand vei fi din nou indragostita, iti vei da seama ca asa trebuia sa fie.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
ankalaura spune:
Mai cred ca nu e bine sa te casatoresti prea devreme. La unii functioneaza. Dar te trezesti apoi ca esti inselata, sau ca ti se propune un 3some...
Asta vad tot din ce se scrie pe net, nu ma refer la tine, Oana, direct.
Eram pustoiaca, si nu intelegeam de ce spun unii ca tre' sa iti traiesti tineretea. Mai ales barbatul, dar si femeia.
Acum inteleg. Pentru ca omul e un animal infidel, de-aia!
Eliza mea
Eliza de 2005
Roxy Trixy spune:
Nu te supara ca te intreb... dar tu nu ai simtit la el ca el nu e pregatit?
Intreb pentru ca eu una gandesc, poate ma insel, ca atunci cand tii la cineva reusesti oarecum sa simti acea persoana, sa ii receptionezi cumva nevoile si dorintele.... mai ales daca ai petrecut ata de mult timp.
Nu cumva tu iti doreai atat de mult aceasta casatorie incat nu puteai sa mai vezi ca cel de langa tine se indeparteaza?
Nu ma intelege gresit te rog!
Inteleg prin ce treci si cat de greu iti este... dar stiu ca uneori ne facem singuri rau prin faptul ca nu vrem sa vedem realitatea asa cum este ea... crede-ma cunosc persoane (inclusiv eu)
Roxana & Bianca micuta
ankalaura spune:
Eu STIU ca nu iti dai seama.
Chiar daca inceput sa ai banuieli, mereu gasesti motive - ori e obosit, ori il preocupa ceva, ori are un examen dificil, ori sunt parintii bolnavi, ceva se intampla.
Gasesti o scuza, la fel cum in casnicie gasesti scuza ca sunt copiii mici, ca sunt probleme, si te trezesti instrainat fara sa iti dai seama macar.
Mereu iti da o explicatie, de obicei leit-motivul este nehotararea. Nu s-a hotarat daca poate sa faca un lucru. Nu s-a hotarat CAND sa il faca. AMANA,.. cam asta se intampla....
"N-am putut acum, am lucrat peste program, n-am concediu, nu mai am bani, hai ca vedem saptamana viitoare".....
Daca banuiesc eu bine in cazul Oanei (si nu este ea vinovata daca si-a dorit mult aceasta casnicie, era si normal sa si-o doreasca!) s-a intamplat cam asa:
Lucrurile au evoluat de la sine, ca normale, toata lumea se astepta ca ei sa se casatoreasca. nu s-a pus problema "Vrutului din suflet", pentru ca nu se stia ce e aia, din cauza normalitatii. Toti erau obisnuiti sa ii vada impreuna. La fel cum tuturor li s-a parut normal ca ei sa se mute impreuna, si apoi sa se casatoreasca.
Totul curge atat de firesc, incat lovitura vine cu atat mai tare. E normal, incepi sa te pregatesti de nunta, si abia apoi te gandesti "Ce fac eu acum?" Si daca incepi sa nu te regasesti in peisaj.. ei atunci patesti ce a patit Oana.
Bine ca dumnealui a spus! Altii nu au curaj sa spuna, si mai tarziu lucrurile sunt cu atat mai greu de reparat!
Asa insa, dupa cum banuiesc eu ca fata are 25 de ani, are viata curata inainte. Indiferent daca va relega relatia cu el sau va cunoaste pe altcineva.. e mai simplu! Nu a trecut printr-o casnicie ratata, nu a ramas cu un copil de gat, nu au apucat-o 40 de ani, si o casnicie aducatoare de frustrari din cauza necomunicarii...
O sa vezi Oana, o sa treaca repede, si te vei intreba cum naiba n-ai vazut, si ce bine ca s-a intampkat! Crede-ma pe cuvant, ne mai auzim noi!
Fii fericita!
Eliza mea
Eliza de 2005