Cat de mult te poti insela?

Cat de mult te poti insela? | Autor: oana80

Link direct la acest mesaj

Buna!
Iar apar eu cu problemele mele. Am mai postat un subiect in care am explicat ce mi se intampla, a mai trecut ceva timp de atunci, dar intrebarile nu mai lasa sa merg mai departe.
pe scurt pt cei care nu ma cunosc: trebuia sa ma marit la sf lui iulie, dar la inceputul lui iunie iubitul meu mi-a spus ca nu poate sa se insoare, ca nu simte ca poate face pasul asta etc. eram de 4 ani impreuna si locuiam de 2.toate erau pregatite: invitatii, rochie, restaurant. si in 2 zile s-a terminat totul. s-au dus pe apa sambetei 4 ani.
intrebarea care ma chinuieste e cum am putut sa fiu atat de oarba si sa nu vad ca el de fapt nu e pregatit, ca il sufocam dupa cum zice el, ca vroia sa fie liber si sa mai craiereasca.
Deci, cat de mult te poti insela in privinta unui om pe care il iubesti si pe care sustii ca il cunosti? I s-a mai intamplat si altcuiva?

oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Imi amintesc de tine si-mi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. E trist, dar adevarat. Nu trebuie sa te invinuiesti gandindu-te ca daca il cunosteai mai bine poate evitai o asa situatie. Nu puteai sa stii cu desavarsire ce e in capul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mh, si si-a dat seama ca nu-i "pregatit" cand erau toate pregatite de nunta? Bine ca nu si-a dat seama cand erati in fata altarului ...
Scuza-ma, dar asta-i doar o scuza, un motiv acolo. Daca nu era pregatit, trebuia sa ti-o spuna cand v-ati hotarat sa va insurati, ca doar n-ai hotarat tu singura ... Cred ca altul e motivul. Oricum, nu cred ca poti sa-ti reprosezi ceva! Capul sus! Au si alte mame baieti frumosi! ;)
Toate cele bune!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Poate e mai bine asa decat sa-si dea seama ca nu a fost pregatit dupa vreo doi copii.

Incearca sa nu disperi esti inca tanara (daca anul nasterii e '80) si cu siguranta jumatatea perfecta e undeva acolo si asteapta sa fie gasita.

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Oana, draga... individul este UN NEMERNIC !!! Pacat ca ai irosit 4 ani... pe degeaba... Capul sus, da-i papucii imediat, fii mandra si nu-i da satisfactie, oricat de mult te-ar durea; si daca poti sa-l faci putin gelos...sigur ar ajunge .Vorba Irinushei: si alte mame au baieti frumosi!!!

P.S. Fa-i cadou tipului un .
Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Oana,nu cunosti un om intr-o viata,ce sa mai vorbim de patru ani.Parerea mea e ca in viata se intampla toate pt a ne ajuta pe noi sa evoluam.Eu cred in destin,in ceea ce ne este sau nu harazit.Daca ti s-a intamplat asta nu inseamna ca ai tu vreo vina,e posibil sa te fi salvat pe tine de la alte nefericiri viitoare.
Imi aduc aminte de povestea unor cunostinte din adolescenta mea.Erau o pereche foarte reusita,ea nu mai contenea sa-l laude cat de fin este,ce frumos se poarta cu ea,cat o iubeste,el parea(nu numai din ce spunea ea)barbatul perfect.Au fost prieteni noua ani,noua ani in care nu trecea saptamana fara ca ea sa nu primeasca flori si atentii.
Dupa acesti noua ani s-au hotarat sa se casatoreasca.
La o luna de la oficierea casatoriei ea a primit prima bataie,acest lucru devenind obisnuinta in anul ce a urmat,dupa care ea a dat divort si si-a vazut de viata ei(s-a recasatorit cativa ani mai tarziu).
Asa ca revin la ce am spus initial,nu cunosti un om intr-o viata dar in patru ani?
Incerca sa-ti revii,sa treci peste situatia asta cu fruntea sus si sa privesti mai mult in jurul tau,cu siguranta perechea ta se ascunde in multimea asta de oameni.Bafta si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu ti-a trecut, nu? Intrebarea pe care sa ti-o pui este cum de ai reusit tu sa gasesti un astfel de specimen...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nu esti nici prima, si nici ultima care s-a inselat cu privire la barbatul de langa ea, sau cu privire la un prieten, sau la un coleg. Oamenii ses chimba, oamenii arata fiecaruia o alta fata a personalitatii lor, poate constient, poate inconstient. Tu ai vrut sa vezi ceva si nici nu ti-ai inchipuit ca ar fi putut fi altfel decat credeai tu, el s-a complacut in a-ti alimenta iluzia, nu neaparat cu rea intentie, sau constient. Parerea mea este ca mai bine acum decat dupa ce v-ati fi casatorit. Ia-o ca pe un exercitiu de maturitate.

Iar raspunsul la intrebarea cu "i s-a mai intamplat si altcuiva?"... citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50834" target="_blank">acest subiect, ca sa vezi ca se poate... si mai rau...

Nu este vina ta. Nu te considera oarba sau fraiera ca nu ai vazut.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Oana80, nu ne mai spui ce-ai mai facut cu individul?

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Capu` sus!
Mergi mai departe!
Un sut in fund un pas inainte!

O sa fie bine!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Oana80, cum ti-au spus si fetele, mult mai bine ca nu ati apucat sa va casatoriti si sa faceti si un copil. Iti doresc sa reusesti sa-l uiti cat mai repede. :)

Mergi la inceput