Dragele mele va astept alaturi de mine sa ne impartasim bucuriile,experientele si micile neplaceri ale sarcinii de-a lungul saptamanilor care urmeaza de acum incolo pana la ziua fericita.Va pup si va imbratisez.

nicolle, vezi ca exista subiectele "mamici de ian-feb 2006" si "mamici de mar-apr 2006"...acolo o sa gasesti o gramada de fete dragutze alturi de care sa treci zambind prin perioada sarcinii. multa sanatate tie si bebicului!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
Buna fetelor se pare ca m-am trezit prea tarziu ptr a deschide un nou subiect care de fapt este undeva intre alte doua asa ca fiecare cu alegerea lui.Deci cele din categoria februarie-martie isi pot alege subiectul ianuarie -februarie sau martie-aprilie,ptr ca deja acolo posteaza mult mai multe fete.Eu sunt singurica aici asa ca ma duc la ambele sa vad daca ma primesc fetele.Data la care s-ar naste bebelusul meu ar fi pe 1 martie.Sarcina usoara tuturor.