Copilasi de mai 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
Daiopri spune:
Ohoho, na ca eu il raportam pe al meu la Stefan al lui Korinna, da vaz ca d-soara Francy ne intrece:) Ce ii dai mai Lumy sa pape, ca tocmai ma intrebam cu de rezisti la un asa ritm de plimbari.
Si zi asa, nu vrei tu sa mai vii in minunatie de Canada... Shame on you!
Korinna, tare a crescut Stefan. Bine, domle, da e frumos sa lasati copii asa de dezbracati? Noi aici, tre sa le punem la baietei ditamai pantalonii scurti, cu care se chinuie si tatii de altfel. Ca eu tot nu pricep de ce mai mergi la plaja, daca ai pantaloni trei sferturi.
Da parca nici asa .... ca la voi:))))(Glumesc)
Adita, cum merg cursurile lui Elena, ca si eu l-am inscris pe "La" la cursuri, si m-am speriat cand a zis DanaMario, ca Josh nu statea. Nu m-as mira si al meu sa plece de acolo, si unde mai pui ca tre sa alergam de la servici ca sa il ducem la cursuri.
Putem sa ne laudam si noi cu pipi la olita, dar doar daca nu are pampers pe el. Merge singur si se aseaza, apoi am incercat varianta cu pantaloni, si m-a anuntat:))) Apoi am prins si un kk, dar cand ne bucuram si vroiam sa notam in calendar, a trantit si unu pe unde a apucat (nu zic unde:)).
Oricum important e ca progresam. Tocmai cumparasem niste pampers ca erau mai redusi, si ma gandeam ca poate sunt prea multi, si nu i-oi mai folosi:)
Am fost si noi si am vazut niste gradinite, si trebuie sa ne hotaram la care sa-l dam. Mai greu e cu sotul, care tot spera sa gaseasca una care sa semene cu caminele la care am mers noi cand eram mici. Chair, cele din RO cum mai sunt si cam cat costa?
Parpalak, eu zic ca nu cafeaua te tine in viata, ca e doar impresia. Eu cand am fost insarcinata si si inainte beam doar decaf cand mi-era pofta, si nu muream de somn. Pe mine ma mustra constiinta la una potrivita pe zi, si tu zici ca ai redus la 3-4. Of, of. Eu bea chiar de placere nu ca as adormi.
Eu iar i-am intrat in gratii lui fiu-meu, ca mai nou numai cu mami a lui vrea:))))ca tot ma vaitam ca ma parasise pt bunica.
In schimb pare ca se distanteaza de tata sau, si tare nu-mi place.
Hai numai bine tuturor
DanaMario spune:
Noi am fost astazi intr-un parc de distractii unde am stat 8 ore si Josh tot nu s-a saturat a plins asa rau de ca plecam.
A inceput sa se distreze asa bine in parcuri de distractii doar ca mai avem 2 problemute nu sta la coada sa ne vina rindul ori trece peste coada incercind sa ajunga primul ori trage cite un tipat cind vede ca iar mai sta o tura.
Si o alta problema ii e tare frica de oameni imbracati in personaje de copii, alti copii merg linga scena interactioneaza cu personajele Josh sta lipit de mine si-i cam vine sa plinga.
Am pus citeva poze.
http://community.webshots.com/album/437438304cANGMz
Lumy super pozele parca-i aceeasi atmosfera ca atunci cind mergeam cu ai mei la mare.
Korinna asteptam sa pui pozele
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
korinna spune:
Daiopri....eu nu pricep de ce sa va duceti cu pantaloni trei sferturi la plaja.La ce mai mergi la soare????
Mai..Francy era mult mai bucalica decat Stefan.El parca un pik mai inalt..dar ea..o bombonica.
Fetelor...in cel mult o luna sotul meu o sa plece in Italia.I-a aranjat sora lui.care e de 2 ani acolo.Daca ii merge bine....Plac si eu...si in scurt timp iau si copiii.Eu m-am saturat aici.Azi am depus actele pentru pasaport.
Cam astea sunt noutatile.
Daiopri spune:
Korinna, mama, asa sunt astia aici, pudici:) Femeile, vad ca au inceput sa aiba costume si din 2 piese mai normale, dar barbatii si baietii in general poarta ca un fel de pantaloni scurti. Sotul meu a venit cu slip normal, si incet incet a inceput sa-i fie jena sa mai mearga asa la plaja. Eh, asa cu emanciparea...
DanaMario, la care parculet e asta? ca noi avem aici PNE care e special cu jucarii si tot felul de invartitori, dar eu am mai vazut un fel de parculete de joaca mai mici, in diferite zone ale Vanc, dar nu stiu exact cum sa caut pe internet unde se desfasoara. Ca cel mare, ma gandesc ca e cam aglomerat ca sa merg cu piticutul.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Korrina referitor la slip eu cind am venit aici nu-mi venea sa cred cind vedea fetite de 1-2 ani in costum de baie cu sutien sau pe strada femei elegant imbracate in adidasi dar acuma dupa 5 ani de stat aici chiar mi se pare normal vorba aia "cu tiganu traiesti tiganeste inveti".
Daiopri e vorba de Wonderland si da e destul de aglomerat eu am fost lunea sa nu am probleme cu aglomeratia ca initial am vrut sa merg cu Parpalak simbata.
Dar este asa frumos mie imi place asa mult in 8 ore cred ca n-am fost nici in jumatate din parc e foarte frumos ce-mi place ca-s toate intr-un loc teatre, topogane cu apa si rideuri pentru copii, jocuri mecanice
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
maria2mami spune:
Dragele noastre,
offf.... ne-am intors, ne-a fost tare dor de voi........
Inainte cu 2 zile sa plecam la mare (acum 1 luna), la neptun, ingerasa mea sa imbolnavit , enterocolita si pneumonie!
Am zis ca mor cand am auzit si toate astea numai de la cresa, a fost o luna si mi-a fost suficient sa-mi dau seama ca am facut cea mai mare greseala din viata mea!
Aaaaaa, da asta nu e nimic...sa auziti bomba ceea mare:
de la spitalul victor gomoiu unde am primit diacnosticul de enterocolita si pneumonie am primit trimitere la spitalul de boli infectioase victor babes.
Bun,.....zis si facut, am fost acolo, ia recoltat sange si in 2 ore ne-au dat rezultatele.
Vine doc la mine, cu analizele, si-mi spune: "fetita dumneavoasrta are transaminazele la ficatel foarte marite pentru varsta ei.......are HEPATITA virs A, imi pare rau trebuie sa va internam la izolare in sectia de boli infectioase!"
Nu pot sa va descriu ce am simtit atunci, imi venea sa urlu sa ma dau cu capul de toti peretii, sa-l iau la bataie pe doctor!...de parca el ar fi fost vinovat :(
Am stat 2 saptamani izolate de lume, nu am avut voie sa iesim DELOC afara, noroc ca puteam sa primim vizite,.......am innebunit 2 saptamani, de Maria nu mai zic, parca eram 2 lei in cusca!
De la 1350transaminazele la ficat......timp de o luna, au scazut la 464 apoi cand am iesit din spital avea 150,.........ieri am fost la analize si are 41!!!!
Se simte bine acum nu mai este galbena la fata si nici nu mai are starea de somnolenta!
Mananca foooarte bine, de toate, ne putem lauda ca aproape am scapat de pampers, numai noaptea si cand iesim afara ii pun scutec.
De o saptamana se trezeste noaptea si ma anunta ca vrea sa faca kk sai aduc oalita.....si chiar face! Eu am zis ca glumeste....da chiar a facut in toiul noptii.....si ata se intampla in fiecare seara!
Duminica vrem sa mergem la gradina Zoo sa ne revansam pentru concediul pierdut si pentru faptul ca am chinuit-o cu nenorocita de cresa! Acum va sta acasa cu bunicul pana vine bunica la 17.00 de la serv. , sigur nu se va plictisii pentru ca cei de la primarie au facut chiar in fata blocului nostru un mini parculet dotat cu tot ce trebuie si e super incantata! Mai merge si in parc sa dea papa la ratele de pe lac si la pestisori
Daca auziti pe cineva care doreste sa-si duca ingerasul la cresa (aaaaa am uitat , se numeste cresa ciobanasului din sectorul 2 la piata muncii), povestiti-le ce am patit noi! E suficient!
Vaccinati-va copii inainte sa-i duceti la cresa sau la gradi, noi ne-am interesat azi si vom face vacinul pentru varicela apoi cel pentru rubeola, rujeola si oreion, si ultimul cel pentru meningita. Vacinul pentru hepatita A nu are nici un rost sa-l mai facem!
Inca nu am avut timp sa pun poze cu Maria. Va pupam si sa auzim numai de bine!
Muuuulta sanatate la inerasi!
Maria bb
si mami Mihaela
adita spune:
of, saraca Maria, prin ce a trecut. bine ca si-a revenit.
Noua ne merge bine la inot, e drept ca pe Elena nici n-o solicita prea mult, se plimba toata ziua cu colacul prin bazin si instructorul o invata sa dea din picioare. ei ii place apa foarte mult, unde vede un lac, o balta, vrea si ea sa inoate
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
dana d spune:
Buna mamici!
M-a cam luat valul si nu prea am mai avut timp de net decat cel mult 10-15 minute la doua zile. Asta seara am ajuns la zi cu cititul si am zis sa va mai spun si eu cate ceva despre noi.
In primul rand si ce ma arde mai tare e ca maine plecam la mare. De maine la pranz pana joi putem fi gasite la hotel Perla in Mamaia, asta daca mai vine cineva pe acolo acuma toamna.
Sa ma laud si eu: de cateva zile Ilinca cere noaptea pisu, la inceput ii spuneam somnoroasa si puturoasa sa faca pe ea ca are pampers si nu-i problema. Nu prea vroia dar se conforma de nevoie. dar in ultimele seri mi-am invins somnul si m-am sculat sa o pun la olita. A facut fata pipi si dimineata se scoala cu pampersul uscat(si tocmai am cumparat un bax de vreo 66 buc).
Din pacate Alexa a dat cu camera de pamant si nu mai merge. face poze dar foarte incetosate. O sa fac tot ce pot sa fac si la mare cateva poze ca la Bran (am fost iar we trecut) din vreo sute de poze au iesit bune vreo 10 dar numai la distanta mare si peisaje din care lipseam noi.
Dana Mario,nici pe aici gradinitele nu pre mai seamana cu alea la care mergeam noi.
Despre bani.. am inteles ca la una de stat te costa vreo 600 mii lei/luna, adica aprox 20 $, asta daca lasi copilul acolo toata ziua si primeste mancare. de fapt platesti doar o parte din mancare, restul fiind suportat de stat (adica tot de noi). Cele particulare incep de pe la 150$ si nu stiu pana unde urca ca nu m-a interesat plafonul superior
.
In legatura cu frumusetile patriei... as vrea sa te contrazic, o fi frumoasa tara asta dar din pacate e locuita.
In legatura cu asta: Sora mea e acum plecata in vacanta undela pe la niste munti in vest, parca Banff se cheama. I-a scris mamei mele ca acolo e ca in Rai, spune ca nu credea ca exista asa frumusete. Nu stiu mai multe ca nu am citit mailul dar o sa-mi povesteasca si mie si o sa ne trimita si poze. Si sa stiti ca Simona s-a plimbat mult prin Ro si cunoaste mare parte din frumusetile patriei.
Acum va las si revin cu amnunte despre sejurul nostru la mare in 3( sotul ne duce si vine duminica inapoi asa ca ramanem noi fetele sa ne facem de cap
).
Lumy, te sun sambata.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
carrie spune:
am pus si noi pozici de la mare:
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?cm_sp=t_View*na*na&
offf maria prin ce ati trecut!!!:(
si noi incepem luni gradi, de fapt cresa.m-am gandit si eu sa fac vaccinul anti meningita.ce ziceti, l-ati facut?ar fi bine?ca celelalte sunt facute mai putin cel de hepatita...
m-a cam demoralizat povestea ta...
kori, distractie placuta.ce face Cristi in Italia?
we placut va dorim
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
alycia spune:
Buna fetelor!Noi suntem acum in salina la Praid.E super misto, avem de toate inclusiv net cafe, parc de joaca pentru copii,topogane ,groapa cu sare leagane...si toate cele.Mircea e super incant alearga de la un leagan la altul si nu stie ce sa mai faca de bucurie.E lumea lui!De 3 zile nu mai face pe el nici pipi nici kk.L-am lasat o singura zi fara pampers si dupa ce s-a scapat de 3 ori pe el si a inteles cum sta treaba a inceput copilul sa-mi spuna toate cele. Nici nu ma asteptam sa reactioneze asa frumos la lipsa scutecului.Sper sa ne mearga bine la Praid aici in salina...cica face foarte bine la tratamentul bolilor pe caile respiratorii.Stam zilnic cate 4 ore in salina timp de 10 zile.Sper ca concediul asta sa fie mai reusit decat cel de la mare.Va pup si va doresc o zi placuta in continuare!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu