Sa-l iert si de data asta?
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Iar cat priveste ziua de ieri, am aflat ca a avut scuza si chiar s-a imbatat dintr-o bere pentru ca e foarte obosit.
Mai, ma leeeeesi ????
(Scuze, sper ca stii gluma, nu?)
http://community.webshots.com/user/tora97
clauditzadennis spune:
Stii ce nu inteleg eu...daca tu ai hotarat deja sa-l ierti si de data asta si de toate datele viitoare, de ce vii cu intrebarea asta? Banuiesc ca stiai care va fi reactia celorlalti, asa cum stiai si ce vei face mai departe...si atunci, la ce bun? Ai luat o hotarare, te tii de ea, asta e, nimeni nu te judeca, numai nu mai da ocazii sa ti se spuna altceva!
Inca ceva: citeste prima ta postare...poate iti va da de gandit!
Claudia,soacra frumoasei Oti
alyah spune:
quote:
Initial creeata de Laura10
El munceste de noapte. Astazi cand a iesit din tura mi-a dat un sms ca se duce la o sedinta... Si pe la 5 dupa- amiaza m-a sunat o prietena ca e la ea in bar, beat...
Draga mea spune-mi mie cum putea sa bea numai o bere de cand a iesit din tura de noapte si pana la 5 dupa-amiaza ??? Si dc tot s-a imbatat dintr-o bere in 9 ore creca se trezea !!!!
Alegerea este a ta, numai vezi sa o faci si in favoarea ta !!!
--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai
kisstherain999 spune:
Esti foarte tanara gandeste bine cat poti suporta, inca nu e prea tarziu sa rupi relatia cu el. Cred ca la voi este vorba de obisnuinta (9 ani)nu de iubire. V-ati cunoscut de forte tineri si probabil a fost prima relatie pentru fiecare dintre voi, poate ar fi mai bine sa luati o pauza. Vorbeste sincer cu el si spunei parerile tale si dai chiar un ultimatum.
PS La sfaturi sunt bana la practica stau mai prost 
Problemele mele par mai mici acum.
kiss
“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)
ioanaradu spune:
laura, cu bautura nu e de glumit ... ai mare grija ... eu am trecut prin asta (nu eu eram cu dushka
). si azi mi-l aduceau de prin baruri si maine eu aveam grija de mahmureala lui si se jura ca si ca si ca ... si peste 1 saptamana din nou ... si ca sa fie ritmul mai alert sa nu ma plictisesc a inceput din 2 in 3 zile si apoi aproape in fiecare zi ... si eu mi-am luat talpasita si nu m-am uitat inapoi.
multi m-au acuzat pe mine ca l-am parasit si nu l-am "ajutat". la mine nu se gandea nimeni. acum ... din ditamai omul la 2 m si 100 kg a ajuns o sfrijitura ... cu ceracane cu figura buhaita mi-e mai mare sila. daca ti-as arata "inainte" si "dupa" ai zice ca nu-i adevarat.
fi puternica ... BETIA ESTE BOALA GREA!!!
nu zice nimeni sa nu bea o bere ... doua ... noua ... dar serviciul e servici si viata e viata. dc nu se poate stapani si sa-si vada de treaba ...
bafta!
Elodie spune:
Daca a prin gustul de alcol
e vai si amar de tine.Eu zic sa_l lasi pana nu e prea tarziu.Poate veti avea un copil mai tarziu,si ce exemplu va vedea copilul la tatal lui.Parearea mea
Rody si puiul Elodie!!!