La noi, la Galati sa veniti! (6)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Eu nu, bebelina mea are program de somn si trebuie plimbata...ma rog, o istorie intreaga. Poate altadata.
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ELIZA MIRON spune:
Imi vine sa tip!!!
N-am avut internet azi si abia acum am aflat de intalneala si deja e prea tarziu, Adi n-a ajuns acasa si n-am cum sa plec pentru ca Dodo inca doarme...si mi-e o ciuda!!!
Korinna, eu stau in I.C.Frimu, prin spate pe la "doua babe". In conditiile in care noi stam cam 4-5 ore pe net in fiecare zi ce fel de abonament ne-ar trebui?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Fetele eu am fost,dar binenteles ca l-au apucat istericalele pe al meu bebe si ne-am intors mai repede. Am fost doar 3 :Cookie(care e o dulcica), Alina si eu. Am infulecat repede o pizza si tot repede am luat-o spre casa ca urla cupilu. Fetele au mai ramas. Poate acuma au si ele oleaca de liniste
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
alinam spune:
Elena acum am ajuns si eu acasa.... sper data viitoare sa fim mai multe.
Azi mi-am pus net prin cablu acasa asa ca nu mai scapati de mine ....
vilma spune:
Bine ai venit, Dana! Eu iti pot recomanda pe doc. cu care am nascut eu, Dimitriu Rodica (la judetean), si in plus pe inca 2 doc. cu care au nascut prietene/colege: Chirila Mariana (spit. Militar+Pol. cu plata+Judetean) si Ciobotaru Jan (Judetean).
Cu restul de cheflii care se intalnesc pe la pizze....ce sa mai vorbim....
Voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Dalian, al Verutzei.
Eu am iesit pana la urma cu Tudor in parc, in Gradina Publica, am uitat sa iau scaunelul de masina pt. el si mi-a fost cam frica sa nu faca vreo prostie (la intoarcere a stat pe scaunul din fata :O) dar n-a facut.
Eu nu stiu ce sa zic de invitatia la "volane", cred ca stiu de la ce mi se trage, ca mi-am amintit. Cand eram mica, probabil aveam cam 12 ani, poate 13, a mai fost o perioada cu moda volanelor la fuste. Mai fetelor, mi-am cusut cu mana mea o fusta cu 3 volane, o tin minte si acum, nu mai stiu de unde am facut rost de materiale, era in 3 culori, rosu, albastru si parca verde sau poate tot o nuanta de rosu, nu mai stiu exact. Eram foarte mandra de ea si chiar am purtat-o destula vreme. Asa ca, nu mai vreau volane, la anu' nu se mai poarta, nu-i asa??
Hai ca v-am pupat, si sa nu uit: la una din terasele de la Gradina Pblica, au pus un ecran lat, numai bun sa stea cupiii cu ochii lipiti de el si sa ne lase sa mai bem si noi o bericicca.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
Mai fetelor, la intalnire am fost putine, da' bune!
Las' ca data viitoare nu mai scapati!
Mi-e ciuda de mor ca mi-am uitat aparatul acasa(mi-am amintit la jumatea drumului si nu se facea sa ma intorc din drum ...) si nu pot sa va arat scumpete de bebelus, pe Denisa Elenei si mandretea de burtica a Alinei.
Stiti ce idee mi-a venit? N-ar fi misto sa stabilim din timp o intalnire, sa zicem cu 1-2 saptamani inainte ca sa ne organizam? Asa o sa stim din timp si fiecare isi aranjeaza treburile si facem o gaseala de zile mari!
Vilma, eu sunt in fiecare joi dupa-amiaza in Gradina Publica-baietii joaca fotbal si fetele fac fitness cu carucioarele , asa ca daca esti pe-acolo...
Ah, ce mi-ai amintit de volane...eu aveam o minunatie de fusta lambada, alb cu turcoaz...in perioada de glorie a dansului respectiv... Oh, ce vremuri in care puteam si eu sa port volanase...
Cookie si bb Sabina
cookie spune:
fara
!!!
Mai, eu cred ca fetele nu s-au trezit!
Sau au treaba multa la serviciu?!?
Cookie si bb Sabina
liliana29s spune:
Buna fetelor
Iar am ratat intilnilrea. Liliac te rog mult cind mai puneti de o intilnire da si tu un telefon la farmacie ca ma gasesti mereu.
De Vertza stie cineva ceva? Ce-i mai face baiatul?
Mi-am expediat copilul la tara de vineri si mor de dorul lui, bineinteles vorbesc zilnic cu maica-mea si-mi spune ce bine i-i merge si ce tare se distreaza.I-l tine fara pampers ziua si chiar i-mi spunea ca o sa-i putrezeasca sandalutele de cit le pisa.
Nu m-am hotarit inca ce sa fac cu sarcina. Voi ce mai faceti, cind organizam o intilnire mai mare sa venim mai multe?
Liliana
ELIZA MIRON spune:
buna dimineata!!!
Cookie, stabileste tu o data si o locatie pentru o intalnire viitoare, exact cum spuneai, sa avem timp toate sa ne organizam timpul si sa ne putem aduna cat mai multe.Imi pare tare rau ca n-am fost ieri, daca as fi vazut mai devreme as fi putut veni, mi-ar fi fost si aproape...C'est la vie!Data viitoare nu mai ratez!
stiti cat dureaza situatia asta cu programul la apa? ma enerveaza cumplit.