La noi, la Galati sa veniti! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Laura, fata mea cerea la olitza, si au avut grija sa o invete din nou cu pampers. Nu mai facea nici noaptea ca aveam grija sa nu bea multe lichide seara. Ii asiguram lichidele peste zi. Acum mi s-a daramat tot ce am cladit eu pana acum. Apoi, ora de ei nani seara este undeva dupa ora 12 noaptea!! ca cica asa se culca copilul...Hmmm!
Plus mancat pere, caise, seara si apoi dat bibe cu lapte...
Eiii, si altele care se iarta...
Si inca ceva care mie mi se pare grav (poate voi o sa aruncati cu rosii): s-a apucat sa recupereze tot din urma si in 2 saptamani a invatzat-o vreo 10-15 poezii cantecele... Pai ea este de cantecele si poezii?? Ca acasa invatza doar daca voia, si ma pisa cu o poezie si cate-o luna...nu pot sa cred ca a fost dorintza copilului!! Andra acum in loc sa invete sa-si dea pantalonii jos, sa si-i traga, sa se duca la olitza, sa manance singura, stie o gramada de prostii. Pai ce ma fac daca atunci cand o dau la gradi va avea un regres din motive de respingere a lucrurilor OBLIGATORII.
Atat deocamdata...
Vilma, din pacate n-am putut sa intru pe site-ul tau, nu'sh ce are!! Dar mai insist
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tcelen spune:
LILIAC1,eu primul meu baietel l-am nascut la Maternitate pe Chicos,s-a intamplat asa fiindca doctorul meu Ciocoiu era de acolo(acum nu mai e pe lumea asta DUMNEZEU sa-l odihnesca in pace),si am avut copilul langa mine,intr-o camera cu 4 paturi si curatenie luna ,in tot spitalul e asa,bine nu am avut grup sanitar acolo,dar in rest a fost foarte bine,doctorul venea in fiecare zii la mine,copilul tratat foarte bine,plus ca atunci cand am ajuns la spital eram foarte speriata era primul meu copil,aveam 21 de ani si nu aveam contractii,si s-au purtat foarte frumos cu mine,doctorul mi-a provocat nasterea,mi-a rupt el apa si eu am inceput sa plang,el ma luat in brate si mi-a zis ca daca mai plang plange si el cu mine,oricum eu am fost foarte multumuta de spital,anul trecut in noiembrie am pierdut o sarcina, si tot la maternitate pe chicos am fost si tot asa am fost trata,pe cand la judetean,a nici nu vreau sa-mi amintesc,la prima sarcina cand aveam 5 luni am avut complicatii si fiindca stau in micro19 m-am dus fuga la judetean,acolo...gandaci ,doctorita care era de garda m-a tratat ca pe ultimul gunoi de pe planeta,am plecat plangand din spital la cerea mea,plus ca in prima zii nici nu s-a uitat cineva la mine,nici macar o pastila nu mi s-a dat,mama mea apirdut o sarcina acolo fiindca nu s-a uitat nimeni la ea,era in 6 luni si fiinca avea gemeni avea burta mai mare,si cand a ajuns la spital a spus ca are dureri si o scurgere maronie si cate luni are,dar "amabilele"asistente au trimis-o in pat si iau zis ca, citez"nu vezi ce burtoi ai tu esti in 9 luni,dute si asteapta sa nasti..."si asa au lasat-o!!!asa ca ma intelegeti de ce nu suport acest spital judetean!!chestia cu mama cei drept s-a intamplat acum 10 ani.
cris11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
alinam spune:
Cris, eu iti raspund cam tarziu da hai sa vedem : Mataca nu stiu daca o mai gasesti si la Romar , era mai demultparca, o gasesti doar la avantmedica si are program doar martea, suni si tu de joi -vineri pt programare ca altfel nu intri , nr de tel de la avantmedica e 325137, suni si raspunde o tanti care te programeaza.
Cris esti singura pe care am auzito ca e incantata de conditiile de la maternitate, da ce te faci daca e nevoie de cezariana??? ca eu am inteles ca acolo nu se fak???
Ce mai fak fetele??? Laura calcatul, spalatul, mancarea, astea nu se pun mai hhehehe, numai plimbarile
vladhana spune:
Ce mai faceti fetelor? Am ajuns acasa ieri dar n-am avut timp sa ma asez la calculator pana acum,cu toate ca mi-era dor de voi.Am pregatit cateva poze de la mare cu zgamboiul meu.Restu' mai tarziu,poate maine.
A fost f.bine si f.frumos.Vreme buna cu toate ca in fiecare zi se anuntau ploi,am putut face plaja de doua ori pe zi,dimineata si seara.
S-a trezit Vlad asa ca trebuie sa inchid.Revin maine cred,am musafiri in seara asta.
http://photos.yahoo.com/vladhana
tcelen spune:
multumesc mult ptr. informatii si nr. de telefon alinam!are si achograf acolo?sunt incantata ptr. ca am nascut acolo,eu am o sora de 8 ani si a fost nascuta prin cezariana la....maternitate!asa ca se fac
pupici cris11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
vladhana spune:
Am putin timp liber asa ca mai fac o vizita pe aici sa vad ce mai faceti.E liniste,cred ca lumea doarme deja numa' eu astept inca musafiri la ora asta.
Revin la subiect:Vlad a fost un scump la mare.Cumintel(a facut si cateva nebunii ca nu se putea altfel),a mancat mai ceva ca acasa spre deosebire de nepoatamea care m-a terorizat saptamana asta cu sclifoselile ei.Jumatate de saptamana a urlat ca nebuna dupa mamasa,nu o lasa nici la baie sa se duca,la masa nu manca mai nimic,iar joi a inceput sa verse.Sambata la ora 5 dimineata au plecat de urgenta la Galati unde au internat-o pentru ca incepea sa se deshidrateze.Cauza nu se cunoaste,au mancat aceeasi mancare...Se pare ca-i sta in obicei sa-si faca singura greata la masa si stomacul incepe sa produca un acid gastric care nu mai accepta alimente.A fost una din explicatiile doctorului.Ne-a cam umbrit concediul patania asta.Pe noi dar Vlad n-a avut nici un stres.
Se pare ca musafirii mei n-au sa mai vina.Nu cred ca la ora asta mai are cineva chef de vizite,dar ma supara ca n-au dat nici un telefon,oameni...
Noapte buna!
LauraFlo spune:
Hana, ma bucur ca v-ati intors ! Din pacate asa se intampla cand mergi in "gasca" .Bine ca Vladut a fost sanatos si cumintel. Asteptam poze !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Liliac, imi pare rau ca bunicii i-au schimbat programul Andrei. Din pacate asta e chestie generala, cand ii aducem de la bunici trebuie "reeducati "
vladhana spune:
Laura,avem cateva poze de la mare.Probabil s-a intamplat ceva cand te-ai uitat tu de nu le-ai vazut.
Ce mai face Daria? Sunteti sanatosi?
Hana
LauraFlo spune:
Hana, sanatosi slava Domnului . Cand mergem la ortoped ?
Pozele nu le vad sa stii, am incercat si acum.