Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata!

Postez si fug....as vrea sa-mi fac un obicei din asta in masura in care pot, macar asha sa tinem legatura...ca altfel ma fac uitata de tot...

Multumuesc frumos de "primire", tare mi-ar place sa am timp ca in perioada graviditatii...acum nu ma menajeaza nimeni!

Emilly, Ioana, Mav, voua si adoratilor/adoratelor voastre!!! Toti copii nostri sunt destepti!!!

PE mine ma amuza tare Maysa...am fost sambata la tara, la o matusa care se numeste "Tanti IOnica"...si Maysa tipa dupa ea in gura mare, prin curte:"Ioaneee!!!"...ne-am tavalit de ras...oricat ii spuneam cum sa-i spuna, ea o tinea pe a ei...

Si inca ceva: poate nu stiti: la furculitza ii spune"fufulica", la buburuza - "bubula", la buton - "boton" (apasa pe el-cand e vorba de intrerupator se uita la bec sa vada dc se aprinde)...

O perioada am avut probleme cu imbaiatul, urla de auzeau toti vecinii...asta pana la prima iesire la strand...acum facem dus si de 4 ori pe zi...si URLA cand o scot de la dus......plange si cere :"dushu", "apica"...e ahtiata sa se balaceasca!

Cam atat...

Pupicei si insanatosire grabnica lui Sebi! La fel si Magdei!

Emilly, curaj, in curand fetitza ta va scapa de temeri si se va integra in colectivitate!

Ioana, pupici arturicilor si bravo tie, te admir! Si cu bona ai dreptate, sunt sigura ca vei trata problema cu delicatete...trebuie sa stie insa ca exista niste limite!!!

Pupici si mai vorbim!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!!

Bun venit Ramonei. Imi pare rau ca nu pot vedea pozele de la serviciu dar intru diseara sa le vad pe toate .

Imelda
sa il pupi pe Albastrel si felicitarui ptr evolutie .

Vic
sanatate multa si tie si lui Sebi- sa va faceti repede bine .

Noi in weekend am fost la munte - undeva aproape de Voineasa. A fost f frumos: baietii au stat in curte, s-au uitat la animale - Matei a invatat sa faca precum vaca si gaina. S-a balacit toata ziua la o cismea, a papat f bine - numai pastrav cu mamaligutza -, Andrei si-a facut niste prieteni de varsta lui si a jucat ping pong, fotbal, au povestit de ale baietilor. S-au distrat si au stat in aer curat.

Ieri pe drum la intoarcere ne-am oprit la Manastirea Cozia - este superba. Matei a pupat toate iconitele, a baut apa sfintita si a alergat pe acolo. Andrei este mai cuminte: a aruncat un banutz in apa si si-a pus o dorinta: "Doamne Doamne sa ai grija de mine si de Matei, sa fim sanatosi" .

Eu ca de obicei la serviciu ...diseara mergem sa ii luam lui Andrei bicicleta de baiat mare. Abia astept sa il vad cum merge .

Emilly
succes gazei la gradinita. Ii tinem pumnii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutari si de la noi!

Ce de lume noua! Si ce activitate intensa in we asta!!!
Multumim tuturor pentru urari de la noi.

Mav, ce mai face Sebi? sper ca e mai bine si ca a inceput sa manance mai bine, ca a renuntat la "cura de slabire".

Imelda, bine ai revent, sau te-am regasit. Felicitari pentru evolutia puiutului tau si la mai mare! E taaare dulcel blondin si cretzulin asa!

Ramona, eu care ziceam ca doar mica mea e in urma cu dintishorii... noi avem 8: 4 sus si 4 jos, si se pare ca e pe vine o maseluta.
Noi plecam la mare pe 22, la Eforie Nord, la hotel. Sa speram ca va fi bine. Ca am oarece emotii.

Noi we asta am stat acasa. Mirunei i-au mai trecut din bubitze, se pare ca nu i-au mai aparut altele noi. Iar multe din cele vechi deja nu se mai vad. Sa speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa scapam de toate sa putem face si noi baitza si sa iesim la plimbare. Saraca, mereu striga pa! pa, si ii aduc aminte de bube... si zice nu pa, buba!
De cateva zile zice cum o cheama "Una". Cati ani are stie de mult insa arata doar cu degetelul, acum daca o intrebi cati ani are zice "unu". Si stie sa numere pana la 2, zice "doiu".
Vineri seara am intrat pe net sa vorbesc cu sora mea si cand i-a vazut pe ecran pe sora-mea si pe cumnata-meu a inceput sa strige "(R)oxi", "(R)ich" "mama b(r)atze" si dupa ce am luat-o in brate a inceput sa pupe monitorul unde era imaginea lor de mama focului.
Emilly, mult succes in continuare la gradinita!
Cam atat din we nostru de stat in casa.

Pupici

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si noi am mancat duminica pastrav cu mamaliguta, dar nu la munte, ci acasa. Lui Albert i-a placut tare mult, asa ca o sa ii iau mai des.

Am vrut sa ii cumpar tricicleta dar l-am luat cu mine si l-am pus pe ea , a stat un pic dupa care a inceput sa zica " nu' "nu' ,"jos" "jos", asa ca nu i-am mai luat. Oricum nu ajunge la pedale, si deocamdata nu apreciaza. Asa ca a ramas pentru la vara. Macar sa se bucure de ea. Oricum masinuta sta intr-un colt uitata , el nu se joaca cu jucarii mai deloc. El s-ar juca numai cu surubelnite cd-uri, monezi, numia cu lucruri de-ale noastre. Jucariile stau in cutie gramada. Si ce rau imi pare....dar astept sa se faca mai mare, poate va prinde drag de ele.

Degetelul i s-a vindecat de tot, dar el isi mai aduce aminte de e si vine cu pansament la mine sa i-l leg si atunci sta cu el nemiscat, foloseste doar mana stanga. Insa nu-l mai doare deloc, dar e asa de ipohondru... Cand uita de el se joaca, se loveste la el, n-are treaba.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Magda ce dragutza trebuie sa fie Miruna . Imi aduc aminte cand erai insarcinata cu ea si ne povesteai ca sunteti la birou 3 sau 4 fete care veti naste cu acelasi dr...si ne mai spuneai de una ca a nascut si vroiai si tu, etc....mai tii minte? Parca ieri vorbeam de burtici si acum vorbesc si se joaca de mama focului.

Monica
Matei are o masinuta care a primit-o la botezul lui si acum se plimba cu ea prin toata casa. Este tare mandru ca se urca singur pe ea si intoarce, merge cu spatele si in toate directiile.

Mai nou sare ca tantarul. Este asa de haios . La masa vrea sa stea cu noi adica pe scaun la masa mare nu mai vrea la el. Papam cu furculitza si lingura.

Singura problema este ca atunci cand mancam trebuie sa aiba fiecare lingura lui ca altfel nu vrem .

Fetelor, voi le mai dati papa pasat sau bucati mari? Le dati mancare de la voi sau gatiti separat ptr ei? La mine este alternativ, depinde ce gatesc. Insa de cele mai multe ori papa este special facuta ptr el.

Pupici

PS Nu mai stie nimeni nimic de Babee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Eu am o gramda de treaba acu cu inchiderea de luna, numai ca nu am datele necesare, asa ca somez! Si imi vine sa urlu!

Andra, cum sa nu mai tin minte... parca mai ieri a fost. Dar in acelasi timp, parca o am pe mica de o viata. Asa de mult ne-a schimbat viata! Intr-adevar am fost 4 burtici la serviciu si am nascut asa: prima burtica - noiembrie - baiat, a doua burtica - decembrie - fata, a treia burtica (adica eu) - ianuarie - fata, iar a patra burtica - aprilie - fata. Acu s-a reintregit "gasca" ne-am intors toate la serviciu: prima in septembrie anul trecut, eu in octombrie anul trecut, a doua burtica in ianuarie iar ultima in mai.

Monica, eu i-am cumparat Mirunei tricicleta, dar nu ajunge la pedale, in schimb se cocoata pe ea toata ziua si se lasa intr-o parte si impinge cu piciorusul in pamant ca sa se poate deplasa. Afara cu ea inca nu am scos-o pentru ca la cat e ea de zuzica mi-e teama sa nu cada de pe ea. Iti dai seama ca in casa a cazut de cateva ori zdravan.

Eu inca ii pasez mancarea, insa nu foarte mult, pentru ca, dupa cum am mai spus, nu avem decat 8 dintisori. Ea se chinuie saraca sa mestece si cand nu reuseste isi baga in gurita un degetel si se ajuta de el..., nu ma intrebati cum... ideea e ca reuseste sa mestece.
De mancare ii dau cam ce mancam si noi pentru ca gatim dietetic. V-am mai spus ca eu am probleme mari cu fierea si mananc mai de regim (nu prajeala, nu tocaturi, nu carne de porc... nu multe). Asa ca nu e nici o problema sa manance si ea.

Va pup din nou

Mergi la inceput

Magda multumesc pentru informatie. Eu cu mancarea nu mai stiu ce sa ii dau mai ales ca eu nu ii prea dau carne deloc. Nici nu ii place si merg mai mult pe branzeturi, peste, etc. Singura ciorbica, care ii place este cea de perisoare (facute din pui) si cu galusti, altfel el nu papa deloc ciorbe/supe.

Mancarea asa bucati mai mari o papa insa mananca mai bine mancarica pasata.

Pe viitor vom vedea cum mai evolueaza lucrurile.

Apropos de bicicleta, Daniel insista sa ii luam si lui Matei o tricicleta insa eu ma gandesc ca se termina vara si nu prea o sa mai aiba pe unde sa mearga...decat in casa si cu vecina de la etajul 2 nu prea m-as aventura .

Ioana ce mai fac Arturicii? Pe cat incep gradinita? Pe 15.09?

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andra, Albert nu mananca pasat deloc, nu ii mai pasez demult.Mananca mai bine asa mancare de oamani mari, atunci cand mananca ca nici el nu mananca ciorbe, super...decat rar.
Eu nu ii mai gatesc separat, ca nici noi nu mancam porc, condimente, prajeluri....
Problema e ca lui nu ii place niic branza, de niic un fel. Eeeee, am un copil tare mofturos la mancare. Am si obosit sa ma mai plang si sa gasesc solutii. Ma bucur ca in sfarsit mannaca lapte, ca el nu a vrut lapte de nici o culoare dupa ce l-am intarcat. Acum cere "apte" cu "ceeale" asa spune el.Cum se trezeste prima grija e apa, cere "apa", dupa ce bea apa cere lapte cu cereale. Merge dupa mine , incalzim laptele, apoi ii dau punga cu cereale si isi pune el in castronel.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!

Ziua de astazi nu a inceput tare bine: in primul rand mi-am rupt pantoful - noroc ca este in garantie si ma voi duce sa il schimb, in al doilea rand am treaba la serviciu super multa iar in al treilea rand tocmai am aflat ca Andrei are niste viermisori la burtica f periculosi - toxocara canis. Sunt de provenienta canina, nu stiu de unde i-a luat poate de la cainele alor mei sau pur si simplu de afara, la cat este de curat prin Bucuresti nu m-ar mira .

Tratamentul este f dur- cu ZENTEL - si ii afecteaza ficatul . Joi mergem sa vedem ce tratament si se va da. Sper sa fie ultima oara cu toate ca pe de alta parte nu stiu cum as putea sa il feresc de asta.

Cam atat de la noi deocamdata....pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Uuuuf...Andruska...numai mama sa nu fii!
Aveti grija!

Si eu sunt necajita...iesi seara Maysa s-a umblut toata de bubitze mai dure, mici si ushor rosietice, am zis ca e de la caldura, avea si are pielea ca smirghelul...Am fugit ieri seara cu ea la medic, cum va spuneam, am luat si un pampers plin de "prajitura" si l-am aratat doctoritzei...
Cu pielea e alergie de la caldura, dar mai vedem ce zic si analizele...
Azi de dimineata m-am infintzat la laborator, i-a luat probe de sange, de exudat faringian, nazal...am dus si kk recoltat ieri (merge pentru coproparazitologic), insa chinul de pe lume sa recoltez la recipient steril pp si kk pentru uro si coprocultura.
Am postat un subiect, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54587" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54587, va rog mult, daca v-ati confruntat cu asha ceva, mi-ar prinde tare bine sfaturile voastre!

VA pupicesc si sanatate la puiutzi!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput