Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
eu sunt tot "intreaga", nu snut tocmai in forma dar sper sa reusesc sa combat cu tensiunea.
crinuta71 eu beau suc de telina dar de radacina, cel putin asa am inteles eu de la livia. telina o dai prin aparatul de stors legume sau fructe tari (morcov, mar,etc.) deci practic scoate sucul din ea. a nu se confunda cu celalalt aparat pt. banane sau alte fructe moi.
dar pt. ce trebuie sa-i dai sotului tau?
mishulina ma simt ca o epava, si obosesc f. repede
sper sa nu fie o forma definitiva, ca imi iau lumea in cap
irina tu ce faci??? ai fst la ? spune-ne si noua cum te simti!!! sau ai trecut deja in partea cealalta?
iepurila multumesc!!!
pt. fetele homeopate: mie mia dat "NATRIUM MURIATICUM 30CH", a auzit careva de denumirea asta? am cautat pe internet dar nu am gasit la ce este bun...
si chiar nu este admis nici macar o lingurita de cafea in mult lapte?
eu l-am inceput de 2zile, dar cam aiurea: le luam seara dupa cina si imediat spalat pe dinti, am citit ca nu se face asa
pupici la toate

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Serj ,
nu am auzit de "NATRIUM MURIATICUM 30CH" iar pe net din cate am cautat eu sunt f putine informatii despre remediile homeopate.Care o fi cauza?Ori nu stim noi adevarata denumire (asa cum ar fi la plante).Si eu am cautat sa vad ce fac remediile pe care mi le administrez dar multe inf nu am gasit.Eu iau cate o solutie pt uter, una pt ovar plus inca 6 borcanele cu diferite guguloaie micute, fiecare cu denumirea ei.Eu stiu ca ai voie o cafeluta mica decofeinizata dar sa treaca ceva timp dupa ce ai luat remediile, cam 2 ore si cat se poate de slaba.Nu ai voie pasta de dinti cu menta, daca obisnuiesti sa mesteci guma nu ai voie decat cu fructe, deci scoti menta din calcul, cacaoa, scortisoara, in general aromele tari.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

multumesc mioritaus. atunci nu sunt singura care nu stie ce ia?!
mie cred ca mi-a dat pt. psihic, ca sunt destul de stresata si f. nervoasa, cred ca a inceput de acolo...
ale mele sunt niste bilute mici albe cu gust de zahar si le iau seara, deci departe de cafea, dar imediat dupa spalat dintii si la putin timp de stat la masa, am inteles ca trebuie cel putin o ora distanta.
pupici

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Serj, am acasa o poezioara despre cateva remedii homeopate printre care este si Natrium...maine seara o pun aici, oricum ai dreptate este ceva despre emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Serj multumesc de raspuns. La sotul meu au iesit bine spermogramele, dar eu ma pregatesc pentru FIV si as vrea sa fie totul cat mai bine. Deci si . Mai mult de un FIV nu imi pot permite. Am inteles ca sucul de telina ajuta si la barbati (asa am citit noi - eu si sotul). As vrea sa ia si branca ursului. Nu mai stiu nici eu ce sa fac sa fie bine.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor incepem saptamana cu un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53902" target="_blank">capitol nou !
Sa ne fie fe folos!
Va astept cu drag sa ne aduceti vesti bune!

Ina

Mergi la inceput