Copilasi de Aug-Sept 2003 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Iuliana, la noi e 17 dar la voi e 16, si fiind pe coasta vestica, sunteti cu 12 ore in urma (asa e?), deci voi sunteti in petrecere. La multi ani pentru Emma , sa creasca mare si frumoasa alaturi de surioara ei si de parinti. Sa va bucurati de ea si sa va mandriti cu asa doua minunatii de fete!!!!!
Felicitari Danei pentru bb2. Sarcina usoara si sa aveti un bebe asa cum vi-l doriti, sanatos si frumos.
Cristina, frumoasa burtica. Ma bucur ca vei avea ceea ce-ti doresti, o fetita.
Mihaela, vacanta placuta pe meleaguri frumoase.Frumoase poze, si cele de la mare, dar si cele din NY.
Iuliana, am citit cele scrise de tine pe 7.07, iti spun ca radeam si ma minunam, acelasi lucru il patesc si eu cu fetele mele, mai ales faza cu adormitul, ca si Emma mea numai in brate adoarme si cand vreau s-o duc in patut vine Andreea si striga Amma, Amma de o trezeste, si asa de 3-4 ori pana cade Emma moarta de oboseala si nu mai simte si aude nimic. Dar asta inseamna ca ziua mai mult treaza sta decat sa doarma. Si de multe ori plange chiar cand trebuie sa-i dau Andreei sa manance, iar Andreea cand vede ca-i dau Emmei san atunci incepe sa tipe, mama apa, de multe ori iau paharul cu apa langa mine sa-i dau fetei. Andreei ii place sa stea intinsa langa Emma dar cand se urca in pat se pune cu totul peste ea si trebuie sa fiu foarte atenta sa nu o striveasca. Cand mananca ceva, biscuiti, fructe, se duce si la Emma si-i pune la gurita si eu stau sa-i explic ca ea e mica si nu mananca. E haioasa Andreea, cand vede la televizor sau in reviste cate un decolteu mai rasarit, arata cu degetul si striga papa, papa.
In momentele bune ale Emmei, gangureste si zambeste dar numai daca e bagata in seama, daca nu se joaca cu manutele, le priveste indelung, se mai intinde, mai da din picioruse.
Andreea nu mananca mai nimic, bea foarte multa apa, suc de fructe (caruia ii zice tot apa). La olita nu face, in zilele in care o pun dimineata nu face, cand n-o pun atunci face cum se scoala din pat. Si ma oftic ca avem doua cunostinte care fac la olita de la 7 luni, iar de la un an spun cand fac kk si pipi). De vorbit vorbeste numai chinezeste. Povesteste cate in luna si-n stele, in fiecare propozitie se intelege doar tata, mama, Ori (tot ta-su, Roli, lui ii zice ba pe nume ba tata, dupa cum are chef) sau Amma, in rest numai chinezarii. Eu ma minunez cand citesc aici de unii copilasi care raspund la intrebari, spun poezii, etc. Ma bagati in sperieti ca eu nu inteleg o iota din ce zice Andreea.
Dana, noi avem 3 camere. Pana la Emma, Andreea dormea in patut care e la noi in camera. Acum in el doarme Emma si pe Andreea am mutat-o in dormitorul celalalt, in pat de 1 persoana. Doarme bine acolo, s-a obisnuit de la inceput. Din cate am citit nu se recomanda sa culci 2 copii mici in aceeasi camera decat dupa vrsta de 4 ani (cel mic).
Am vazut-o pe Oana in poze cum se joaca in parc. La fel se leagana si Andreea de barele alea din parc (nu stiu cum sa le numesc alfel).
Imi pare rau ca n-am putut veni in parc, sotul meu e foarte ocupat luna asta, denominarea l-a pus serios la munca, a fost si plecat prin delegatii,peste tot prin tara, m-a lasat cam mult singura acasa, saptamana asta pleaca la Craiova. Dar saptamana viitoare plecam si noi la mare si in August la munte. sper sa prindem vreme buna.

Numai bine tuturor.

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Of, iaca terminai si petrecerea. Ce m-am mai stresat, dar a iesit misto. Copiii s-au distrat, au mincat, dansat, jucat bowling, au colorat, prins baloane de sapun. A fost misto. Ma stresasem ca nu eram sigura ca o sa ii tin ocupati, dar a fost fain. Emma a primit cadouri frumoase si a fost in verva cu exceptia unor mici tavaliri:)) pe jos si batalii la sf. cu Karolina pentru un shopping cart pe care l-a primit cadou. Jucariile le strinsesem cu o seara inainte ca am fost sigura ca or sa se bata:)), ca dovada ca erau 3 pe un sg. shopping cart:)). Ca tati zicea ca de ce le stringem, ca el crede ca e mai bine sa se joace copiii, dar m-am gindit ca o sa faca scandal Emma cind o sa vada 4 copii calare pe jucarelele ei si nu aveam chef de plinsete tocami de ziua ei. Si mare dreptate am avut:). Din pacate nu am apucat sa fac poze cind a deschis cadourile ca pusesem aparatul la incarcat poze si mindrulita facea scandal ca vroia suzeta lui megan:) si ca sa ii distrag atentia ne-am apucat de desfacut cadouri, dar a facut poloneza si o sa mi le trimita.

Am vorbit si cu perechea de prieteni pentru botez si au acceptat cu tare multa bucurie. Acum sa mergem sa vorbim cu preotul si sa astept sa vina mama. probabil ca mai mult ca sigur ca fi in prima sapt din septembrie cind Diana va avea 2 luni si 3 sapt, ca exact la 2 luni si 3 sapt am botezat-o si pe Emma.

Eu nu ma mai stresez cu mincarea. Mai tineti minte boala mea de creier...ei, acum daca vrea sa manince, bine, daca nu...o sa ceara ea. E mare fan "banii" (banana)...daca i-as da, ar minca si 5 pe zi.

Diana a dormit cit timp ne-am distrabalat si am fost tare norocosi dp asta de vedere ca tare greu ar fi fost sa fiu maimuta caratoare de copil:). Papa bine, dar e durere ca vrea atentie non stop, nu vrea sa adoarma singura deloc, tzitza daca ar fi pe post de suzeta ar fi perfetc, dar cel mai bine ar fi sa nu curga si lapte. Si da-i zbatere si lupta cind vede ca mai curge lapte cind ea e ghiftuita:).

Bineinteles ca ieri nu a dormit Emma deloc si la 7 mai aveam si programare la studio pentru poze. Nu prea am reusit sa o facem sa zimbeasca ca era tare si=omnoroasa (adormise in masina) Dom'le, copilul astea ia prea in serios facutul pozelor, uscatul pe par, tunsul...ce mai, stie ea ca trebuie sa fie cuminte, numai ca tare as mai fi vrut sa ii vad dintoii in poze.

Vazui si pozele din parc...dom'le, dar cum de faceti copii asa frumosi cind voi sinteti niste urite?

Aoleu mamaaaa, eu cind mai slabesc? M-am vazut in filmul de la bairam pe caseta si cind mi-am vazut suncile, mi-a venit sa o iau la fuga. Asa ma bate gindul sa tin regim, dar inca mai am lapte detul si nu se pune problema. Sapt., viitoare am controlul de 6 sapt si intreb dr. cind pot sa ma apuc de exercitiu. Si tot sapt viitoare merg sa ii fac vaccin Emmei (de fapt in aceeasi zi). Chiar sint curioasa sa vad cum o sa reactioneze ca acum e mare si intelege:(.

Cind imi mai aduc aminte ce vroiam sa spun (acu' e 4.00 am) va mai scriu, deocamdata multumim pentru urarui si poze aici: http://community.webshots.com/album/396942158zjuFiX/0 . Ma duc la nani ca e deja 4 si acusi se scoala plozii:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

IULIANA Am vazut pozele, super petrecere ati avut, super copilasi.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Iuliana tortul a fost super frumos si banuiesc ca si ff gustos
Emma - o adevarata printesa iar decoratiile, nu-ti mai zic....si tu arati bine.

Mergi la inceput

Mihaela am vazut pozele de la mare, abia asteptam sa ne balacim si noi in valuri. Fetele tale sunt tare dragute,
Am vazut si cateva din NY si cand am timp o sa le vad pe toate , sunt superbe.

Fetele ce faceti in we de nu mai dati nici un semn de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani, Emma, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Multi pupici si pentru mami, pentru opera de-a creat-o acum doi ani, e super reusita!

Imi pare rau ca n-am ajuns ieri in parc, dar ne-am apucat de facut niste brambureli prin casa si n-am reusit sa iesim nicaieri. Asta ca sa nu zic ca io m-am trezit definitiv abia pe la 11 jumate, pentru ca iar is intr-o perioada fara somn noaptea si cand il prind pe tati acasa mai dorm si io in timpul zilei.

Acu' is obosita chioara, am citit pe diagonala dar revin maine si poate apuc sa vad si poze cu pitici frumosi si peisaje din new york.
Pupici, noapte buna!

PS Cristina, frumoasa foc burtica ta! Nu pot sa cred ca ai ajuns deja la jumatatea sarcinii, Doamne, cand trece timpul asta?

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

La multi ani Emma! Sa fii sanatoasa si sa ai viata plina de lumina si iubire:). Iuliana, sa-ti traiasca fata cea mare si cea mica si sa va bucurati de ele:).

Hop si eu pe fuga:). N-am mai aparut in ultima vreme dar patiram un necaz...si acum am stresu' pe creier pana ma lamuresc doftorii astia ce-i cu fii-mea...Pe scurt: luni doua saptamani in urma...noaptea...visez urat...foarte urat...imi iesise ceva pe obraz...in fine...ma chinui si curat uratania...:(( A doua zi...imi iau copilu' de mana si mergem sa-i fac analize...fara nici un simptom la ea...vioaie...mananca...se joaca....Cer sa-i faca setul uzula de analize dar imi trece prin cap sa-i faca si TGP si TGO alea de ficat...A doua zi ma duc sa le iau si ma ia doftorul de maneca...analizele de sange beton...mai putin amaratele de transaminaze care erau 450...deci de vreo 10 ori mai mari...facuse omul si anticoprii pentru hepatita B si C...iesisera negativi...aia pentru A...nu...Imi explica cum ca e posibil sa aiba hepatita A dar si B sau C ( ca or iesit negativi dar asta nu inseamna ca....)...Va imaginati ca am devenit neopm instantanu...Copilul meu..vioi in continuare...fara simptome de hepatita (aaa...bilirubina ii era in limite normale)...Sambata ma urc in masina si plec la Bucuresti cu ea la centrul de diagnostic de la Babes...ajung...cer control pediatric...vine dr. Lazar...vede analizele..se albeste...o ia pe sus sa i le repete...cad ies rezultatele la ora 12...transaminazele fiica-mii...875...duble fata de data trecuta...copilu' la fel de vioi..la fel de vesel...Ne interneaza suspecti de hepatita...o inteapa luni de-mi venea sa iau pe toti la palme de cat sange i-au luat dar imi zic ca-i spre binele ei...(in tot timpul asta fata mea nu statea locului...ma certau doctorii ca nu o tin in pat...ca la hepatita se cere odihna...ce odihna tata ca ea se simte bine si nu sede in pat decat cand doarme)..Chinul de pe lume...salon de 5 paturi...sectie de hepatita...de fosti suspecti de meningita...simteam ca o iau razna...si mai eram si sigura ca nu are hepatita...In fine miercuri seara vine o asistenta la mine si-mi zice...ca a iesit negativ si la A (uitai sa va zic...luni la rezultate scazusera afurisitele la 760)...joi dimineata in dinti cu rezultatul ma duc la doctorita cozma care ne avea in grija si zic ca vreau sa-mi scot copilul de la contagiosi daca nu are hepatita...la naiba doar nu oi imbolnavi-o eu...ea zice ca-i copilul meu si pot sa-l iau...(nu se streseaza prea tare sa ma convinge sa raman...de unde deduc ca nu era f ingrrijorata)...dar ne cheama miercuri acum la control si ca sa luam si restul analizeleor (o vor testa de mama altor virusi...citomegalovirus...epstein ...bla bla ...habar n-am si nici nu-mi vine a ma gandi)...In toata perioada de spital numai marti seara mi-a facut o bucurie...a vomat de vreo 10 ori...de au pus-o pe perfuzii...dar a doua zi era ok...in ziua aia mancase de numa...se zbantuise...ii luase exudat ...se cam agitase adica...la consulturi nu avea ficatul marit...nimic...ufo in toata regula...Dupa ce am scos-o joi am imbarcat-o in masina si am mers la dna Culcer care-i pediatra noastra...(vbisem cu ea decuseara cand am vazut rezultatele si mi-a zis ca bine fac sa o scot cat mai repede ca n-are copilul hepatita)...o vede...ice ca-i super bine...se uita si pe analizele de sange...cele cu hemoglobina..leucocite...calciu...bla bla bla...zice ca-s f bune...copro bun si el...si imi spune ca dansa crede cum ca nebunele au crescut pe fond toxic. Io fac okii mari...de unde pana unde...pai...de la fructe...(posibil) care oricat de spalate ar fi...daca-s stropite si papate cu coaja...pot avea toxine...(nu numai in coaja)...Si eu nu i-am luat fructe "fatoase"...In fine am stabilit sa-i fac vaccinul anti-hepatita A care se face cu rapel la 6 luni si da imunitate cam pana s-a marita...daca se marita la 32 de ani:)...apoi dupa ce vazusem in spital m-am hotarat sa-i fac si ambele vaccinuri de meningita...si cel pt. haemophilus...si celalalt (care-o fi el)...O sa i le fac numa' sa-i mai scada transaminazele...Acum is stresata rau....citii la umanitare subiectul cu Sabinuta...am devenit paranoica...offff....Ma uit la ea si vad ca mananca...se joaca...e vesela...nu e obosita ori palida...si am io asa o presimtire ca nici nu o sa aflu de la ce i-au crescut nebunele alea....dar sper din tot sufletul sa scada si sa nu mai fie probleme ca am albit ...Azi am fost pana la mamaia si a fost super fericita...a facut baita in mare si era apa buna...s-a jucat...era asa de haioasa cum incerca sa-si curete "cahh-ul" de pe picioruse...adica nisipul...deh copil curat...:))
Avem nepotii la noi...pe toti trei si am fost stresati cand ne-au zis de hepatita...se joaca cu ei toata ziua...si a devenit tare vorbareata....(aici seamana cu ma-sa care cica vbea inainte de a merge in picioare...:D)...Cam asta ar fi cu noi...eu plec in Canada sambata si sper sa plec cu inima impacata...sa ne dea vesti bune miercuri ...mie mi s-a spus ca daca au inceput sa scada...or sa scada doar ca va mai trece ceva vreme....timp in care suntem cam stricti la regimul alimentar...las' ca-i prinde bine...Gata...oi mai intra zilele astea ca amu' sta nepotul meu cel mare calare pe mine ca n-are loc la calculator:)
Va pupam ...pe pitici si pe mamici...si multa multa sanatate se aveti:)

(stiti ce imi trecea prin cap zilele astea...ca nu ma intereseaza nimic ...oi trece-o clasa cu bani si cadouri...daca ea vrea sa nu faca facultati nu le-a face...daca a fi mai boema...mai boema sa fie...cum vrea ea...numai sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa...atat imi doresc si pentru atat ma rog...restul...apa de ploaie...

Va pup fetelor:)

floarea soarelui

Mergi la inceput

(stiti ce imi trecea prin cap zilele astea...ca nu ma intereseaza nimic ...oi trece-o clasa cu bani si cadouri...daca ea vrea sa nu faca facultati nu le-a face...daca a fi mai boema...mai boema sa fie...cum vrea ea...numai sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa...atat imi doresc si pentru atat ma rog...restul...apa de ploaie... - scris de Floarea Soarelui

asa este

M-am cutremurat cand am vazut mesajul tau, cred ca a fost cumplit.
Multa sanatate micutei si la intreaga familie si pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI EMMA! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si sa ai grija de surioara ta!
si pentru parintii cei fericiti!
Acum ma duc sa ma uit si la poze!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna buna...

Iuliana: La multi ani ptr. EMMA!!! Sa va traiasca, sa creasca mare si tot asa de frumoasa....!!! Mi-au placut teribil pozele, m-am topit dupa rochita ei. Intr-adevar tortul super misto, ce mai, cred ca a fost o petrecere pe cinste.

Mihaela : Super - frumoase pozele..distractie placuta in continuare. Cred ca aveti o vacanta de vis.

Floarea-soarelui : multa sanatate ptr. Ioana...tinem pumnii sa fie bine. Ce ti-e si cu alimentele astea..incredibil.

Va pup. Ma apuc si eu de lucru. E luni dimineata, si am un elan muncitoresc, de nici nu pot sa va povestesc.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput