Copilasi de Aug-Sept 2003 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
irinuca spune:
boona!!!
Fetilii,eu am tot citit in o groaza de reviste de Contracept M care cica-s niste ovule care se administreaza local cu 5 min inaintea actului si gata.Eu intentionam sa cumpar dar m-am sucit si o las la voia intamplarii.Cand o vrea BB2 sa vie,apai sa vie!
Raduc ma distraza la maxim.Mai nou a invatat speculantul ca daca zice iarta-ma, lumea nu mai e suparata pe el.Asa ca,face prostii si in secunda 2 zice cu o voce pisicita "mama,iatama,pacam".Si..poti sa rezisti?
Eu ma ocup cu cautatul de joburi si trimit cv in dreapta si stanga si astept sa ma duc la inteviuri.Am fost zilele trecute la Miniblu si desi mi-ar fi placut sa ma joc cu toate jucariile i-am refuzat.Dadeau 150 euro salar si inca 100 daca faceai nu stiu ce targhet.Si programul era de luni pana duminica de la 10-10 dar in ture dar niciodata nu aveai un WE.
Cu party-ul aniversar sunt de acord sa fie pe 27 dar sa gandim unde sa-l facem.Ca n-ar mai merge in parc.
Eu am o "tara" la 70 km de Bucuresti dar ar fi cam mare trambalarea.Pana ajungem..pana ne asezam..trebuie sa plecam.
Hai ca plec ca a scos Radu absolut toate scobitorile dintr-o cutie si le-a bagat cu mare precizie dupa aragaz.Pana le-oi scoate....
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
cristinamh spune:
iuliana, mie asa mi-a explicat dr... si am vazut parca anul trecut la timisoara o tipa care si-a facut reversie si medicii erau incantati de rezultat. apoi am vazut destule chestii cu reconstructie tubara dupa SEU...
dar nu stiu daca pot lua decizia asta. mi se pare prea "drastica"
irinuca.. tara aia a ta , daca ar fi mai aproape... n-ar fi rea!!
Cristina
21+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
ankalaura spune:
Salutare din nou! Ma cert cu RDS-ul ca nu merge netul, azi dimineata ne-au schimbat IP, speram sa inceteze cu problemele... Vad ca in seara asta iar se misca precum ochii mortului, iar pozici nici n-am prea apucat sa vad din cauza asta.
Mi-a placut la nebunie poza http://community.webshots.com/photo/403192340/403192340bjWhuG asta cu Raducu ce intinde rufe! DanaT, ai un baiat pe cinste! Un adevarat ajutor!
Putzulica - erectiile sau starea de excitare (si la fetite vreau sa zic) sunt normale. Ei nu constientizeaza, mai exact nu este o chestiune sexuala. Nu trebuie certati, nici macar nu trebuie sa le explicati, ca nu prea aveti ce deocamdata! Ideea e sa nu inceapa sa faca prea des. Adica sa nu devina tulburare de comportament.
La Eliza a fost o chestiune mai complexa, din cauza infectiei urinare - era elementul declansator. Apoi s-a extins - starea de disconfort, stresul... la toate incepea cu incordatul. Iar Eliza facea nasol, toata se chircea si se aduna! Nu doar ca se freca cu fundul. Iar ea nu pune mana, nici macar acum. Apoi, la noi, cum a disparut infectia, cum au disparut si crizele astea de masturbare. In fine, e mult de povestit - ideea e sa ii urmariti, fara a-i certa. Pentru consultatii stau la dispozitie [:D} - sunt enciclopedie ambulanta la capitolul masturbarea la copii ![]()
Dana_Ene - am uitat, cred, sa spun ca tare m-a distrat Oana care face OUA!. Ca te-ai ingrasat.. stai linistita.. dai tu jos kilele in plus.. Nici pe mine nu ma mai incapeau hainele de prin luna a doua, desi citeam in carte ca bebe are doi cm... Bine, ca nici acum nu ma incap toate hainele, asta e alta poveste [:D} Felicitari pentru ca ati scapat de pampersache! Sa stii ca am dat de prietena mea.. a batut toata Europa, momentan e prin Franta, a fost in vacanta in Italia si Spania.. si eu ma dadeam de ceasul mortii ca nu stiam nimic de ei.....
Ordinea - Eliza nu e amatoare de ordine, ci de dezordine! Trage tot de pe masa, de pe pat, daca gaseste o bluza, ceva, jos cu ea.. Mai nasol e ca face acelasi lucru si cand calc, si pana sa pun eu lucrurile in dulap, se intampla sa le tranteasca de imi vine sa o halesc! La fel jucariile, pe care le tinem intr-o lada, de fapt trei lazi, intoarce lazile cu susul in jos, in mijlocul casei, apoi se cara.... Ca doar nu o interesa vreo jucarie. V-am mai spus, Eliza se joaca mai degraba cu carligele sau cu alte prostii decat cu jucariile... Ai vostri la fel?
Mihaela_S - WOW ce vacanta! O sa ramaneti cu niste amintiri grozave! N-am apucat sa vad pozici din cauza de conexiune proasta. Sper insa ca ai pus si de la DISNEY, ca tare vreau sa vad! Cand apuci, sa imi trimiti si mie pozele de la Mamaia - am zis ca le descarc de pe net, da' nu stiu daca nu le face resize automat, asa ca mai bine de la origine... Merci anticipat.
Anny si Oana_Noemi - meniul meu... O sa cam am de munca, e drept... Da' m-am gandit ca salate au si ei in Germanica.. pe toate drumurile. Zic salate de-astea, cu ton, cu porumb, chestii universale.. O salata cu rosii adevarate o sa fac, sigur, si cu o telemea de oaie... Plus ca vor sta vreo 3 zile. Nu le pot da chiar acelasi lucru mereu. Vara-mea nu e o tipa complicata, si nici barba-su, da' sunt oameni in toata firea, la 40 de ani, nu pot sa-i duc la MCDo si sa zica ce misto. Iar la restaurant.. o sa avem atatea de vazut incat de mers la restaurant nu o sa mai prea avem timp. O sa iau si niste peste, asta e clar ![]()
MireaF - MAI TU ESTI VECINA MEA SI EU ACUMA AFLU!!! Ce cauti pe Teiul Doamnei, mey si eu nu stiu! Eu stau pe aleea cu acelasi nume, mai, langa scoala 30! Sa stii ca in zona nu prea gasesti gradinite - e una pe la Dna Ghica, dar care e cam aiurea din cate aud, mai e asta mai sus, spre mine, langa fac de Constructii, dar are pgm scurt... Deci e cam complicat cu gradinitele de stat pe aici. Nu stiu pe la Nada Florilor, in spatele dispensarului daca e gradinita sau cresa (cred ca gradinita totusi), curtea arata bine, e liniste, verdeata multa, da' n-am fost sa investighez. Mie mi-ar fi placut Waldorf, cea mai aproape de noi e pe Popa Nan, dar tot cu program scurt. Mai e la Doboranti sau in Romana, sa zicem ca e oarecum direct, dar nu e chiar asa de aproape.
Irinuca - m-am distrat cu scobitorile! Cum a ajuns mai copilu' dupa aragaz??? Spor la cautat de job - oricum, sa stii ca august e cam luna moarta, din septembrie o sa inceapa mai zdravan - si sfatul meu, daca nu ai aplicat deja, incearca si la firme specializate.. macar aia te cheama la interviu cand se intrunesc cerintele de ambele parti.. Nu mai pierzi vremea sa te duci la un interviu unde oricum salariul pe care vor sa-l dea nu te multumeste! Tinem pumnii.
PARTY - SI NOI VREM, OK PENTRU 27, MAI ALES CA NOI SUNTEM PE 26!!! ![]()
PS - si am pus si pozici - pe albumul de 2005, am completat la Intalneala din IOR.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
cristinamh spune:
ehee.. cand am propus 27 m-am gandit ca nu e nimeni nascut atunci, deci pica intr-o zi neutra!!! tocmai bine sa fie a tuturor!!!!
Cristina
21+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Noi vom fi plecati pina pe 28 august din tzara. Iar pe Raduc il aducem imediat dupa ce revenim noi, adica pe 29,30 august, ceva de genul asta. Insa nu va "impiedicati" de noi! Cum decide majoritatea asa se face! Eu doar am specificat sa nu va intrebati de ce nu mai scriu nimic o perioada. Ma rog, pina plecam mai sunt aproape 2 saptamani.
Buna ideea cu legatul trompelor!
Da' mai intai ar trebui sa prestez bebedoi, ceea ce... sa mai astepte nenica! Prezervativul sa traiasca si 'al de l-a inventat
!!!!! Ani de liceu... tanananaaannaaaaa!
P.S. Bine-ar fi de ar folosi liceenii prezervativul cand e cazul!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
dana_ene spune:
Despre LEGAREA TROMPELOR:
Este o metoda chirurgicala de intrerupere a fertilitatii la cererea femeii sau a barbatului.
Eficienta: 99-100%
Cum actioneaza: La femei: blocarea trompelor (legarea trompelor) uterine. La barbati: blocarea canalelor prin care circula spermatozoizii (vasectomie). Face imposibila intalnirea ovulelor cu spermatozoizii.
Avantaje: Este foarte eficienta; nu are efecte secundare; este o metoda definitiva.
Dezavantaje: In cazul in care se doreste revenirea la fertilitate, acest lucru este foarte greu de realizat.
Observatii: Nu modifica dorinta, sensibilitatea si performanta sexuala, atat pentru femei, cat si pentru barbati, sanatatea nu este modificata. Fiind o metoda definitiva, va trebui sa fiti siguri de decizia luata.
Mie mi se pare de luat in seama in ceea ce ma priveste, dupa bb2 ma opresc ! In plus, nu mai vreau sa stau cu grija...
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Sasha.p spune:
Mamaaa da mult mai am de citit si poze de vizionat.... Da ati avut activitate nu gluma....
Eu la servici abia mai respir de treaba, iar acasa nu mai indraznesc sa bag calculatorul sau altceva in priza : Sasha a stricat imprimata de scos poze, a smuls capacul de la DVD -ul de la calculator, l-am gasit cu mouse-ul ("mamu") prin baie, ca de, a vrut tati de ala smecher fara fir si acum il cauta....
Anka si Cristinamh - multumim de poze sper sa le apuc sa le pun pe site.
Anka - noroc ca nu imi place pestele ca la ce mancaruri descriai...

PENTRU PICNIC : si noi suntem la mare din 21 aug pana spre 30 (depinde cat ne ajung banii..
, si cre ca sunt multi plecati in concediu. Nu vreti sa amanam o saptamana sa o facem pe 3 septembrie ???? Asa poate ne-am strange mai multi.
Faza cu prezervativul a fost super tare !! Din pacate al meu nu il suporta asa ca la noi iese din discutie. Oricum legarea trompelor este de luat in calcul pentru cine nu mai vrea BB/accidente viitoare, la noi inca se mai pune problema sa mai facem "o fetita" ( comanda speciala ....) asa ca nu ma gandesc acum la acest aspect.
Va pupam pe toti
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
tigresa spune:
Votam si noi ptr. intalnirea aniversara de pe 27 august!!!!! Sper sa fim insa in Bucuresti...sau cum spune Sasha pe 3 septembrie...
Dana_ene : ma cam ia putin cu tremurici cand citesc despre legarea trompelor....nu stiu de ce. Dar exact cum spui tu, e o metoda super eficienta, si dupa aceea chiar ca nu te mai doare capul.
Apropos' de ordine versus dezordine: Horia e leu cu ascendent in fecioara. Dezordine face cat cuprinde, dar si ordine cand i se pare lui ca trebuie...mie l-a drept vorbind mi se pare putin cam ciudat ca un copilas asa mic sa aiba grija sa mai faca si ordine (chiar eram ingrijorata, bine ca ati deschis subiectul). Dar mai ales ii place sa fie f. curat: daca ii dau sa manance si pica putina mancare pe manuta lui sau pe scaunul de masa....e dezastru; pana nu sterg/il sterg nu putem continua masa. Nu vreau sa-l invat dezordonat, dar de cele mai multe ori ii explic "ca nu are nimic daca a picat putina mancare".....aici ziceti si voi cum e mai normal...cateodata ma cam depaseste situatia.
Pupici multi!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
dana_ene spune:
Tigresa, ai si tu dreptate, dar eu oricum voi fi pe masa de operatie si taietura tot capat, asa ca mai bine le rezolv pe toate deodata.
Eu stiu sigur ca ma voi opri la 2 copilasi si n-as vrea sa patesc vreun accident. Iar as trece prin teama de extrauterina... brrr, nici nu vreau sa-mi amintesc... brrrrr....
In privinta intalnirii si noi am vrea sa ajungem, dar va las pe voi sa stabiliti data, vedem cum reusim sa facem.
Danat, prestati voi cu prezervativ, ca s-ar putea sa vina bebedoi mai repede decat v-ati astepta. Vezi.. Iuliana76, Roisin...!
Eu am patit-o cu prezervativul, si cica era din cel mai scump din farmacie
(nu am idee cum se numeste). Nu acum, cand am ramas gravida, dar s-a intamplat de 2 ori sa se rupa
...
Si pe unde va plimbati ?????
Daniela
(11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
mireaf spune:
Si eu sunt pt. intalneala pe 27 august sau 3 septembrie. Sa dea Domnul sa rezist pana atunci si incerc sa o aduc si pe Alex in Bucuresti. As prefera 3 sept sa fie gasca completa, mai ales ca eu nu v-am vazut deloc, decat in poze.
Mey Ankalaura, sa vezi ce mica-i lumea. Eu nu stau chiar pe Teiul Doamnei, ci pe Colentina colt cu circa 7 politie, dar oricum e aproape. Banuiesc ca iesiti in parcul Teiul Doamnei. Cam pe la ce ora, sa va fac o vizita.
Unde stati de obicei?
Nasol cu gradinitele astea cu program redus, la mine e imposibil sa iau copchilu asa devreme. Fina mea duce baiatul in Dorobanti, la o gradinita cu pg prelungit, cica a fost a Min. de Interne. E f. multumita si plateste 1,5 mil lunar. Cred ca o sa ma orientez tot acolo.
Dana_ene m-ai pus pe ganduri cu legatul trompelor. Iti dai seama ca mie nu-mi mai tb vreun bb, am dat deja lovitura..
O sa o intreb pe dr mea sapt viitoare si va zic ce-mi zice.
Apropos de prezervativ, am folosit mai mult durex, da se pare ca nu prea i se potriveste numele..![]()
Vorbeati de copii ordonati, bravo voua. A mea fecioara e dezastru cu ordinea, da are un fix sa nu-i ia cineva hainele. Se apuca si urla daca pui mana, da cu jucariile vad ca e darnica. Si mai are un fix cu banii, mai degraba o obsesie. A fost in piata cu soacra-mea si a scapat o vanzatoare banii pe jos din cutie. S-a aplecat sa-i ia repede si a inceput sa urle: "Mie banii, mie banii!". A trebuit sa-i dea vanzatoarea o hartie de zece mii sa scape de ea. Ma gandesc cu groaza la gradinita cum o sa fie.
Irinuca bafta cu job-ul! Si eu iti recomand sa mergi la o firma de recrutare, macar sa fii in baza lor de date ca te suna cand gasesc ceva.
Pupici la toata lumea!
Flori
(30+) si fetita Alexandra
http:\\community.webshots.com\user\alexuta2003