Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Draga mea ....am citit ce s-a posta pe acest subiect ...nu stiu ce sa iti spun....decat sa iti doresc sa fi fericita ... am si eu ptr tine o povestioara,,e vb de un cumnat de la meu ( am vro 8 si nu e cumnatelul din povestea mea de e forum...altul) Are vreo 45 de ani, sotia lui e o dulce ..au imreuna un bb de vro 7-8 luni ...o familie fericita in care poti vedea ca respectul si iubirea sunt la loc de cinste ,DAR..... ei nici macar nu dorm impreuna ( el sustine ca ea cam sforaie si ca nu poate sa doarma) , sex??? de cand a venit bb pe lume am inteles ca nu au avut mai mult de 2-3 "aventuri"m Nu e homosexual,nu are amanta, ci pur si simplu o prefera pe D-na Dreapta sau e D-na Stanga ...
Eu i-am sfatuit sa se duca impreuna la terapiede familie sa incerce sa isi rezolve problema ptr ca e pacat ..ei se iubesc ,dar au aceasta problema ( si inainte de casatorie era tot asa doar un pic mai dese "escapadele")
Va pupam dulce pe toate si pe toti ,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, bb Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Amant!
De ce sa nu ma bucur de "toate" - copii, bani, sex?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Aoleu, Alessia, nu m-as fi maritat cu el....nici moarta

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sincer ,nici eu dar ea a facut-o si le sta bine ca cuplu ...oricum eu multumesc lui D-zeu ca nu toti fratii sunt la fel .
By the way ...Happy birthday liefe papa ! Ik hou van je!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

Asa cum am promis...va povestesc pe scurt ce s-a mai intamplat.Sfaturile unora dintre voi m-au ajutat si de aceea ma simt datoare,dar ma simt datoare si fata de cei care au crezut ca e o poveste sau un test sau dracu stie ce...Cidat sau nu,apari pe un forum atunci cand pur si simplu nu mai gasesti rezolvare la problema ta,atunci cand crezi ca ai facut tot ce e s-a putut,atunci cand prietenilor nu poti sa le povestesti pt.ca ei te invidiaza pt.casnicia ta si ar vrea si ei una ca a ta,atunci cand nici parintii nu te cred ca ai probleme pt.(cum spunea RUFUS)o amarata de p...Uneori nici nu-ti vine sa crezi ca in viata se intampla lucruri ce depasesc orice imaginatie.Nu contest ca aici pe forum nu poposesc destui/destule care nu au ce face si inventeaza fel si fel de lucruri,dar nu trebuie sa devenim paranoici.Spun asta pt.ca am vazut ca unora li se par ciudate majoritatea subiectelor.Mie de ex.daca mi s-ar parea ciudat,nu as raspune ca sa nu"pic in plasa",mi-as vedea de treaba.

Dar sa revenim:Am facut pasul cel mai important,adica sotul meu a recunoscut ca avem probleme.Nu a vrut insa sa-mi spuna,deocamdata care e cauza problemei,m-a rugat sa-l las un timp si-mi va spune.Deci astept...In ceea ce ma priveste pe mine,m-am hotarat sa nu divortez din urmatoarele motive:
-nu m-ar intelege nimeni,parinti,rude,prieteni.In fata lor eu as fi aia care isi lasa familia din cauza amaratei.....
-copii il iubesc foarte mult.Cu cel mare am avut o discutie cam asa:Ce ai zice tu daca tata nu ar mai sta cu noi?raspuns:Uite,vezi nucul ala din gradina?Nu ar mai fi la fel.
M-am pus pe plans si m-am gandit ca tot eu as fi vinovata.Si ce motiv ii spun ca am avut de am divortat de tatal lui,pt.ca nu ne-a vazut si auzit nici certandu-ne?

Asa ca....Ce-mi ramane de facut?Chiar si-a dat acordul(tacit)sa fac in asa fel incat sa fie bine.Si...chiar am iesit cu un tip care de vreo cativa ani ma tot roaga sa ies cu el.
Ca o fi bine ce fac,ca nu...ramane de vazut,insa am de gand sa-mi traiesc viata si din punctul asta de vedere.

Toate cele bune si va multumesc pt.ajutor,fie el si virtual

Mergi la inceput