Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?

Nepotrivire de caracter.Divort sau amant? | Autor: cicirici

Link direct la acest mesaj

Suntem casatoriti de 9 ani,avem 2 copii,casa,masini si multi bani.Ei,si?Din afara parem un cuplu de invidiat.Nimeni nu ar crede ca avem probleme.Dar,avem si inca una care mie mi se pare grava:In 9 ani am facut sex de vreo 20 de ori.Stiu exact si datele la care am conceput cei doi copii.De ex.anul asta niciodata.Ultima data a fost in Decembrie.Sotul meu este f.ocupat,l-am inteles ani de zile,am considerat ca copii nostri trebuie sa aiba si o baza materiala.I-am sugerat ca ar fi bine sa mearga la medic daca crede ca sunt probleme pe care le poate rezolva cu tratament,iar daca tine de mine sa-mi spuna.Zice ca e doar obosit,ca nu e nimic in legatura cu mine,cu noi.Am obosit sa mai incerc,sa mai fiu draguta,sa-l rog sa facem ceva ca relatia noastra sa mearga si din punctul asta de vedere.
Asta e pe scurt problema mea.
Va intreb pe voi:Ce ati face in locul meu?Ati divorta sau l-ati insela?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

draga mea,
nu e ABSOLUT DELOC NORMAL ceea ce ti se intampla... auzi tu, in 9 ani sex de 20 de ori
exista 2 posibilitati:
1. El e bolnav, impotent (?, desi nu cred, ca totusi a facut-o de cateva ori), ma rog, e ceva in neregula cu el, dar oricum ar trebui sa vrea sa mearga la medic.
2. cel mai mult probabil, are pe altcineva cu care o face.

trebuie sa mai precizezi cateva lucruri. dintotdeauna a fost asa, adica de cand v-ati casatorit sau si dinainte? sau numai in ultimii 9 ani? ca daca nu a fost mereu asa, atunci ar fi bine sa-ti dai seama ce a produs aceasta schimbare???
ai discutat serios cu el sa-l intrebi de ce nu vrea sex? in afara de motivele cu oboseala bla bla, ca mi se pare o tampenie.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

cirici,bine ai venit pe forum!
eu cred ca ai avut rabdare foarte mare cu sotul tau pana acum,daca asa e situatia in ceea ce priveste viata ta sexuala alaturi de el.ai avut rabdare si ai asteptat poate se va schimba ceva,dar in tot acest timp i-ai fost fidel si nu l-ai inselat!cred eu nu multe femei ar fi asteptat 9 ani o schimbare din partea lui,fara ca sa nu-l insele si sa-i fie fiedela.esti de admirat! dar la fel iti scriu si eu ca si ramonika,ori are ceva disfunctii si pur si simplu nu are nevoie de o viata sexuala activa,ori te insala,poate isi gaseste partenere doar de o ora, apoi nu se mai intalneste cu ele ( am cunoscut cazuri in care sotul pur si simplu era atras de ...femei usoare pt sex,apoi...nu dorea nimic mai mult de la ele,ma refer la o relatie sau asa ceva; pt urmatoarea partida....cauta alta si tot asa).tu il cunosti mai bine si stii mai bine ce este intre voi,dar poate s-ar putea sa afli lucruri necunoscute de tine in ceea ce-l priveste daca ai cuta sa ´´scormonesti´´ mai adanc in programul lui zilnic, sa vezi precis si exact cum si pe unde isi petrece timpul.daca el este perfect sanatos....atunci puneti unele semne de intrebare referitor la acest aspect al vietii intime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

Asa este de cand ne-am casatorit.Inainte de a ne casatori nu am putut sa-mi dau seama pt.ca o faceam si noi cand ai nostri nu erau acasa sau cand plecam undeva.Timpul a fost scurt de cand ne-am cunoscut si pana ne-am casatorit(1 an si 2 luni).Inainte de a-l cunoaste a avut destule prietene,dar nu pot sti daca si cu ele era la fel.
Inafara de motivul cu oboseala,zice ca nu exista altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Bine ai venit la noi!

Parerea mea:
1)-oboseala chiar il face sa nu mai aiba putere si de sex (dar cateodata tot i se mai intampla. LUI se pare ca nu i se intampla niciodata). De unde rezulta punctul (2):
2)-are o amanta.
3)-Daca n-ai gasit omul, de ce sa divortezi?
4)-Daca ai gasit omul (ai grija sa fie corespunzator), de ce sa te complaci intr-un compromis care-ti complica viata: sa te ascunzi, sa te intalnesti pe furis, sentimente de vinovatie, scandal acasa daca descopera, penibil in fatza copiilor...

Dar asta e doar o parere a unui om care n-a trecut prin aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

INCA O ZI-m-as bucura sa stiu ca are pe alcineva.M-as simti usurata ca nu e bolnav si atunci m-as gandi ca am si eu o problema si as mai incerca sa repar ceva,de dragul copiilor.Dar am verificat....

Mergi la inceput

de unde stie el ca nu are nimica, daca nu a fost la medic. si cu ce argumente sustine ca voi doi sunteti ok dpv fizic, daca nu are o parere avizata de la doctor???

asculta la mine, orice barbat sanatos la varsta de 30 si ceva - 40 de ani, cat banuiesc ca are, are o viata sexuala activa / normala (asta insemnand macar o data pe luna). motivul cu oboseala nu e asa de justificat. la o adica, ar putea sa te lase pe tine sa faci toata treaba si el sa stea pe spate... nici atata nu poate?

eu zic sa vorbesti clar cu el ca tu nu poti continua casnicia in conditiile astea si eventual sa-l ameninti ca nu va fi bine pe viitor. daca el nu va incerca sa se schimbe, inseamna ca nu ii pasa de tine si nu se merita sa mai continui asa. vorbeste cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Mai eu una nu inteleg! Ai stat 9ani fara sa iti pui problema ca e ceva in neregula?? Pai eu ma scandalizam dupa prima luna!
Pai sa inteleg ca voi o faceti/faceati o data la 5 luni??? Nu ca eu asta chiar nu o pricep!!
Problema - parerea mea, nu e numai la el! E la amandoi!

In fine...Despre alte chestii nu ma pot pronunta. De obicei ca sa iti faci o idee de adevar, trebuie sa vezi ce spune si partea cealalta.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Da' in aia un an si ceva de cate ori ati facut-o?

PS - fetelor, daca gresesc imi cer iertare, dar mie povestea asta mi se pare de necrezut..o fi vreun test sau dracu stie ce. Ce naiba, cat de dezinteresat de asta trebuie sa fii ca s-o faci de 20 de ori in 9 ani? Adica cam de 2 ori/an. Si au rezultat si doua sarcini. Mai a dracului eficienta...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

mi-a mai venit o idee...
uite, tu nu ai dat prea multe detalii despre cum decurge treaba cand o faceti, probabil ti-e jena, dar eu as proceda in felul urmator:

nu as astepta ca el sa ia initiativa, ca as astepta mult si bine... asa ca... pune si tu in aplicare seductia... imbraca-te mai sexy, banuiesc ca dormi cu el, nu? atunci cand te bagi in pat, ia tu initiativa, atinge-l unde trebuie... sa fie de lemn si tot nu ar ramane nepasator... ca sa nu ma lungesc... sa nu intru in detalii... condu tu toata treaba... daca el cand vede ca te dai la el te respinge sau nu te accepta langa el, sau pleaca, eu personal m-as simti foarte jignita si mi-as pune un mare semn de
adica nu il intreba dinainte daca faceti sau nu, ci pur si simplu ia initiativa singura, cand il prinzi intr-un moment de relaxare, chiar cand se uita la TV...
mai stiu eu cazuri in care femeia doarme separat si daca vine seara barbatul la ea sa o faca, bine, daca nu, nu... ea nu ar lua nici o initiativa...

bine, ti-am zis ca nu stiu cum e cazul la voi, poate tu deja ai incercat tacticile astea, dar nu ne-ai spus, asa ca ti-am spus si eu cum as proceda, daca as fi in locul tau.
succes si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Sincer, mi se pare ciudat ca abia dupa 9 ani vii pe un forum ca sa pui aceasta problema. Trebuia ca amandoi sa mergeti la doctor pentru niste discutii eventual analize sau un consilier familial (exista la noi? nu planning, consiliere).

Nu inteleg ce fel de casnicie e asta :( si inca ceva, daca nu faceti sex macar exista o intimitate intre voi, imbratisari, saruturi, mangaieri, etc?

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput