Mamici din nou aspirante
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEABANICA spune:
Neata,fetele!
Cornelia,cum esti?Ceva,ceva....
...hai poate esti prima care ne da vestea buna.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
cornelia_laura spune:
Salut si eu toate fetele!
Inca nu a venit iar burtica ma doare in reprize. Mai nou ma doare si spatele destul de rau. O sa incerc un test dar nu cred ca e cu ochi...mai curand e pe drum musafirul...![]()
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
Cornelia, iti fac si eu galerie sa nu vina...hai, fii prima care sparge gheata...ei ar trebui sa-i astept duminica...si ceva imi spune ca vor veni
..ca au inceput sa-mi apara coshulete mici si nesuferite...
Irinel, si la noi sunt vitamine pentru garvide Materna...eu am luat la prima sarcinaaaa....stau sa-mi amintesc si nu pot...erau fabricate de Yours Life parca, un bidanoi destul de mare, dar...chiar nu-mi aduc aminte...poate-mi aminteste cineva, please...
Eliza si Mara (24.01.2002)
Sorina7 spune:
buna fetelor !
io nu prea mai scriu, incerc sa imi scot din cap "obsesia" cum mi-a zis doftorul, oricum urmeaza concediul si ma gandesc numai la relaxare, ca am nevoie.
va pup pe toate si cand ma intorc sa va gasesc "grele" !
asi spune:
Sorina concediu placut si cu ochisori de fetita!Un mic secret obsesia de care vorbeai nu trece ci doar se amelioreaza.![]()
Cornelia cum stai cu testul?Ei ce zici spargi gheata?
Familia mea
herra spune:
buna ziua!
inca nu ma inscriu in club, dar imi fac temele:
daca primul copil tocmai intra in colectivitate si nu a facut inca bolile copilariei ce faceti - va vaccinati inainte de a doua sarcina?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Irinel spune:
Herra, buna intrebare, uite ca la asta nu m-am gandit si fiu-meu se duce deja la gradinita. Da i-am facut vaccinul contra rujeolei si rubeolei. E drept ca sunt mai multe boli...hmmmmmmmmm
Cornelia eu am o presimtire ca la tine e cu ochisori, da sunt de fetita nu stiu...:-)
Eliza cred ca sunt aceleasi vitamine, si cutia mea e mare si desenata cu roz (un chip de femeie).
Sorina, concediu placut, sa stii ca si eu cand am ramas gravida incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca pana la urma e cumvrea Dumnezeu, oricat m-as stresa si, daca chiar nu se poate, o sa adopt un copilas, ma gandeam chiar serios. Da, cum zicea si Asi, doar s-a ameliorat obsesia ca tot eram dezamagita de fiecare data cand venea ciclul...
Pupicei si spor la bebei :-)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si
Daniel (28 Mai 2004)
geliza spune:
Herra, nici eu nu ma gandisem, dar nici probleme prea mari nu-mi fac.
1. fica-mea a fost vaccinata ROR= rubeola, oreion, rujeola, VARILIX=varicela, HEMOFILUS INFLUENTAE=pneumonie (parca)
2. ea a fost si anul trecut in colectivitate si n-a avut nimic, nici racita n-a fost ca am imunizat-o cu Imunogrip=tinctura de ecchinacea;
3. eu m-am vaccinat anul trecut pentru hepatita
Si eu incerc sa nu ma mai stresez, dar credeti ca reusesc? In fiecare zi ma gandesc ca poate apar oarece semne...si calculez...si programez pentru luna urmatoare....
Eliza si Mara (24.01.2002)
Sorina7 spune:
multam de urari fetelor, la Sovata cu mine...asta asa de chestie, nu ca as fi obsedata
...ce mare dreptate ai Asi, nu trece, dar macar de s-ar ameliora. Irinel sper sa aibe efect si la mine.
pupici si bebei tuturor ! 
ana maria spune:
Intru si eu la voi. Ma primiti? Eu sunt cam nebuna si deja ma gandesc la bebe nr.2 desi n-am uitat foarte bine prima experienta (cu nastere prematura).
Din ce stiti voi cam la ce distanta e bine sa vina no2? Am intrebat un doctor si mi-a zis ca pot sa ma apuc de treaba.
Eu sunt in perioada de incalzire, cura de slabire si pregatire psihologica. Si inca mai alaptez pt vreo 2-3 luni, dar am menstruatie deja .
Bafta fetelor!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!