gimnastica pt gravide...cine ma ajuta?
Raspunsuri - Pagina 4
Bettina spune:
Eu nu am primit exercitiile
Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.
Bettina spune:
Saso
Multumesc mult si de maine la "treaba"
Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.
monicar spune:
Sofia, (saso) iti multumesc mult pentru exercitii.
De maine sunt singura o luna, asa ca voi avea timp de exercitii.
Te-am pupat,
Monica
Saso spune:
cu placere! cu toate ca eu numai le-am trimis.. ana e cea care s-a zbatut sa le caute!!!! Ea merita.. tot!
sa le folosim sanatose, si sa ne ajute
Eu am facut deja, si mai mentin pe linga si plimbarile...atit cit pot..
Ieri, cu toata treaba cu masina..si restul ,am super exagerat... asa ma dor genunchii!Si n-am renuntat la exercitii! Am dormit ne intoarsa azi-noapte!
Va pup! Spatelui meu ii e deja mai bine dupa 2 zile.. azi inca n-am facut.. ca ..incep cu cintatul la aspirator...si las "crema" pe mai dupa-masa!
dodo spune:
Si eu, si eu! Vreau si eu exercitiile, va rog mumosssss! Ca am inceput sa "acumulez". Uite adresa: doinaabdalla@yahoo.com
bobi spune:
va rog mult, trimiteti-mi si mie exercitiile, ar fi super! stau 11 ore la servici si sambata, apoi ma duc acasa mananc si dorm. asa ca ar fi binevenite!!!!!!
bobinacu@yahoo.com
va multumim tare mult!
bobi si bebele de 5-6 luni
ina_nz spune:
A cerut atata lume aceste exercitii incat mi-e si rusine sa mai vin si eu cu cersitul.
Am tot cautat aceste exercitii dar am gasit numai postnatale...si in materialele de la moasa am tot postnatale....la cursuri ma duc peste o luna...pana atunci insa stau pe scaun si citesc prin forum si am ajuns o sedentara .
Adresa mea este ina_nz@hotmail.com
Dau o berica cui i se face mila si mi le trimite!!
pupici
Adi spune:
Daca mai aveti rabdare si nu v-ati plictisit, trimiteti-mi si mie seturile de exercitii. Va rog frumos!!!!
a_lazar71@yahoo.com
Va pup si multumesc!
Sanatate la toate!
Melinda spune:
Stiu ca toata lumea le vrea (exercitiile) aber bitte bitte auch mir zuschicken. Pe langa ca m-ait facut curioasa, stau 8-10 ore pe un scaun si pe urma atat. Nu vreau sa mor de nemiscare.
Adressa este mel_bagiu@yahoo.de
Multumesc.