Vrancea (10)
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
Na ca tot mi-a scapat o duda: pai cum sa mai spun "bebe" la asa o domnisoara?
Huh! Gata, Ruxi, sper ca n-ai avut timp sa vezi...am corectat!
Mami Simona si domnisoara Ruxi
Poze - Ruxi
motanik spune:
Salutare, nu am prea mult timp acum dar vroiam sa ii spun Danutei ca si eu am avut niste emotii de muream dar pana sambata!
Sambata a fost atat de frumos si totul a mers asa de bine incat nu am mai simtit nimik.
sa vezi cum ma gandeam in timpul saptamanii, cum sa merg, cum sa intind mana, cum sa stau, cum la la la...crezi ca sambata a mai contat ceva?
Totul a fost natural, a venit de la sine.
lasa-te dusa de val, ai incredere ca faci un lucru potrivit si totul va merge struna.
Te pup, iti doresc o nunta de vis, sa fie soare, sa cante pasarile, sa vina lume multa, sa ai muzica una, mancarea excelenta, lumea sa danseze si sa se simta bine si sa fiti o pereche frumoasa! Sunteti de fapt deja!
Si sa faci multe poze ca sa ne bucuram si noi!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
katalina spune:
HA,HA, tre' sa platiti bine sa vedeti niste poze in premiera cu mirii!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Ela76 spune:
Salutare, vrancence!
Imi pare tare rau ca trec asa de rar pe aici, dar am zis ca daca tot am ajuns in Odobesti, ar fi cazul sa va si salut.
Inteleg, printre randuri (nu am cum sa citesc tot din urma), ca sambata e intalnirea, in Piata Unirii, la un eveniment asa de fericit! Tare mi-ar placea sa apar si eu, dar depind mult de starea fiica-mii, momentan e cu burtica deranjata si nitzica febra.
Asa e, m-am intalnit cu Flori in trecere, ce rau imi pare ca nu am reusit sa stau mai mult de vorba cu ei, sper sa ii mai vad pe aici - o sa-i zic si unde e internetul in Odobesti, in caz ca nu l-a depistat deja.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
sim spune:
Andra, tocmai am aflat si eu...iar explozii in Londra?!
Te rugam mult da-ne vesti. Sper din suflet ca esti bine!
Dumnezeule mare, parca dam numai din una in alta: cand la voi, cand la noi. Nu apucam sa ne calmam de una ca alta ii ia locul...
Of Doamne...
Poze - Ruxi
sim spune:
Ela, iarta-ma, nici n-am apucat sa-ti spun bun venit si ca sper sa ne mai vizitezi! Ca sa nu mai spun ... tare bine ar fi sa ne vedem cat mai multe prietene sambata in Piata Unirii.
Te asteptam!
Poze - Ruxi
DidiAlex spune:
Andra, multa multa putere va doresc voua si tuturor londonezilor sa treceti cu bine peste toate.
M-am ingrozit cand am citit mesajul de la generale...brrrrr
Ela, bine ai revenit!..tu esti veche pe aici nu?
Ne pare tare rau ca in Odobesti nu a ajuns tehnica internetului insa, povesteste la mai multi despre DC sa vezi cum o sa creasca cererea de net!
Alex
Mult noroc!
motanik spune:
Da, de data asta au esuat.
Si cei patru sunt in libertate si probabil extrem de furiosi ca nu le-a iesit planul.
Va dati seama?
Au gasit bombele intacte...ceva nu a mers, nu au explodat la comanda lor, nu a ieist decat fum si ei probabil au fugit..s-au pierdut in multime.
Si din nou au fost in toate punctele cardinale ale Londrei.
Mi-e groaza fetelor,
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
DidiAlex spune:
Doamne Andra, ce fanatici mai sunt!!!!
Neatza, Neatza!
Maine e marele eveniment...incep sa am emotii...
Alex
Mult noroc!