Vrancea (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetelor, nu are nici una dintre voi un nr de telefon al lui Flori din .ro?

Ce o fi cu ea, ca stiu ca are net la parintii ei in Focsani, am primit niste off-lineuri cand a ajuns dar de atunci nimik..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andra, multumim mult pt urari!
Nu mergem anu asta in ro. am fost in martie -aprilie. si nu mai putem financiar sa mergem cu toate ca am dori mult asta.

Cat despre numarul de telefon daca ii stii numele de familie (de fata) as putea io sa ii aflu numarul din cartea de telefon din Focsani. Dar de ce intelesesem io ca Flori e din Odobesti!!!???

Doamnelor, pe unde umblati..ca inca doarme bb meu..si va astept..

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Alex, numele de familie il stiu...pe cel de acum dupa nunta..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andra, numele si orasul imi tre sa imi pun "agentii" in actiune. ca doar e ziua ei pe 21....

Fetelor..tot umbland pe aici voioasa ca inca doarme Robert mi-am inundat baia..am uitat masina de spalat care functioneaza pe jumate cu pompa deschisa si noroc ca nu m-am curentat..inundatii...tre sa fiu mai atenta pe viitor!!!! of, of,,

EDIT: Andra, pe ce vrei tu io sunt peste tot

s-a trezit bb

Mergi la inceput

Alex, iti dau pm sau ai YM?
Pe YM sunt tot motanik...dar o sa dispar vreo jumatate de ora ca vine pauza de masa..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salutare,salutare!!!!

Despre Flori: ELA i-a vazut pe amindoi(Flori si Cezar), intr-un magazin din Odobesti zilele trecute.In rest nu stiu nimic, si cu Ela e greu de luat legatura.

Didi, am executat dorinta ta....si astept noutati!

Dana, ne-a facut o mare placere sa ne vedem si sa ne cunoastem.I-am povestit si sotului meu ce suflete mari aveti, si ce mult ati facut pentru Ana si Liviu.(nu stia povestea).Sunteti deosebiti.Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca acum.Ne pare rau ca n-am avut un aparat foto atunci.

Lorena, daca nu ploua trec pe la 7.

Si acum fac o strigare: BRUXINDHA ,de ce nu mai treci pe la noi????(am vazut ca postezi pe forum)
ROXANA, macar in week-end sa intri sa ne spui cum merge serviciul, ce mai faceti voi.
Si restul fetelor,pe unde umblati????

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

ALEXANDRA, nu sunt din Cosmesti .Sunt din Focsani , dar am avut treaba la Tecuci si am trecut pe langa Cosmesti si intr-adevar realitatea e cu totul alta decat ceea ce vezi la televizor.Fete de oameni deznadajduiti si fara nici o speranta.
ISELIN,despre ce suparare e vb ?Ptr ca nu stiu daca am avut ocazia vreodata sa fie vb despre vreo discutie intre noi si eu sa ma fi suparat?Te rog sa ne lamuresti pe toate ptr ca eu nu stiu sa raspund la aceasta intrebare!Ne cunoastem de undeva si eu nu stiu?
KATALINA,te astept cu placere si sper sa nu ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna...dupa-amiaza sau mai curand seara!
Azi am fost ca pe ace pentru ca trebuia sa merg la doctor sa vad ce minuni imi zice despre niste analize pe care le-am facut acum vreo 2 saptamani. Slava Domnului, sunt destul de bune si mi-a luat o mare piatra de pe inima.

Uite ca mi-am induplecat familia sa ramanem si saptamana urmatoare vreo cateva zile in Focsani, asa ca de mine nu scapati. Nu stiu cum o fi legatura la internet, dar o rezolvam noi si pe asta. Poate n-o sa intru prea des, dar macar o data pe zi tot va vizitez.

Katalina, Lori au dat drumu la gaze in Focsani? Se aude ceva despre asta macar estimativ?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim

Katalina, Lori au dat drumu la gaze in Focsani? Se aude ceva despre asta macar estimativ?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Inca nu avem gaze, inca o saptamina vom face ...foamea(glumesc)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Uite ca sunt prima care va invita la cafea!
DORMITI????
Andra,Simo, serviciu usor.

Mergi la inceput