La France (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Din pacate mama vine cu autocarul si pacra simt eu k va avea ceva peripetii dar sper sa ma insel..oricum vedem maine..ma intreba ieri ce vrei sa-ti aduca mama?niste carne de la oala, carnaciori,etc..si eu lasa mama k am de toate nu am nevoie de nimic..
Va pup si o zi buna in continuare..eu incerc sa-mi stapanesc nervii pana maine cand voi stii daca poate trece linistita sau nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Freia vezi ca ti-am pus la posta un plic acum o ora ,trebuie sa-ti ajunga mine dimineata!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Aurelia am vazut in arhiva de la france k tu aveai un model de adevarinta pe care o putem lua din tara cum k am lucrat ca sa demonstram la AFPA si s an eplateaska cursurile dak poti sa mi-o trimiti si mie ti-as fi recunoascatoare..Merci
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Lu, prin "setul de documente suplimentare" cred ca se refera la invitatie. Ca de acolo rezulta conditiile de cazare. Si faptul ca faci aceasta invitatie dovedeste ca scopul este familial ori turistic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

doruletz da de ce te-au pus sa platesti 15 euro de persoana?? Pe ce motiv?
Eu am facut de multe ori invitatie la primarie, pentru parinti, cumnata, etc si nu mi-au cerut niciodata bani! Doar contractul de locuinta , EDF, copie dupa pasaport! nici macar buletine de salarii

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Acum vad ca si Marox a scris ca se cer 15 euro pe invitatie. De cind e asta? E adevarat ca eu nu am facut vara asta inca invitatie dar anii trecuti nu am platit nimic. Poate difera de primarie?
Sunt tare curioasa, o sa o intreb pe prietena mea daca a platit ceva desi cred ca daca se platea anul asta mi-ar fi spus ca e diferit fata de anii trecuti!

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Da, Dia, de prin primavara se cere un timbru fiscal de 15 € .
Eu am platit 15 € pentru toti 3 (fratele, cumnata, nepotul).
La mine e asa:
Invit pe.... (fratele)
Fratele vine insotit de .......(sotia) si de .......(fiul)
Toti pe o singura invitatie, deci un singur timbru.

Poate ca pentru matusi + nepoti trebuie sa faci invitatii separate? Deci sa platesti 15 € de persoana? Pacat (bani aruncati in vant...)

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Otiliaaaaaaaaaa, ce mai faci? ?
Lulu, daca sunt cu minte, poti pentru ca sa-mi dai si mie nr tau de telefon? Eventual adresa. Caci avem strategii de pus la cale
Cata, adeverinta mi-a trimis-o Auras si mie, ia transportati-va voi augustele persoane-ntr-o seara pana aici, ca ti-o dedau cu voiosie (pe adeverinta cu pricina)! Ma gandesc s-o aduci si pe mama ta, sa-i prezentam frumusete de orasel. Ii tin pumnii maine. Si grija mare cand ajungi la afpa!!! Cel mai indicat ar fi sa insisti la OMI, daca vrei cursuri de limba franceza. Mie "draguta" de functionara de la afpa nu mi-a dat absolut nici o sansa, ba chiar a incercat sa ma lamureasca de faptul ca nici nu exista cursuri platite, in schimb cei de la OMI au fost mai mult decat omenosi si mi-au obtinut 200 de ore, azi am inceput.
Tot azi am calatorit pt prima oara cu autobuzul, cred ca m-am facut mare
O seara racoroasa si tuturor
PS Au mai ramas doua zile si-un pic

Mergi la inceput

Maria pai ce crede tanti aia de la afpa k eu o las asa de usor..ma duc acolo si fac pe fraiera k nu pot sa vorbesc in franceza si mai vedem.am vazut k la afpa aici la Vallete langa Toulon mai faceau si niste cursuri de secretarit si asta ma interesau sau sa spunem adevarul mai mult ma interesa k se platesc..Dupa c vine mama hai k trecem intr-o seara pe la voi si ne plimbam printre artizani,etc..
Si cum sunt sursurile la OMI? Unde le faci?poate mai vb la telefon.iti trimit nr meu pe PM
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Am uitat sa confirm acum invitatia costa mama..adik cei 15 euro totusi reprezinta ceva si mai spun acum in tara ca-ti trebe si bani sa treci..asta e viata..

Mergi la inceput