La France (37)

La France (37) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Fetelor, dar ce-ati mai scris!!!!!!!!!!!!
Sunteti niste vorbarete
Hai sa deschidem un nou capitol!
Ultimele discutii au fost aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52835&whichpage=10

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Sibylle
PS : Aurelia, in albumul tau am vazut o poza ingrozitoare. Ce cauta acolo? Chiar m-am speriat când am vazut-o, Doamne Fereste !

Aurelia, cred ca ai primit-o de pe undeva pe mail si nu ti-ai dat seama ca-i transferat-o in album! Scoate-o de acolo, te rooog!!!
Doamne fereste, cum spune Sibylle!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Otilia,nu stiu daca salata de vinete, santierul de acasa sau mai degraba placerea de a va cunoaste ne-a facut sa ne hotaram: venim si noi duminica; sa-mi lasi te rog nr de telef! Venim duminica pe la pranz si ne intoarcem seara. Abia astept!:)

Simona, daca nu reusiti cu masina, venim noi sa va luam, de la unchiul tau, ca e aproape!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Of! Lu' ai dreptate ,nu am pus-o din greseala am pus-o o data cind am primit-o pe mail de la nasica strumfului ,era intr-un mesaj in care ne ruga sa trmitem mailul la mai multe persoane pentru ca o companie de internet promisese ca va ajuta acest copil daca cit mai multe persoane trimiteau mailul lui ,altora ,o sa o scot de acolo ,sigur ca da!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Sibylle, condoleante!

Fetelor, nici nu stiti ce bucurie imi faceti ca veniti la mine!!! Aoleu, m-ati luat prin surprindere si acum nu mai am timp pina simbata nici sa-mi gasesc silueta de acum 10 ani si nici sa fac casa luna de sus pina jos...

Nadia, ce bine-mi pare ca te-ai hotarit!!! Ai grija pe drum...

Deci listuta:

doruletz - simbata
Sibylle + Nadia - simbata + duminica
Auras - duminica

Auras, nu vrei sa vii si tu de simbata s-o intilnesti si pe doruletz? Ca ea din motive de drum lung + ambuteiaj nu poate sat pina duminica...

Va pup si va urez "la multi ani" fericiti de ziua patriei-mame adoptive: La France!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Fetelor, de 1 ora nu ma mai opresc din ascultat Divertis! Nu stiam de siteul lor www.divertis.ro/" target="_blank">http://www.divertis.ro/.

Mi se pare mie, sau nu mai sunt asa de buni ca pe vremuri? ca de 5 ani nu i-am mai ascultat, si parca inainte radeam de ma indoiam, pe cand acum... Mai caut, poate n-am gasit eu scheciul potrivit!

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Retrag ce am spus! Am gasit unele tari de tot!

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Gata am scos-o fetelor ,!!si scuze daca v-a socat ,si pe mine m-a socat cind am vazut-o prima data!acum nu mai exista deloc ,niic acolo si nici in calculatorul meu !
Sint bucuroasa si emotionat ala gindulc a am sa va intilnesc fetelor ,doar ca ,..........nu! Otilia nu pot veni d esimbata caci am un OM ŕ la maison de care trebe' sa am putina grija ca sarmanul munceste cit trei acum ,este singur la ferma caci fratele lui este in vacanta ,deci i-ti dai seama ca merita si el sa maanince ceva cald la prinz totusi ,o zi merge dar doua mi-e prea mila de el !
(asta inseamna ca-l mai iubesc totusi !!! tian tian si io care credeam ca....moi non plus!)
Oana ce timpenie cu taximetristul tau ,doamne prin cite trebuie sa treci ca sa supravietuiesti ,cred ca noi nu ne dam seama bine ce insemana sa fii in situatia ta !
Si Sibylle ,un gind bun si de la mine ,fii tare si nu te lasa darimata!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aurelia, imi pare rau ca nu poti veni sambata, sper insa sa ne vedem cu alta ocazie . Io sunt cel mai departe (cred) si din cauza asta avem constrangeri de 'route'.
Oana, altadata cere taximetristului factura, e obligat sa ti-o dea. Poate in felul asta ar fi renuntat sa te escrocheze. Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Otilia, nu, eu nu vin de sambata, ci duminica; de aici plecam pe la 9, deci o sa ajungem in jur de 12; imi pare rau ca nu te vad si eu, Doruletz. Chiar nu stai pana la pranz?

Doamne, ce e in tara, am urmarit si eu observatorul pe internet. Pe cel din seara asta il pot vedea maine inregistrat? Of, saracii oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Vai, Nadine, de emotie nu mai citesc bine... si-nteleg pe dos.

Deci:
doruletz - simbata
Sibylle - simbata + duminica
Auras + Nadia - duminica

PS: Care Simona?...

Mergi la inceput