Bebelusi de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia ai aparut....Chiar ma gandeam la voi zilele astea...Pe la plimbareala ioc,pe forum la fel,intram la banuieli...
Bine ca ati scapat sanatosi de botez...de-acum ar trebui sa faceti ce spun babele:"maica cere botezul,maica, ai sa vezi cum se schimba copilul dupa aia...de nu-l mai recunosti"

Bianca nu s-a schimbat cu nimic...iar Delia doar sa inceapa sa doarma si ziua,ca altfel nu vad schimbarea...

L-am vazut si eu pe Sergiu in parc cu Lili...Este urias de-a dreptul...Voinic nu gluma
Oricum sa fie baietii sanatosi sa aiba grija de fetele noastre
Azi dupa-amiaza am avut programare la coafor...sa ma fac frumoasa ca grasa sunt destul...Las gaga mica si gaga mare cu taica-su...Pana sa plec a trebuit sa-i fac scheme ajutatoare cu prepararea laptelui, schimbatul pampersilor,a hainutelor in caz de nevoie,etc...Pana la urma am facut eu laptele,am schimbat si copilul ca facuse caca si pute de mori,i-am dat si sa manace si abia apoi am plecat ...Cand am ajuns acolo ca sa fiu sigura ca nu ma suna din 2 in 2 secunde am scapat bunatate de telefon in apa...Si uite asa am stat eu 4 ore fara bebita mea...La intoarcere usurata de cateva ... de lei,fara mobil am gasit-o intreaga si nu vad sa fi suferit ceva traume...
Acum pot sa ma duc linistita la botez, ca fara suvite proaspete in cap nu puteam sa ma iau de popa

Apropo de botez ma intreaba nasa azi cine da la popa prosopul si sapunul...la ce i-o trebui nu stiu...mama sau nasa?

Balute avem si noi,chiar bulbuci cu clabuci si din instinct(ramas de la Bianca) i-am pipait gingiile sa vad nu care cumva...Deocamdata pauza da'nu se stie...ca maine ranjeste incisivii la mine...
Mai nou face gargara cu lapticul in gura ... asta se aude ca ea de fapt vorbeste... gu,ghe,bu,me,aaa,eee,...si alte onomatopee pe care nu stiu cum sa le scriu.... Nu mai zic cum ranjeste gingia la mine cand ma vede...

Androix i-ati bicicleta ca si io am si sta pe post de umeras...Cand am luat-o am pedalat non stop cateva ore numai de drag,ca apoi nu stiam de ce ma doare intre picioare ca doar nu ma violase barbate-meu fara sa stiu...Acum imi caut scuze zilnic sa nu ma urc...de...curge lenea pe mine cand vine vorba...Da tu poate ai mai mult tupeu...In rest da bine la casa omului...

Na ca m-am intins ca raia...Mai e zi maine o zi...poate mai buna ca asta(sa doarma Delia macar un minutel ziua)

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata,
azi am fost cumintele si ne-am trezit la 5.30, dar eu nu am mai putut adormi, deh batranatzea.Am vazut ca discutati despre diversificare, noi am inceput de sambata cu sucul de morcovi.Il stinge dintr-o suflare, bine, Dariei cred ca as putea sa-i dau si friptura si ar manca. Chiar ma gandeam, la Mara statea 3/4ora la un biberon de 90ml, la Daria in schimb 15min la 120ml.Am intrebat pediatrul daca nu o sa se rostogoleasca, si m-a linistit ca nu e cazul deocamdata.

In sfarsit m-am invrednicit si eu sa fac un albumel cu fetele http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Gata am fugit, va pup si mai reviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Despre diversificare eu ii voi da Biancai de la 8 saptamani cate o lingurita de suc de portocale astfel incat daca va suporta in a zecea zi voi ajunge la 10 ligurite de suc
Eu ii dau lapte praf Beba si ceai babycalm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am nevoie de un sfat. vineri facem vaccinul de 2 luni, dar tot vineri ar vrea nasii nostri cu fetita lor de 3 ani sa vina in bucuresti sa ne viziteze. e ok, sau mai bine amanam vizita?

adina

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Adina, dpdv a lui bebe e ok, din punctul tau de vedere e mai greu, daca cumva face bebe febra nu prea ai chef de musafiri

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

De ce diversficati atat de repede? Chiar si bebelusii hraniti artificial se diversifica doar de la 4.5-5 luni incolo. Cei harniti natural de la 5-6 luni incolo. Intr-adevar sa nu se faca prea tarziu, dar nici la 2 luni, frate, ca le omorati aparatul digestiv. Si inca cu suc de portocale!!! Dumnezeule! Poate ca ar fi bine sa va mai documentati inainte. Si diversificarea incepe in tarile "cu apa calda" cu cereale de orez, nu cu suc de fructe crude.

Beatriced, iti multumesc ca m-ai determinat si pe mine sa fac miscare din nou. Sper sa reusesc sa fac din nou in fiecare zi, ca inainte. Esti un exemplu pt puturosul de mine. Eu nu pot sa merg la sala, ca am doi copii, dar avem acasa o camera disponibilia, bicicleta, gantere de diferite greutati, minge medicinala si multa literatura de specialitate. Ne mai trebuie o banca, dar cu cele pe care le avem ne descurcam inainte de a ramane gravida ca in fiecare zi sa facem cam 45 min de miscare sustinuta, si aratam amandoi f bine. Acum eu sunt grasa (+6.5 Kg) si celulitica si barbatu-meu slabanog si fara nici un muschi pe el. Asa ca de ieri ne-am apucat din nou de treaba si e tare bine. Multumesc, ma motivezi nespus. M-am uitat si la pozele tale (eu nu prea ma uit la poze de obicei, ca nu prea am timp) si arati f bine deja.

Nu mai stiu cine zicea de Trigonella pt alaptat... Eu am luat ieri si dupa 2 pastile sanii mei stateau sa crape azi noapte. Nu am mai luat in continuare, ca am citit ca se poate intrerupe dupa cresterea productiei, cu conditia ca cererea sa se mentina. Asa ca incercati cele care aveti nevoie, ca pare bun.

Mi-a venit ciclul. Ce porcarie!!! Cred ca mi-a venit de fapt de luna trecuta intr-o forma f usoara, dar nu mi-am dat seama ca e ciclu. Dar prea mi-a venit din nou dupa 4 saptamani, asa ca... asta este...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

carolinah - acelasi lucru l-am patit si eu cu ciclul

babygirl - si mie mi-a fost dor de voi toate si cred ca asta e singurul lucru util pe care il fac de cand vin la serviciu - va "intalnesc" !
Intreaba-ti musafirii daca nu cumva sunt bolnavi pt ca trebuie sa feresti copilul- 2 saptamani parca . Intreaba pediatra mai bine .

mickyyy - merci pt rabdare ! O sa tin cont .

loreen - la noi prosopul si sapunul le-a luat nasa .
Eu am ramas cu o parere buna despre Similac de la Alex - acum am intrebat - ma gandeam ca poate a aparut ceva mai smecher insa nu ni
s-a recomandat altceva .

alina_a - dezvata copilul cat mai ai timp - pe masura ce creste e tot mai greu .

mamaruta - ai grija cu sucul de morcovi - din cate stiu eu constipa .

Deocamdata nu spun prea multe despre diversificare ca am cam uitat dar saptamana viitoare merg acasa si imi iau notitele de acum 6 ani - heheheeeeee ! Tot ce stiu sigur e ca am inceput la 2 luni jumate - incetisor - si ne-a mers foarte bine - cu exceptia meselor la care mami nimerea marul cam acru de se zguduia copilul din toate maruntaiele .
Totusi sunt de acord ca a incepe cu suc de portocale e destul de dur - din cauza aciditatii - mai adauga si colicii sa vezi ce tablou naturalist iese !!!!!

lucas - Matei aduce putin cu Alex cand era mic . Cu o singura exceptie - al meu era mai paros .

Eu,el(Alex-5ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Inca ceva - carolinah - nu te lua dupa Beatrice ca ea oricum arata super si cand era insarcinata

Eu,el(Alex-5ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Carolina, multumesc mult si ma bucur ca te-am facut sa te-apuci de sport. Ai sa vezi ce bine te simti dupa...

Nefertari, multumesc si tie de complimente, insa dupa sarcina am ramas cu 5 kg, care acum ma chinuiesc sa le dau jos si nu prea merge. Probabil, unde am facut masa musculara si se strange carnea pe mine, se intareste si probabil kg le voi da mai tarziu... Dar ma simt super in forma. Eu am facut mult sport si cand eram mai tinerica, gimnastica ritmica, tenis de masa, badminton si faceam multa miscare... De-asta parca nu mergea corpul meu cu burtica, nu se potrivea!

Alex al meu ieri a facu kk de 3 ori. Saracutul! Nu mai facuse de 3 zile si acuma s-a scos... Dar pe urma, ce linistit a fost!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut salut
Beatrice, brava mama, jos palarezu da sa stii ca nu ma rabda grasimea sa nu-ti spun ca eu oricum nu te gasesc grasa de nici un fel pe tine. Io stiu ti-o fi ramas un pic de burtica, si poate vrei sa te tonifici si sa capeti rezistenta, da grasa nu esti! Bravo tie inca o data! Da-mi si mie putina ambitie de la tine...
Loreen, asa deci pe post de umeras ramane bicla? naspa ca io am si dambla sa cumpar d-aia buna magnetica care costa ceva si parca nu mi-ar placea sa o umple praful. Eu o sa-mi dau singura un test inainte de a-mi cumpara totusi. O sa-mi fac abonament la o sala de langa mine. Daca o sa merg de 3x pe saptamana imi cumpar, daca nu inseamna ca nu am vointa si nu dau banii, mai bine ii cumpar ceva frumos lui Filip. But then again: daca merg la sala de 3x pe saptamana, la ce mai vreau bicla??? Offf, ce dilema... pana o rezolv mai bag ceva de haleala si ma duc sa ma culc nu cumva sa obosesc
Adina, si eu sunt de parere sa amani fie vizita fie vaccinul. Filip mi-a facut febra si mi-a plans toata ziua, e adevarat in surdina dar tot mi se rupea sufletul. Nici a doua zi n-a fost foarte vesel. Abia a treia zi a fost cum este el de obicei cu gura pana la urechi si vorbaret nevoie mare.
Mamaruta, ce fete frumoase ai! Sa-ti traiasca! Pe sotul tau nu-l stiu dar mi se pare ca fetele iti seamana foarte bine, mai ales cea mica.
Carolinah, de unde pot sa cumpar si eu trigonella? Ca aseara iar am avut nevoie de lapte praf, dupa ce alaltaieri seara am crezut ca gata ce a fost greu a trecut si ca voi avea iar lapte suficient pentru toate mesele. De unde? In ciuda faptului ca mananc mult si calitativ nu reusesc sa-mi umplu sanii decat peste noapte. Dimineata dau pe-afara, dar spre seara deja e nasol. E cu atat mai frustant cu cat gasesc situatia de-a dreptul paradoxala.

Si eu am inceput sa-mi intind antenele in legatura cu diversificarea. Am citit aseara la fetele de ian-feb. Sa vedeti distractie cand o sa ne refuze piticii alimentele nou introduse. O adevarata aventura. Si tocmai de aceasta teama m-am hotarat sa incepem la 4 luni sau chiar mai tarziu (dar daca nu razbesc cu productia de lapte nu vad cum) cu suc de morcovi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput