In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristiana, draga, da stii, Theiuta e precoca rau! Nascuta in 2005 si ea deja negociaza somnul cu tine! Dupa matematica mea ar trebui sa va trec pe 2003, nu?

Simona, eu vreau sa te intreb in legatura cu noile emoticoane: despre ce comoara si ce nunta ne vorbesti? ca eu sunt mai si nu ma prind de fiecare data . Sa ai drum bun si sa ni te intorci repejor.

Ma duc si eu acum la treaba, ca nu o face nimeni in locul meu .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

mariana, dormi mama, acu cat mai poti....adica imi aduc aminte de vremea cand ma trezeam din 3 in 3 ore pe motiv de foame de gagalice...ma rog, stii si tu despre ce vorbesc
si iti spun si eu ca alessia s-a nascut in 07.08.4004, la 18.42...asta ca sa vezi precizie si atentie la tati .....cand moasa a zis 18.40 a sarit ca ars si a corectat-o as fi sarit si io, da' no....parca ma simteam cam obosita

chiar asa, simona, unde pleci ?

io ma duc sa patrulez prin casa dupa fii-mea....asa-i ca azi nu ploua ...???

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

haha, da Mariana, 2003.ora 7 dimineata.nu va mai spun la cat am inceput:)

ancuzza da nici tu n-ai raportat unde pleci!

mai am o saptamana pina la concediu....nu mai poooot!!vreau in concediu!!!

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by ancuzza

si iti spun si eu ca alessia s-a nascut in 07.08.4004, la 18.42...asta ca sa vezi precizie si atentie la tati .....cand moasa a zis 18.40 a sarit ca ars si a corectat-o as fi sarit si io, da' no....parca ma simteam cam obosita

Mie sa-mi explici Ancuzza cum e posibil sa fi nascut taman in 4004, cand incalzirea globala de mult ne va fi topit pe noi si pe toti urmasii nostri
Macar Cristiana a ramas in mileniul nostru

Plec doar pana la Bucuresti in seara asta si revin la baza maine seara pt ca vineri trebuie sa merg la o prezentare la serviciul asta de-l am cu carte de munca. In rest alerg intre fosta casa si actuala casa, intre sarcinile de la serviciul meu si cele de la serviciul iubitului meu, deh

Mariana, ziceam ca s-au bagat "smilies" noi pe lista, iar cele 2 printre ele. Sau nu sunt noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor. Scurt/2, iarasi ma dau ocupata :))

Mariana: 1) incearca te rog mult sa faci link-ul catre pozele copiilor sa fie scris cu numele, asa cum apare la tine in semnatura (adica schema aia cu url="balarii"/sau\ si mai stiu eu ce...:)) intelegi xce zic, ca arata mai bine
2) link-ul catre Serban e asa: Serbanica Serbanica e nascut in 22 iunie 2004.
Mai pove mai tarziu ca ma chemara cu treaba.

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

vai feteloooor, m-a palit calura rau ! d-aia oi fi nascut io in 4004 ...da' vad ca nu-s singura, ca si roxa noastra a nascut in 2004 si fiind grabita rau a si sarbatorit puiu serban 1 anisor acu nu de mult....cine face lista sa caste bine ochii ca aci se intampla chestii ciudate!

eu am trecut numai sa va zic ca va pup taaare de tot pe toate...la 4 juma vine mama ca sa tina copila sub observatie, astfel incat subsemnata va trece la umplut valize...of si vai de capu' nostru....taaaaare rau e sa umbli asa cu casa-n spate! maine la 12 tre sa fim in aeroport....va rog sa-mi tineti pumnii sa am copil cuminte, sa doarma macar o ora din cele 2, sa nu faca kk si alte chestii care sunt greu de rezolvat in spatii stramte....si sa dea compania "chelnerite" amabile, ca ultima data una s-a apucat sa imi explice ca trebuia sa schimb oraru' la copila ca sa nu-i dau laptele in avion, ca asaaaa de tare s-a deranjat sa-l incalzeasca... tati era gata-gata sa o puna sa ne faca o demnonstratie la cum se deschide parasuta!

in caz ca mai dispun de netu' si in italia, de vedem sambata, cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine la voi? Nu sunt din Cluj sunt din Dej asa ca e pe aproape-sa mai tineti cont si de cei 5 ani de facultate pe care i-am facut la Cluj .

As avea si eu o intrebare, a nascut cineva dintre voi la Ginecologie I, eu o sa nasc acolo (cezariana) cu dr.Mironiuc si sunt tare curioasa care mai sunt conditiile pe acolo, si cam ce ar trebui si ce nu ar trebui sa iau cu mine in spital -asta pt ca la unele spitale de ex trebuie sa duci si pampersi pt. bebe iar la altele nu.

Multumesc de ajutor.

Mandy si bebe 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare gagici,

Cristiana , in Mamaia mergeti? poate ne vedem pe-acolo , noi avem cazarea in Neptun dar ne plimbam prin toate statiunile.
Andy e tare nerabdator , deja isi pregateste jucarii , o pune pe mama la impachetat de haine .
Va pupacesc si va ma scriu de-acolo(mi-am luat laptop intr-un final)

Vacanta placuta tuturor!

Dana&bb Andy(20.02.2003)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

ioooi, fetelor! is de toata minunea! am deschis calcu' cu treburi si am zis ca nu pot sa nu dau o ocheata pe acilea...si vad ce-am posatat ieri ...voi sa nu va uitati!
roxana, nu mai stiu nici in ce an suntem! grav! cred ca din cic ma duc direct in pensie!
acu iar va pup si iar ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mandyksch - bun venit pe topic. Sper sa-ti raspunda fetele cat mai repede la intrebare. Pune-ti si orasul in care locuirsti la profil, sau nu vrei?

Ancuzza, adevarul e ca nu intelegeam prea bine ce vrei sa spui :)) dar acum m-am lamurit. E ok :)).

Dana_, bravos pt laptop. Sa vii mai des pe topic :)). Concediu placut si lui Andy. Cred ca e tare haios cum vrea el sa impacheteze :)

Simona, multe salutari, calatoareo!

Cristiana, eu in 10 august plec in concediu, inca nu am hotarat unde, cat mai e pana atunci ? Nici eu nu mai pot, de trei ani n-am fost nicaieri !!!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput