In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

no stati asa! cristiana crede ca m-am mutat definitiv in italia, roxana zice si ea ca a cetit de 2 ori pana sa priceapa....si asta dupa faza cu nascutul in 4004 ! ! ! fetelor, am ajuns la concluzia ca statul acasa capiaza! ! ! ! chiar nu mai stiu ce zic si nu mai sunt in stare sa ma exprim ...ma duc ca citesc niste postari mai vechi, sa vad ....oare m-oi pricepe ?!?!?!?!
roxana, ne intoarcem luni...dar noi suntem asa, cu casa in spate...peste vreo 3 luni venim din nou...voi cand o luati catre peninsula?

flavia, cum ziceam mai sus, noi luni suntem acasa...la cluj:)
poate ne vedem de marti incolo la plimbarici...si un pentr sara! m-am uitat la pozici, e tare frumoasa! sa-ti creasca mare si sanatoasa!

cristiana felicitari! poate imi dai niste sfaturi utile, ca eu nu reusesc sa o tin pe olita nici macar 2 secunde...mai mult, de cele mai multe ori se si blocheaza:((

tuchi, pupicei pentru dragos...sa vezi ca maine a trecut de tot...

si nu plec pana nu va zic ca ieri am mai pus de un dinte ! ! ! de maine papam numai gratare ! ! !

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare!Doamne ce activa sunt, asta ca sa suplinesc absenta care va urma
yupiii e ultima zi de job, vine vacanta cu trenu din Cluj...de fapt cu masina!

ancuzza felicitari de dintisor.cu olita inca nu ma simt atat de stapina sa pot da sfaturi da ce pot sa zic e ca pitica mea a decis singura cand e momentu potrivit.adica s-a dus s-a asezat pe olita, facut si si-a dus olita la wc in uralele noastre.buni a avut cel mai mare merit ca a tinut-o la prunica goala toata vara si a spalat dupa ea la greu.
dar mai ai destul timp!

gata plec acasa, mai intru maine sa va salut

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetelor.

Cristiana, iti doresc vacanta placuta, distractie placuta, drum bun si sa ne aduci vesti bune de pe unde umbli!
Felicitari bunicii pentru reusita, asta da treaba buna, ca a avut atata rabdare, numai bunicile saracele stiu ce e aia rabdare adevarata ))

Ancuzza, daca-i pe-asa, nu prea ne vedem in Italia, caci noi plecam pe 10 august in concediu, s-ar putea sa ne razgandim, sa mergem in Grecia...mai vedem, oricum va spun ce am hotarat.

Tuchi, multa sanatate la Dragoselu mititelu ;)

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, am vesti bune si pe pe jumatate bune:
- vestea buna - am vandut ap din manastur ;
- vestea pe jumatate buna - am gasit ap in Zorilor, am semnat precontract, dar ap nu are rezolvate actele de succesiune, lucru care s-ar putea sa ne incurce un pic; nici nu vreau sa ma gandesc la probleme ca ma ia cu dureri de cap; asa ca trebuie sa ma gandesc ca totul se va termina cu bine si ca la sf lui august vom fi in casa noua, in ap de 3 camere in Zorilor.
Da, cumparam (sper) cu 3 cam nu cu 4. Si are un inconvenient: e la parter, dar sper sa ma obisnuiesc repede (vorba lui maica-mea: si la parter traiesc oameni ); bine ca nu ma mai mut in Manastur ca si innebuneam. O sa am asa liniste unde vom sta!

Ancuzza, tare ciudata poveste mai ai! Spui ca sunteti acasa in Italia, dar nu stai acolo decat cateva saptamani (2?). Pai, ce casa e asta? Sotul e din Italia?

Cristiana, felicitari pt vanzare. Sa fie intr-un ceas bun! Si felicitari pt olita! Ai fetita mare!

impreuna, bine ai venit printre noi! Dupa cum vezi, ti-am facut primirea direct pe listuta . Te asteptam cat mai des. Sa-ti traiasca printesa. E o frumoasa.

Tuchi, sanatate la Dragos! Cum se mai simte?

Simona, multumesc pt gandul bun (eu, pe de-o parte; Stefan pe alta )

Fug la somn.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (35 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, e superok daca ai gasit apartament. Nu cred ca vei avea probleme cu schema cu succesiunea, daca cineva are, aia sunt vanzatorii si singurul inconvenient este ca vor intarzia un pic. E bine si la parter. Iti pui neaparat gratii la geam, ca asa e bine, usa de metal - obligatoriu si gata. Avantaj tu, fiindca nu vei cara carucioare pe scari in sus sa te cocosezi, stii tu :))

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

of mai fetelor, a trecut si asta. am reusit sa nu-i dam antibiotic (ca eu nu vroiam defel) si dupa 2 nopti si 2 zile am scapat de morocaneli si febra. aseara puiul meu era ok, vesel si activ desi mai zice din cind in cind ca il doare gitul.
multumim de vorbele frumoase.
va vad aici vorbind de case si apart. si ma gindesc ca la anul tb sa ne apucam si noi de cautat ceva mai mare si taaaare am emotii.
asa ca felicitari mariana, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!bebe mic ce mai zice? bocane bine?
la fel lui carrie ca va avea nevoie de nervi tari pt constructie! felicitari pt marea realizare si intram si noi in clubul celor crizati. vai vai ce pot fi in stare puii astia. mai in gluma mai in serios sotul zicea ca sintem ca invadati de extraterestrii mici, draguti si care ne acapareaza vietile. se dubleaza bucuriile dar si oboseala si nervii. aaa, si concediu de vis va urez!
flaviei si sarei, bun venit. asistent social, ha? practician? ca eu una am studiat as dar nu am practicat deloc. cind ai terminat?
nonna-unde vulturul e parcul asta engels ca n-am idee...si si tot vroiam sa-ti spun ca si eu am momente din astea in care parca toti trag de mine de ma satur asa ca, nu esti singura. da' mai vorbim noi.
bun venit si lui mandy, sanatate si nastere usoara.
simonei si ajunge ca-mi stric reputatia de ardeleanca scumpa la vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

hai mariana sa te lamuresc:)...deci, tati e italian, alessia pe jumatate....casa in romania nu avem (si trebuie sa recunosc ca e numai vina mea...) pentru mine "acasa " este acolo, la cluj si niciodata nu va fi altfel! casa noastra, in sensul de 4 pereti si acoperis este aici, in lucca...deci cum spuneai tu, e cam ciudat!
m-am saturat sa stau la cluj in chirie si sa depind de proprietari si de ale lor figuri...dar deocamdata am zis ca strangem banuti ca sa ne luam ceva mai mare aici....no, asta-i istoria:)
ma bucur ca ati gasit in zorilor...e greu sa schimbi cartierul (iti dai seama cum e pt mine sa schimb tara!!!)

roxana, noi plecam in 8 de aici...dar mai venim prin 11 oct., poate mai sunteti prin zona ....iar daca e sa alegi intre italia si grecia...hmmm...eu as alege italia..sau si mai bine, faceti un plin. hai doua, de benzina in plus si mergeti si si :)

inca nu va spun ca am trecut cu bine de vaccin pt. ca la primul baiurile mari le-am avut a 2-a zi...aseara a facut 37.2...azi pare ok pana acum....

sa-mi ziceti cat de cald mai e pe acolo...am inteles ca au fost zile cand nu se respira...

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Tuchie parcul e in A.Muresanu in colt la str.Amos Francu,Predeal si M.Kalman. e refacut acum si e dragutel dar stii cum e la noi ca sunt nesimtiti care strica tot,nici aici nu se face exceptie!Sunt multi copii mici acum si la noi in cartier si alte parcuri nu prea avem,ii drept ca sunt numai case si au curte dar te plicti si de asta.

Am fost iar la Selgros cu copil cu tot si a stat tare cuminte pe carucior,pe o pernita ce am cumparat-o pe loc si a fost tare multumit si fericit.E totusi mai bine decat la metro,e marfa multa si variata si personalul e fff amabil si nu sunt cozi la case....dar scutecele erau mai scumpe
nonna si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mariana, felicitari pentru apartament! In ce zona veti sta? Poate devenim vecini... Suntem in negocieri pentru un apartament pe Dima, doar ca sunt mai multe detalii de pus la punct si e cam greu sa le potrivim pe toate. Ce face burtica?
Pentru listuta: Clara-Maria, 31 ian 2004, http://community.webshots.com/user/tatianagut3

Cristina, felicitari pentru realizarile cu olita. Noi abia acum am inceput "lupta" cu olita, o tin doar cu chilotei, dar nu prea nimereste sa faca in ea, desi o pun destul de des. Totusi am progresat putin in sensul ca-si da seama de ceea ce face si dupa ce face ma ia de mana si ma duce la baie s-o schimb. Pana acum putea sa stea kk-cita o zi intreaga ca n-o deranja.

Ancuzza, felicitari pentru dintisor!

Flavia, ai o adevarata printesa! Sa-ti traiasca!!!

Tatiana 17+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragelor,

Pentru caldura cu care m-ati primit in grupul acesta ma simt datoare sa va anunt ca am postat aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54571&whichpage=3 pareile mele despre viata la Cluj. Sper din tot sufletul sa nu o ia nimeni personal, asa vad si simt eu .
Tuchi ce bine ca ati scapat fara antibiotice, fina mea din Cluj a facut alaltaieri seara 40 febra si au fost cu ea la urgente. Ce-o fi cu puii astia?
Mariana vezi ca succesiunea se poate face in acelasi timp cu actele de vanzare-cumparare, un avocat dibaci stie ce are de facut. Daca nu ai niciunul da un semn si te depanez eu ca am la cine sa intreb. Deci vei avea copil nou in casa noua? Asta e cadoul lui tati de casa noua? Apropo, am nevoie de o poza de pasaport, poti sa-mi faci?

Flavia bun venit in gasca! Daca ai avut 48 de kg inainte de sarcina, acum cate ai? Ca eu am acum 48 si sa vad cu ce m-as putea alege in caz ca ... In privinta laptelui dat altui copil, am o prietena foarte buna in aceeasi situatie cu tine si a vrut si ea sa dea in spital lapte unui bebelus care suferea din cauza asta si nu i s-a dat voie din cauza ca trebuie facute testele de hepatita mai intai, asta in caz ca nu ti-ai facut vaccin.

Carrie putem schimba impresii despre cum e sa lucrezi cu constructorii!

Roxana abia astept sa aud ce va avea de spus Serban, daca bolboroseste ca un ceainic gata sa dea in foc apoi sa va tineti cand nimic nu-l va mai opri din intrebat si povestit, cunosc genul. Da' tot frumosi si dragalasi sunt!

Va anunt urmatorul succes - mi-am facut programare la ginecolog, primul loc liber este pe ... 14 septembrie. Daca eram gravida in ritmul acestor programari cred ca intram in travaliu direct dupa a doua vizita la medic.

pup, pup!

Simona

Mergi la inceput