In dealul Clujului!

In dealul Clujului! | Autor: mariana tache

Link direct la acest mesaj

Fetelor, iata noul nostru subiect. Sper sa nu va suparati ca am revenit la titlul acesta, dar mie imi place mult.
Si...

Listuta noastra:

descantec
roxana1974 - Serban, 22 iunie 2004, http://community.webshots.com/user/roxana_nastase
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, http://community.webshots.com/user/tachemas
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 si Medea, 10 aprilie 2005
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004, http://community.webshots.com/user/tatianagut3
nana_sim
Tinabeve
AdelaP
m_monica
Annelise - Ana, 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), http://community.webshots.com/user/ancuzza
lauradaria
Ripley

nonna - Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, http://pg.photos.yahoo.com/ph/live_2lov/album?.dir=70e1

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla

ana_b

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

mariana, vezi ca acu avem doua !
pufumica a deschis si ea...
ce ne facem, fetelor?

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pufymica, vino mai si scrie aici, nu mai fii asa de smechera

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

No,gagici,da ce se-ntampla aici? Uite ca si eu am fost"smechera" si am scris dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Prezenta!!!!!!!!!!!!!

Noa ziceti ne intalnim au ba????Ca noi mergem la Cluj!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pufymic
Priya

Romania
Arad
1209 Mesaje
Trimise - 13/07/2005 : 09:04:40
--------------------------------------------------------------------------------

Servus fetelor!

In sfarsit apuc sa intru un pic pe forum....deja sunt 2 sapt. de cand nu-mi merge internetul!

Veste noua: Alesio are 5 dintisori si numarul 6 cred ca iese si el in curand!

Vineri mergem la Cluj!Ce ziceti, ne intalnim??Nu stiu daca imi rezolva boii astia de la cablu cu netul pana atunci, asa ca va las numarul meu de telefon, si vorbiti-va daca, unde si cand ne intalnim si trimite-ti-mi si mie una dintre voi un SMS sa stiu.0744604223
Stam de vineri pana duminica in Cluj.Vineri dimineata plecam de aici, deci si vineri mai dupa-masa putem sa ne intalnim daca puteti si voi.

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
Povestea bazucului

tuchi
Membru junior

Romania
Cluj
285 Mesaje
Trimise - 13/07/2005 : 09:57:43
--------------------------------------------------------------------------------

Gata, am citit cele 3 pagini din urma la care eram restanta!

Nu mai pot mai fetelor, sa faca bine sotul sa se intoarca acasa sa m-am epuizat de 2 sapt de cind sint singura cu puii.si m-a apucat si dorul ca parca asta e mai cumplit.

in primul rind LMA!!!! Elisei si numai bucurii pt mamica Florina
roxana bucura-te ca ai gasit asa repede cu cine sa lasi puiul ..... eu una tot zic ca voi cauta sa mai apuc si eu sa ies dar nu mi se arata defel.
mariana si spor la treburi
cit despre fetele cu resursele umane, va rog nu mai ziceti ca ma apuca bitul, am eu o durere pe tema asta mare si veche .... of of mai mai (vorba circotasilor)
nonna, scuze de intirziere dar abia acum am citit: dragos al meu merge de un an la tanti de pe carcalache asa ca o sa facem schimb de informatii pe pm sa nu plictiim lumea aici; incerc sa-ti scriu sau trimite tu ce ? ai
nana sim ..... ici mici
salutari si la celelalte fete cu puiuti, spor la dinti si la toate alea care urmeaza.....

gata ca tb sa deschid lacto-barul pt aprovizionare

tuchi
Membru junior

Romania
Cluj
285 Mesaje
Trimise - 13/07/2005 : 10:01:46

scuuuuuuzee muuuulte pt risipa de spatiu, a fost neintetionat

merit pt neatentie

caarra
Membru junior

Romania
cluj-napoca
393 Mesaje
Trimise - 13/07/2005 : 15:09:16

Fetele,multumiri pt.urari!
Cristina,mama e din 10 iulie si Diana din 17 iulie."La multi ani!" si mamei tale,sa ramana la fel de tanara si de frumoasa. Sper sa reusesc sa iti trimit azi pozele acelea cu care am ramas restanta.

Vreau sa ii sarbatoresc vineri ziua Dianei la gradi(ca acasa nu stiu daca mai apucam,eventual doar cu bunicii),aveti idee ce se duce in cazurile astea? Educatoarele mi-au spus ca nu exista o regula,nu e obligatoriu tortul(desi cred ca pana la urma am sa ii fac) si fiecare duce ce poate.Pt.copiii mai mari cred ca e mai simplu dar pt.astia mici mi se pare mai complicat,putini stiu de ciocolata,bomboane etc.Iar la aniversare participa copiii din toate grupele de la sectia respectiva.

Va pup pe toate,
Aura

caarra
Membru junior

Romania
cluj-napoca
393 Mesaje
Trimise - 13/07/2005 : 15:21:21

Cristina,e de vis locul ala in Turcia! Va tin pumnii sa reusiti sa faceti schimbul,cred ca Thea va fi incantata.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai fetelor, dar unde era subiectul deschis de Ioana? Eu nu l-am vazut. Oare imi trebuie ochelari? Sau Ioana e aia cu probleme oftalmologice? dar bine ca s-a rezolvat.

Ioana, eu m-as baga la o intalneala, dar numai duminica, ca sambata avem nunta si nu pot. Si daca e vreme buna, ar fi bine sa fie in parcul central ca picii sa stea la aer. Daca mai zice cineva ceva si se poate duminica, eu sar in schema.

roxana, azi ne-am intalnit cu Serbanel (eu cu Stefan) si cu prietena socrului. Veneau din parc. Mi-a placut de d-na. Pare tare de treaba. Ai noroc cu ea.

Plec la cratita, ca suntem lihniti de foame. Dar oare ce sa fac de papa??? Grea problema!

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

No ca eu nu mai pricep nimic!Suntem in dealu' Clujului sau la atac?Nu ca ar conta dar la mine internetul merge cam incet si nu prea am timp.Si o rugaminte:vreau si eu pe listuta voastra daca se poate.Multumesc
Tuchi ti-am trimis un PM,cand ai timp astept un semn de viata.Merci
Nonna si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Gata, nonna, esti pe listuta

Cristiana, am uitat sa ii trimit un micii vorbarete. Cred ca e delicioasa. Deabia asteptam si noi clipele in care Stefan ne va delecta cu povestioare.

la toata lumea.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Fetelor, eu am citit pe ambele liste, sunt vigilenta.
Finul Horica e primul baiat dintr-o serie de 3 fete, i-am cumparat deja un super termomentru cu detectie in infra rosu care afiseaza instant temperatura si nu trebuie tintuit copilul. Nu dati, parintii si-au dorit foarte mult asta, am luat si hainute haioase si incaltari.
Din categoria ce pot sa spuna copiii cand incep sa-si dea drumul, va exemplific de la finele mele citire
"tati, esti singurul barbat din viata mea!" in momentul in care tati se afla
SAU

"imi vine sa mor de foame din cauza ca te-am suparat mami"
"eu mamanc mustar numai la 18 ani, cand beau si cafea si conduc si masina"
"nana Sim e prietena noastra, vine la noi cand ti-e lumea mai draga" - asta spusa in parc colegilor de joaca cu bunicile/bonele aferente samd.

Asa ca pregatiti-va nervii ca sa fiti cand socate cand lesinate de ras, e delicios orice s-ar spune.

In alta ordine de idei, in weekend sunt aici daca reusesc sa ma intorc cu bine de la Bucuresti maine seara, asa ca ... poate ne vedem.

Salutari cu drag tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor. Sunt nervoasa ca iar am comis-o. Scrisesem un mesaj superlung si-mi alergau degetzelele pe taste de nu le ajungeai nici cu intercity drept pt care am apasat ceva combinatzie dubasha de taste si mi-a aparut un mesaj, pasnic dealtfel ca ccc computerul face shut down. Am avut cel mai scurt shut down din viatza mea, a parcurs toti pasii regulamentari mai putin intrebarea "are you sure you want to shut down" si pac, s-a inchis...

Asadar, fetelor!!!!

Musai tre' sa ne vedem in weekend mai ales ca pufymica vine in zona cu Alesio mic. Astept idei despre zi, ora si locatzie (preferabil o terasa, ce ziceti de Chios din Parcul Mare?) Poate fi si Mac, dar e cam tziganie...astept sugestii, eu tare vreau sa ne vedem. Uite, poate vine si Simona :))

Va pup si astept raspunsurile voastre cu interes!!!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput