Oare sunt insarcinata?
Se poate sa raman insarcinata chiar daca am folosit anticonceptionale? Duminica am luat ultima pastila din folie,Logest,doar de 3 luni am inceput aceste pilule iar de obicei marti sau miercuri dimineata venea menstruatia.(mereu terminam folia duminica).Pana acum nimic,nici macar semne ca vine. Stiu ca nu este propriu zis intarziere dar in ultimul timp m-am simtit chiar fffff ciudat,glumeam cu sotul spunand ca ma simt gravida
.Am pus-o pe seama pilulelor si chiar am decis sa nu le mai folosesc.
Daca as fi insarcinata bebele nu ar fi afectat? Nu ar fi nici o problema?
Parca incep sa imi doresc sa fiu
chiar daca ar fi un pic mai repede decat ne-am propus,David avand abia 6 luni jumate 
Stefania si David 24.12.2004
Raspunsuri
utocatalina spune:
Scumpa eu am luat Logest 6 ani si nu am patit niciodata asa...nu cred ca ai cum sa fi gravida daca iei Logest...parerea mea...pe de alta parte nu mi-a intirziat nicioadata, mereu mi-a venit la fix...deci, cine stie??
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
tcelen spune:
NU CRED CA ESTI INSARCINATA,ANI DE ZILE AM LUAT ANTICONCEPTIONALE SI NU S-A INTAMPLAT NICIODATA SA RAMAN,DAR PE DE ALTA PARTE NICI NU MI-A INTARZIAT IN TIMP CE LE LUAM.PTR. CA TOCMAI ASTA ESTE SI ROLUL LOR SA-TI REGLEZE M.
DECI SA-R PUTEA SA FIE TOTUSI O DEREGLARE DIN CAUZA CA ORGANISMUL TAU NU SE IMPACA CU ACESTE ANTICONCEPTIONALE,LE RESPINGE!DOCTORUL MEU INAINTE DE A-MI PRESCRIE CEVA MA TRIMIS SA-MI FAC UN SET DE ANALIZE!!
T.CRIS
loreen spune:
eu am luat ani de zile Diane35 fără să raman insarcinată,insă acum 4 ani mai în glumă mai în serios am rămas,fără sa-mi explic nici acum cum s-a putut întâmpla.Ghinionul însă s-a produs cand am pierdut sarcina la 22 de săptămâni...Nimeni nu a putut să-mi spună de ce...Oricum probabil că m-am insris in procentul ală de 1% în care exisă riscuri să ramâi cu tot cu anticoncepționale...Am mai avut luni în acre întârzia cu tot cu pastile ,dar nu mai mult de 4 zile...
Loreen
cu Bianca(15.10.1996)
si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
Kittycat spune:
Cel mai probabil este o dereglare data de acomodarea organismului cu pilulele, apar la inceput. dar tot as este si posibil sa fii
. E rar, dar se intampla (practic, exceptand abstinenta, nici o metoda nu e sigura 100%). Daca ai uitat odata sa iei vreo pastila la ora la care trebuia s-o iei si ai luat-o mai tarziu, daca ai avut in vreo zi varsaturi dupa ce ai luat pastila, daca ai facut tratament cu anumite medicamente care scad eficienta pilulelor, toate pot fi posibile cauze de ineficienta a pilulei si de sarcina. Dar, repet, cea mai probabila cauza este o dereglare a ciclului data de acomodarea organismului tau cu Logest.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)
MirelaV spune:
si eu am luat Logest vreo 2 ani jumate. mi-a venit mereu in aceeasi zi. am o colaga care a patit asa..cu alte pastile..a inceput noua folie si ei inca nu ii venise menstruatia. a fost o dereglare.
MirelaV
pupicei pe burticei
mamaluidavid spune:
Da, se pare ca intr-adevar a fost o dereglare, din pacate
.Incepusem sa cred ca sunt
si eram tare bucuroasa. Dar nu-i nimic, oricum prin decembrie e planuit sa incepem sa fabricam bebe 2![]()
Oricum am decis sa renunt la pilule, ma simt aiurea de tot de la ele, se pare ca nu imi priesc desi docotrul mi-a facut analize inainte de a mi le prescrie.
Asta este ,nu a fost sa fie.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns 
Stefania si David 24.12.2004