Drumul Taberei (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Incearca sa gasesti un apartament de 3 camere in bloc de tip OD sau OS (din pacate sunt putine si destul de cautate).
Au doua dormitoare ok, iar sufrageria este de trecere, dar maricica. Cele din OD au doua balcoane mari si o baie, cele din OS au un singur balcon dar au si baie si grup sanitar.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

buna seara!!!
Fetelor am venit!!!va pupici pe toate si imi e dor de voi!!!
Vreau sa va spun ca am avut o vacanta la munte SUPERBA!!!!mai vreau!!!!

Am plecat joi si ne-am intors duminica..si sa va spun traseul,si va arat si poze

Joi-Bucuresti-Curtea de Arges-Vidraru-Transfagarasan-Balea Lac-Balea Cascada-Brasov
Am prins o zi cu soare ...super la Vidraru a fost prima opri
(inainte una la un service din Bucuresti,de la Cabana/Cascada Capra a inceput frigul chiar daca afara era soare ...facem poze...urcam si ne oprim inainte sa intram in tunel...unde gasim zapadaiesim din tunel la Balea Lac erau 8 grade...si zapada!!! si ceata...la fel ca anul trecut( asta a fost a treia oara cand am fost pe Transfagarasan,in 3 ani)... in timp ce coboram spre Balea Cascada...ceata se ridica(sunt niste poze din masina)...la Cascada gasim soare...dar plecam spre Brasov...caci deja era 17.45...si ne-am oprit putin si prin Vama Cucului

Vineri-Mergem la Cheia prin Sacele...urcam la Muntele Rosu( si eu toata rosie)...prima data cand gasim soare...stam ne relaxam..si plecam spre Drajna(aproape de Valeni de Munte...vrem sa mergem si la Manastirea Crasna..insa nu reusim din cauza drumului)...si ne intoarcem in Cheia unde ne oprim la un gratar

Sambata - Vroiam sa ajungem la Lacul Sfanta Ana...si sa ne intoarcem prin Targul Secuiesc..insa noi..copii desteptii gresim drumul si cu harta in fata.(spre norocul nostru)...Ajungem intai la Targul Secuiesc si mergem spre Balvanyos(un peisaj superb)...ajungem si la lac la Sf Ana...unde nu am cuvinte sa va descriu...este superb,este liniste..este un lac micut(dar destul de mare daca ne gandim la un vulcan),care iti da atat de multa putere pur si simpul mi-a incarcat bateriile si nu mai vroiam sa plec de acolo ....pe lac ne-am plimbat cu hidrobicicleta
Dupa Sf Ana..a urmat Baile Tusnad...Lacul Ciucas (am mancat la Restaurantul de la Stanca Soimilor,chiar pe malul lacului Ciucas)...dupa ne-am mai plimbat ...si am plecat spre Brasov,unde am fost pe Strada Sforii,Piata Sfatului si Biserica Neagra

Duminica- ne-am trezit dimineata (mai tarziu ca oricandsi am plecat spre Sibiu...unde am urcat la Paltinis si am mers si cu telescaunul...ne-am oprit sa mancam si sa admiram peisajul in drum spre Sibiu...si am plecat sprea casa pe valea Oltului (ce noroc am avut caci acum e drumul inchis....) Pe la Cozia,Ramnicul Valcea-Dealu Negru -Pitesti-Bucuresti

Am parcurs in total 1300km in 4 zile...avem o tara superba care merita vizitata caci asemenea locuri nu vom gasi nicaieri!!!

Am fost 2 zile ( am plecat ieri am venit azi) si la tara...si joi plec iar dar acum in judetul Vrancea!
Va pupici si va invit sa va uitati la poze: (astept parerile voastre)
Poze munte 2005

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

De abia o astept pe Emma inapoi cu poze. Este f. draguta si f. fotogenica.

pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Multumesc mult....
Cred ca te cheama Adriana? asa ca iti spun LA MULTI ANI!!!!!!

Si pe mine mai ma cheama Adriana si pe 26 august este Sf Adrian-eu m-am sarbatorit la Baile Tusnad

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bun venit Emma! Ti-am vazut pozele superbe si ti-am citit itinerariul si ma oftic ca vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Moana bafta la gasit apartament.... !
Mishulina ce mai faci?
Va pupic duuulce de tot!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Emma, da, ma cheama Adriana si iti multumesc pt. urari. Draga mea, ai niste poze absolut superbe. ce mai, esti o floare intre flori si mi-ai facut o mare bucurie, caci acestea sint locuri de care imi e mult dor. Acum off-topic: ai 18 ani? Nu de alta dar ma intreb daca nu ai fost colega de scoala cu fiu-meu la scoala 192, vis-a-vis de Dr. Taberei 34?pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna mamicutelor!Voi pe la ce doctor de familie si/sau dr. pediatru sunteti inscrise in Drumul Taberei?Taaaaareeeee as mai vrea si eu un nume, o recomandare ceva.Strengarul meu vine in luna decembrie si trebuie sa ne inscriem si noi undeva.O idee, pliizzzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe noi nu ne trece nimeni pe listuta......

Nu ne baga nimeni in seama! Sunt tare dezamagita!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

eu sunt vinovata de listuta!!! Mii de scuze... insa am avut niste zile mai
Am venit de la munte...am plecat imediat la tara sa vedem mosia..am venit marti..si joi dimineata am plecat in Vrancea unde am stat pana sambata...am fost si la Marasesti.Focsani, Vulcanii Noroiosi..si acasa...unde au inceput pregatirele...caci incepe scoala...

Azi m-am intalnit cu Aramona si cu Maysa..care au fost in concediu... imi este un dor nebun de Gogosica mea...( stiu ca s-a intalnit intr-o seara Andora cu Simona...caci la Simona am stat aproape toata saptamana....)... imi e dor de Mishulina...
Mai fetelor dar chiar am parasit toata grupul

Maine am intalnire cu Aramona...cine mai vine???

Mii de scuze..si refacem listuta...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor, nu se mai intimpla nimic in Dr. Taberei? A venit toamna in parcul Moghioros, cum arata piata Moghioros plina de culori, arome si galagioasa?pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna ...la toata lumea ..salutam cu drag si dor Drumul taberei ...si eu am stat in copilarie in Drumul Taberei la Td-urile(Td 20 daca imi aduc bine aminte ..era al 3 lea din stada spre parc) de langa "Trei ligheane " parca Topolovat ii zicea la stada..scoala am facut-o la 169 ( am intrat la scola in 1983) mi-ar placea sa intru in legatura cu fosti colegi sau cunoscuti ( si nu numai )... Va pupam si va dorim numai bine

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput