Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
andora spune:
quote:
Originally posted by Diana_b
Multumesc de urari. Nu-mi vine sa cred ca e asa mare.
Eu stau in H1 si spre rusinea mea nu stiu care-i P13. Imi spui tu sau cercetez eu?
Hehe, poanta e ca nici eu nu stiu care e H1
![](bang.gif)
![](albina.gif)
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
![](balconu.gif)
![](aerobic.gif)
![](foto.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Diana_b spune:
Mey, pai eu stau pe str. Sibiu, strada care trece pe linga favorit. Din cite imi spui tu nu suntem chiar vecine. Dar am si eu un nufar aproape si Z9 si 10.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
EmmaT spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Eu m-am facut putin cam lenesa... si mai ales acum dupa Revelion nu mi-am revenit in totalitate...azi vroiam sa merg la Ice Park...insa vremea nu ma lasa ...
Cum a fost de revelion...eu am petrecut super...m-am distrat atat de bine..am cantat..am dansat...am ras... am facut poze....
Andora nu-s probleme cu chimia..insa sunt probleme cu atestatul..ca nu am de unde sa fac rost..de material..insa ii venim de hac...nu-i asa Mishulina?
Pe langa blocul Dianei trec mereu cand merg la bunica
Va pupici dulce si ma pregatesc sa deschid noul subiect
andora spune:
Diana mama , nu-i nimic, tot vecine suntem E vreun Nufarul si la Favorit? Chiar la complex? Ce ciudat ca exista blocuri cu acelasi nr asa aproape
Oricum prin parc tot ne-om vedea cum se gata iarna asta...
Emma... asa e, tu esti in ultimul an, hihihi, la ce dai atestatul? E obligatoriu sa ai anumite teme, nu? Las' ca trece... eu tot te invidiez mereu cat de tanara esti... mie liceul imi suna a naftalina... si mi-e un doooooooooor.....
Va pupic.... ei, am mai pus poze cu Rev si cu un gagiu pupacios
Bye............
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii